Goed adviezen ben heel blij met resultaten

Ik ben altijd heel blij met hun advies volg deze dan ook op. Het het resultaat is dan ook echt mooi.

Ze maken waar wat ze beloven

Efficient professioneel en goede prijs kwaliteit verhouding

Het resultaat is niet constant.

Ik ben nu vier keer geweest en ik heb vier keer een andere arts gehad. En ze prikken allemaal anders en ook niet altijd het gewenste resultaat.

Super blij met het resultaat

Ben voor lipfillers geweest en ben dol blij ermee me wensen worden serieus genomen

Fijne uitleg, heel vriendelijke arts, top.

Super fijne begeleiding

Leuke meiden en goede begeleiding en altijd zo klaar

Heel vriendelijk en duidelijke uitleg, aandacht voor de client

Mijn eerste ervaring met City Clinics was super. Ik werd heel vriendelijk ontvangen en kreeg een rustige en duidelijke uitleg over de behandeling. Ook tijdens de behandeling werd mij stap voor stap verteld wat er ging gebeuren. Een mooie salon met een fijne uitstraling. Kortom, ik beveel City Clinics bij iedereen aan. Top dames, bedankt.

Betere botox goeie artsen. Zit in 1x.

Top!!

Fijne ervaring

Ontvangst was prettig tijdens adviesgesprek. Duidelijke uitleg werd gegeven en de uiteindelijke behandeling viel erg mee. Blij met het resultaat.

Tevreden met behandelingen

Enige nadeel zijn de steeds wisselende artsen. Als je een prettige behandeling hebt gehad bij een arts is hij of zij een aantal maanden later weer 'verdwenen'. Laatste keer was er ook duidelijk haast omdat het schema was uitgelopen. Dat is geen prettige beleving.

Super tevreden!!

Mijn eerste botox behandeling bij City Clinics gehad laatst en ben erg tevreden!

Deskundigheid en uitstekende service!

Al jaren word ik hier heel servicegericht en deskundig behandeld. En ik ben nu extra blij met een vestiging op Zuid!

Zeer vriendelijk dames, goed advies en uitleg.

De dames waren zeer vriendelijk en hartelijk. Ik heb fijn advies gekregen en de behandeling was prettig, arts vertelde precies wat ze ging doen. Ik had iets meer resultaat verwacht dus dat is wel jammer.

Professioneel behulpzaam en klantvriendelijk!

Dames die met je mee denken, een goede uitleg geven en professioneel te werk gaan!

Heel professioneel. Jade nam de tijd voor mij en stelde me gerust. Ik ben heel blij met het natuurlijke resultaat.

Geen goede na service

Hangoog na botox, en geen enkele compensatie behalve oogdruppels

Fijn personeel deskundig advies

Ze nemen alle tijd om je goed te adviseren en uit te leggen wat je mag verwachten. Fijn en kundig personeel en snel geholpen.

Altijd goed

Elke keer botox laten doen bevalt zeer goed. Uitermate vriendelijk en zeer correct!

Een nieuwe locatie met een vertrouwde ontvangst en behandeling!

Tijdens de hartelijke ontvangst werd me gezegd dat de afspraken wat uitgelopen waren en dat ik helaas nog even moest wachten. Na amper 5 minuten was ik al aan de beurt, de behandeling verliep snel en was professioneel. Ik ben heel blij met het resultaat!

Zeer fijn en netjes behandeld

Ze leggen alles prima uit voor je behandeling, daarna wordt deze uitgevoerd, na de behandeling krijg je nog uitleg, ben je naderhand niet tevreden of je hebt nog vragen, geen enkel probleem, ze lossen alles netjes op.

Goede Service en Vriendelijk

Altijd gezellig, vriendelijk en goede adviezen. Goede en Pijnloze prikjes in alle Zone's en dat is wel fijn. Men neemt de tijd vóór je en kom hier heel graag!

Goede uitleg en op mijn gemak gesteld. Kundige arts weinig gevoeld van de prikjes botox.

Zeer goed en vertrouwd

Goede adviesen en je wordt prima behandeld geen haast werk.

Top!

Fijne mensen! Nemen de tijd en luisteren goed! De botox behandeling voor de fronsrimpel is perfect!

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen