Goede ervaring en goede informatie

Dr. Sven is top! Goeie arts, vaardig, kundig, perfect

Goeie prijs kwaliteit, mooie kliniek, snel maken afspraak mogelijk. Dr. Sven is een aanrader!

Super fijn geholpen

Je kan ook op zondagen terecht en de deals pakken scheelt wel geld

Eerste keer top, tweede keer viel erg tegen. Ook reactie over mijn “ klacht “

De eerrste keer was ik erg tevreden, heb ik tijdens de nacontrole ook extra botox gehad, terwijl ik al extreem hoge dosering had. Heeft het ook ruimm 2.5 a 3 maanden echt heel goed gewerkt Tweede keer kreeg ik nog hogere dosering en ze zeiden dat ik echt alleen op nacontrole hoefde te komen als ik merkte dat er nog beweging in zat. Dat was zeer zeker niet het geval, dus afspraak geannuleerd Nu had ik na 6,5 week alweer veel beweging, maar was toen op huwelijksreis, dus kan pas later bellen En toen werd er gezegd; je had op na controle moeten komen, dat heb je niet gedaan, dus wij kunnen er niks aan doen. Ik vind dat echt veels te snel. Ben ik ook echt boos over

Prima!

Eerste Botox behandeling voor mij. Rustige, aardige arts, Marleen Ghijsens, stelde me op mijn gemak, legde het goed uit. En het resultaat is mooi!

Altijd een top ervaring bij City Clinics Breda

Er wordt goed naar je geluisterd. Behandeling is vrijwel pijnloos en het resultaat mooi! Met één woord top....aanrader!

pijnlijk

Professionals

Altijd deskundig advies bij vragen.

Ik vind het jammer dat er steeds iemand anders is die je behandelt daardoor schommelt de kwaliteit v

Zie hierboven

Heel vriendelijk en meedenkend wat jij zou willen.

Heel goed behandeld en vriendelijk,ze nemen de tijd voor je .

Deskundig advies en luisteren goed naar je wensen

Altijd deskundig advies en luisteren goed naar je wensen. Het is eenmaal voor gekomen dat de Botox al vrij snel was uitgewerkt. Keer daarop is gelijk een hogere dosis gebruikt en kon ik weer super lang genieten van de effecten.

Erg vriendelijk en goede uitleg

Goede uitleg over het verwachtte resultaat en erg vriendelijk

Goed,hygiënisch, leuke medewerkers.

Prima behandelingen,heel aardig personeel.

Fijne service, vriendelijk geven goed uitleg.

Super bedrijf

Duidelijk,fijn personeel en een welkom gevoel

Uitermate tevreden over de behandeling

Eerste keer dat ik de kliniek bezocht. Gelijk een goed gevoel bij de dames. Ze leggen de behandeling stap voor stap uit. Denken mee en geven feedback

Prima uitleg en advies

Vriendelijk personeel met eerlijk en goed uitleg.

Super blij met het resultaat!

Top, hele aardige arts.

Uitstekend.

Bekwaam en vriendelijke arts. Prima voorlichting over de behandeling. Complimenten voor het team.

Vertrouwd

Word goed uitgelegd wat het doet, erg vriendelijk

Eerlijk advies

Soms wordt er ook gewoon eerlijk gezegd als je iets beter niet kan doen.. of anders. Dat eerlijke advies waardeer ik enorm en beveel jullie daarom ook aan in mijn omgeving.

Professioneel en betrokken

De arts neemt echt de tijd voor je. Zij is vakkundig en vriendelijk.

Goede en eerlijke artsen

Nuet hellemaal tevreden

Voor fillers moet , herhaling gratis, een niet dat nog een keer moet betalen.. André Clinics doen ze wel..

Vriendelijk, snel, vakkundig en mooi resultaat.

Zeer tevreden met de locatie in Hilversum.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen