Vriendelijk ,correct ,zeer tevreden ,

Al jaren zeer tevreden !

Super!

Fijne arts, empatisch en denkt mee met de klant. Mooi resultaat.

Fijne ervaring!

Vriendelijke ontvangst, fijne, duidelijke uitleg van arts. Goede juiste behandeling.

Super.

Vriendelijk snel en goed resultaat!

Goede uitleg en natuurlijk resultaat

Duidelijke uitleg

Een duidelijke uitleg wat voor mij het beste was om te laten doen betreft Botox en of fillers !

Prima en lekker snel.

Goed.

Leuk ontvangen, zeer goed geholpen

Vakkundig en snel. Super nette zaak!

Altijd goed!!

Tevreden klant

Meer dan tevreden!

Deskundige arts die heeft gekeken of iets bij mij past en niet alleen maar zoveel mogelijk behandelingen wil verkopen. Erg goed gevoel over en het resultaat is boven verwachting.

Goed geholpen door dit keer een andere arts

Ik ben weer goed geholpen met mijn ‘vaste recept’ :-) Was even spannend omdat de arts die ik altijd had er die dag niet was, maar zijn vervanger was ook zeer vriendelijk en deed zijn werk goed en kundig. Erg tevreden!

Heel vriendelijk en kundig

Al 2 jaar zoiets klant bij City Clinics Maastricht…word altijd heel vriendelijk, eerlijk en kundig geholpen. Blij met het resultaat altijd. Aanrader :-)

Snel en betaalbaar

Ik was verbluffend over het resultaat. Deze kliniek heeft er een klant bij. Goede parkeergelegenheid.

Professioneel en vriendelijk

Tot nu toe altijd tevreden. Zeer vriendelijk en weten wat ze doen.

Helemaal prima

Felcibel deskundig aardig en elke keer weer blij

Ik ben er voor de eerste keer geweest. Werd er heel vriendelijk ontvangen en alles werd goed uitgelegd dus mijn eerste ervaring vond ik super ook de behandeling ging goed!

Ben er heeel blij mee

Voel me er stuk beter mee

Fijne persoonlijke service

Deskundig advies en ervaren artsen

Alles goed ik bent bijmet mijn behandeling

Zeer te vreden

Goede kwaliteit en vakkundig gericht op hun vakgebied, weten waar ze mee bezig zijn en zijn erg klant vriendelijk . Goede aanrader !

The best clinic!

The doctor’s are very professional. I am going there since many years and i am always happy. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Perfecte behandeling

Vlotte behandeling met goede uitleg en instructies.

Prima geholpen

Aandacht voor de wensen zijn uitstekend

Heel vriendelijk ontvangen,1e keer en heel tevreden met het natuurlijke resultaat .

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen