Prima maar niet top

Klinieken verzorgd en netjes met erg vriendelijk personeel. Kwaliteit vd artsen erg wisselend en dus jammer dat je nooit dezelfde arts terug ziet of kan kiezen bij welke arts je komt

Heel fijn!

Zeer prettige ervaring met de arts in Amsterdam. Duidelijke uitleg, en luisterde naar mijn wens. Ik ben zeer tevreden met het resultaat.

Erg fijn

Medewerkers zijn erg aardig en meedenkend

Super ervaring!

Er wordt echt de tijd voor je genomen om de behandelingen goed te bespreken. Professioneel en persoonlijk. Echt een top ervaring! Zeker een aanrader.

Super goed en gespecialiseerd personeel

Heel fijn

Ze nemen de tijd en zijn zeer vriendelijk en kundig!

Matig tevreden

Op advies van de arts de filler elders in het gezicht laten plaatsen dan ik aangaf echter het verwachte resultaat is niet helemaal nagekomen helaas. Botox behandeling prima.

Altijd goed!

Ik kom al jaren bij City Clinics. Altijd tevreden en zo niet dan mag je terugkomen. Fijn is ook dat je in het weekend terecht kan.

Vriendelijk personeel en kundige behandelaars!

Geweldig!

Word altijd perfect behandeld !

Vakkundig, duidelijk, vriendelijk

Mijn ervaring bij City clinics in Groningen is zeer positief. Ze zijn vakkundig, geven eerlijk advies, willen een natuurlijk resultaat. Je voelt je gelijk op je gemak en kunt met alle vragen bij ze terecht. Ik kom hier met veel plezier!

Vriendelijk personeel, prima resultaat.

Zeer slechte service

Botoxbehandeling was niet voldoende voor strak voorhoofd, na herhaalbezoek nog steeds niet. Na hierover gebeld te hebben werd mij gevraagd een filmpje te sturen via de app zodat de arts erop terug kon komen. Niks gehoord, nogmaals geappt, geen reactie, nogmaals geappt (ondertussen een maand verstreken) dat de arts volgende keer een hogere dosering adviseerde. Kortom, weg gegooid geld en uiteindelijk als tegemoetkoming waar ik om moest vragen 19,- korting (dat ook een actie is die ze vaak hebben) op de volgende behandeling. Slechte service!

Botox werkt niet

Er is niks veranderd en er is gewoon geen resultaat. 150 euro in een putje gegooid helaas.

Botox werkt niet

4 weken geleden de 1e behandeling gehad voor mijn frons, helaas na 2 weken kon ik nog fronzen en de hoofdpijn niet weg. Arts vertelde dat als hij de wenkbrauwen wast houd ik niet kan fronzen. Toen in voorhoofd baby botox gedaan maar ook dit helpt niks. Kan nog steeds fronzen en ooglid van rechter oog is iets gezakt waardoor ik nu juist een vermoeide blik heb. I.p.v een opener blik. 168 euro kwijt voor niks. zonde om hier je geld aan uit re geven. Gebruiken goedkope rommel. Ik ga op zoek naar een salon waar ze er wel verstand van hebben en goede producten hebben.

Slecht product

Zeer vriendelijke artsen en assistentes, hun verdienen absoluut 5 sterren, maar helaas ben ik er geweest voor botox frons en wenkbrauw lift, na twee weken moest ik terug komen , omdat mn frons niet vast zat , dus ik nog kon fronsen. Mij is verteld dat mocht het over twee weken nog niet goed zijn het geen zin heeft om meer Botox te spuiten , dan zou het alleen verzwaren.. Na weer twee weken nog steeds geen resultaat en kan ik nog gewoon fronsen. Heel jammer , ik hoopte dat ik eindelijk een kliniek had gevonden dichtbij huis.

Spannend

het was een spannend ervaring. Ik vond dat ik wel wat toegelicht was maar had denk ik toch nog wat meer toegelicht kon worden over het na zorg,

prima tevreden

Persoonlijke benadering nemen de tijd

Botox werkt niet goed City Clinics doet er niks aan

Ik botox gekregen op 16 november. Dit was de derde keer ooit en de tweede keer bij city clinics. Dit keer heeft de botox de beweging in mijn voorhoofd niet goed gestopt. Na 2 weken had ik ongeveer 50% beweging en nu na 4 weken is alle beweging terug. Ik heb meer dan 200 euro betaald en na 2 weken een klacht ingestuurd op de website maar ik word genegeerd. Ik zou zeker niet terugkomen.

Goede arts met verstand van fillers, fijne ontvangst

Geeft vertrouwen, denkt mee in een stappenplan, goed advies over wat mijn gezicht nodig heeft.

Vriendelijk en duidelijke uitleg

Ben nu 3 x geweest. De 3 de x, is het beste. De eerste 2x was er bijna niks te zien. Mijn fronsrimpel is nu op 4 plekjes gespoten, naast de rimpel, en dat heeft veel meer effect. Mvg Marjolein Bakker-Meevers Scholte

Resultaat niet in 1 keer, jammer

Ik moest terugkomen voor nabehandeling voor mijn voorhoofdrimpels, na 1te keer was het resultaat niet voldoende.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen