Niet het gewenste resultaat

Ze zijn super vriendelijk hoor. Leggen alles goed uit. Ik kwam voor mijn booskijk rimpel tussen m'n ogen. 2x een behandeling gehad met botox. Maar ik vind niet dat ik het gewenste resultaat heb behaald. Ze zijn enigzins weg, maar als ik boos kijk zie ik nog steeds de rimpels.

Fantastisch

Fantastisch resultaat veel eerder moeten doen!!

Prima uitleg en service

Ze nemen de tijd voor je

Top!

Prima. Alles voldeed aan mijn verwachtingen.

Aanrader!

Hele fijne kliniek met goede artsen

Erg goed

Heel erg tevreden

Professionele

Goede uitleg, heel vriendelijk en op het gemak gesteld. En goede resultaten

Heel vriendelijk en deskundig geholpen!

Mooie nieuwe vestiging in Amsterdam. Iknkon snel terecht en werd heel vriendelijk en goed geholpen. Het gaf mij een zeer veilig gevoel.

Altijd vriendelijk en gezellig. Goede uitleg over de behandeling.

Heel tevreden over de behandeling. Goede uitleg van te voren . Reden om bij City Clinics terug te komen voor 3 maandelijkse behandeling.

Zeer professioneel en kundig

Zeer professioneel en kundig

Aanrader!

Ik ben hartelijk ontvangen in Haarlem. Vooraf werden mijn wensen besproken, en ook de kosten. Goede en kundige arts, zeker voor herhaling vatbaar.

Zeer vakkundig en professioneel

Ongedwongen sfeer en zeer professioneel. Er wordt goed geluisterd naar de cliënt.

Begripvol en super geholpen.

Ik heb door verandering in mijn gebit geen bovenlip meer. Ze begrepen heel goed hoe ik me enorm onzeker voelde en stelde me op mijn gemak dat ik een natuurlijke lip zou terug krijgen. Niet van die verschrikkelijke opgeblazen lippen. De behandeling was bijna pijnloos en het resultaat zo mooi. Niemand die het opvalt dat ik fillers heb. Ik ben zo dankbaar.

Prima!

Vriendelijk, vlot en toch professioneel. De mogelijkheden worden goed aangegeven, maar ze proberen niet meer te verkopen dan waar je voor komt. Heel prettig is dat!

Zeer goed en deskundig geholpen

City Clinics heeft deskundige mensen in dienst. Ze luisteren goed naar wat je wilt en geven advies. Behandelingen zijn goed en resultaat nog beter. Aanrader voor iedereen!

Prettig en bekwaam

Professioneel Duidelijke uitleg Ze nemen de tijd Realistisch Je wordt niet gepusht tot iets Vriendelijk

Prima specialisten. Denken graag mee en enorm aardig

Professioneel

De bekende migraine frons laten behandelen in een mooi en schone omgeving! Vooraf duidelijk besproken wat mijn wensen en behoeften waren die door een pfessionele chirurg werden uitgevoerd. Wachtkamer voelt voor mij wat kil en mag in mijn optiek wat lichter en openlijk worden ingericht. Verder heel vriendelijk personeel. Ik raad ze aan!

Prima uitleg en mooi resultaat

Goede uitleg met mooi resultaat, ben er blij mee!

Vriendelijk ontvangst en goed advies

Fijne ervaring!

Vind het altijd erg fijn in Nijmegen, wisselt vaak wel met artsen, maar tot nu toe zijn ze allemaal kundig en fijn.

Minder tevreden dan de vorige keer

Ik heb nu rimpels waar ik ze eerder niet had

Zorgzaam en vriendelijk

Aanbevolen

Vriendelijke artsen

Ik kom eens per 10-12 weken bij de kliniek in Utrecht voor Botox in mijn fronsrimpels. Bij mij werkt de Botox helaas niet heel lang, waardoor ik een dubbele dosis moet nemen en al vrij snel weer terug moet komen voor de volgende behandeling. Alle artsen die ik gehad heb zijn heel vriendelijk en ze nemen echt de tijd voor je. Wel prikken ze allemaal anders, de 1 wat beter en zachter dan de ander en bij 1 heb ik ook echt best wat pijn ervaren tijdens en na de behandeling. Enige minpunt; Het zou fijn zijn als je van tevoren aan zou kunnen geven door welke arts je behandeld wil worden. Nu is het maar afwachten wie je krijgt.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen