Redelijk

Vriendelijke personeel . Wordt goed geholpen .Alleen moest ik 2 keer terugkomen voor een botox behandeling . En dat vond ik heel jammer .

Fijn en altijd met een goed resultaat

Goede communicatie en resultaat altijd goed!

Als perfecte

Fantatisch

M’n man voor de 1e keer meegenomen voor een Botox behandeling en de dames waren erg attent na 2 weken terug geweest voor een update en hij is er erg blij mee

heel kundig

Mooi resultaat tegen mooie prijs

Duidelijk uitgelegd.

Fijne ontvangst

Goede behandeling voor een prima prijs. Ben erg tevreden over het resultaat.

Goede ervaring!

Heb een goede ervaring - het is alleen jammer dat je telkens iemand anders krijgt en de vraagt krijgt wat kan ik voor U doen... Tenslotte kom ik elke keer voor hetzelfde - ik heb ook het gevoel dat telkens degene die spuit anders spuit - ben daardoor niet altijd overtuigd dat het heeft geholpen. Dat vind ik een beetje jammer omdat je telkens iemand krijgt die jou toch niet kent....en daardoor ook jouw probleem niet zo snel ziet!

Vriendelijk en zorgzaam personeel. Duidelijk en eerlijk.

Vriendelijk, deskundig personeel en mooi resultaat

Ik ging mee met een vriendin ivm botox. Vond het een beetje spannend dus was fijn dat ik met haar mee kon. Wilde wel een afspraak gaan plannen maar eerst maar eens kijken. Ik voelde me er goed bij, werd prettig geholpen en voelde me gehoord. Uiteindelijk kon ik direct geholpen worden. Ik ben enorm blij met het resultaat! Ik zag de rimpeltjes in de loop van de dag al wegtrekken. Echt geweldig! Ga zeker terug voor een vervolgbehandeling.

Ik word altijd heel professioneel geholpen

Prettige sfeer en vriendelijke medewerkers die professioneel werken Ook is de service erg goed

Fijne arts die goed naar je luistert en professioneel advies geeft.

Ik heb een goed advies gekregen. En het uiteindelijke resultaat is super mooi geworden!

Zeer prettig

Uitermate kundig en zeer vriendelijk werd ik ontvangen. Er wordt goed geadviseerd en nadat 2 weken later de botox nog niet optimaal was, werd er gratis wat bijgespoten. Nu is het helemaal perfect.

Professioneel, mooi resultaat en goede, scherpe aanbiedingen

Wenkbrauw lift en Botox kraaienpootjes gekregen bij City Clinics Enschede, en ik ben erg tevreden over zowel de behandeling als het resultaat. Volgende behandeling weer hier!

Had meer verwacht

Heeft niet veel geholpen..ik weet nt hoeveel ze gespoten hebben..ene kant bijna geen resultaat...vindt ht wel jammer

Tereurstellend

De arts toonde weinig interesse, keek mij niet aan tijdens ons gesprek. Ik heb geen vertrouwen meer in city clinics. Al 2 keer niet het gewenste resultaat. Veel wisselingen van behandelaars. Amir is een topper. Jammer dat hij geen behandelingen meer uitvoert. Ik ga op zoek naar een andere clinic.

Ontzettend leuke medewerkers en erg kundig.

Altijd met een tevreden gevoel naar city clinics

Mooi resultaat, goede prijs en een leuk team waardoor je geholpen wordt. Ze geven goede adviezen en staan je netjes te woord.

Fijn advies

Een ruim voldooende

Had wenkbrauwlift en frons voor de prijs van 1 zone. Helaas moet ik wel 20 euro extra betalen, omdat de gewone botox te weinig voor me zou zijn.Of dit klopt weet ik niet.

Uitstekend voorgelicht en behandeld

Uitstekend voorgelicht en behandeld

Fijne proffesionele en vriendelijke behandelaars

Afspraak zo gemaakt, bevestiging via @mail, vriendelijk ontvangst, goede uitleg nemen de tijd voor behandeling en of vragen. Behandeling vind plaats in hygiënische werkomgeving idem de behandeling zelf. Voor nazorg en of vragen/ niet tevreden, kan je altijd vervolgafspraak maken, voldoet het resultaat beiderzijds niet dan word nabehandeling kosteloos verholpen.

Heel goed

Prima ervaring makkelijk een afspraak te plannen

Vriendelijk, professioneel en schoon

Erg vriendelijk ontvangen. De prijs is netjes. Ik ga zeker een keer terug

Fijne kliniek!

Goede communicatie, fijne medewerkers en uitstekend resultaat!

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen