zeer tevreden

zeer tevreden

Heel prettig geholpen

Mijn laatste 2 bezoeken behandeld door een erg vriendelijke en kundige arts die echt de tijd nam en goede adviezen gaf! Hoop dat deze arts nog lang zal blijven werken voor jullie. Een minpuntje vind ik persoonlijk dat je steeds een andere arts kunt treffen.

Ik heb twee keer een afspraak gehad met Kimberly. Mijn ervaring was erg positief. Ze gaf eerlijk advies. Beide keren fillers gekregen. Ze heeft heel voorzichtig en nauwkeurig geprikt waardoor ik amper tot geen blauwe plekken had.

Heel erg fijn!

Hele fijne ervaring, ik werd goed begeleid vanaf binnenkomst tot vertrek!

Supergoed

Sinds 2022 kom ik bij City Clinics Utrecht en ik ben heel erg tevreden over de resultaten, ik kom voor de frons, voorhoofd, lachrimpels en de wenkbrauwlift. Sinds januari van dit jaar in Wageningen, en de resultaten zijn ook hier top, er wordt geluisterd en meegedacht, hoe fijn is dit. Op naar ons volgende afspraak! Xan

Vriendelijk personeel/arts

Vriendelijk personeel/Arts goede uitleg, en nemen de tijd top.

Tevreden

Derde keer geweest en steeds goed geholpen. Denken mee en luisteren naar je wensen, ook op de nacontroles. Enige wat ik een beetje jammer vind, is dat je steeds een andere arts krijgt.

Heel erg goed

Ben zo blij na mijn behandeling.

Super zorgvuldig

Precies & gentle

Super goede ervaring.

Ik ben goed geadviseerd en de dames waren zeer vriendelijk. Daarnaast ben ik geveterden met het behaalde resultaat.

Zeer professioneel!

Fantastisch!

Please improve the doctor's injection skills

When she was doing Botox on my face. Her hand was shaking. That make my face have extensive bruising. This is not normal. I did botox so many many years. This have never happened before. I think city clinic should hire better standard doctors . They have lisences to do infection, its not mean they have good skill and good experience to do rejection on customers face.

Hele fijne kliniek, voelde me op m’n gemak en alles was duidelijk

Ben zeer tevreden en kom zeker terug

Matig

Bij de eerste behandeling met Botox had ik een flinke bult en blauwe plek boven mijn oog. 2 weken later voor een controle teruggeweest. Toen nog een keer mijn wenkbrauw ligt bijgespoten. Daardoor is nu het oog waar 2x gespoten is dikker en kleiner.

Behandeling werkt!

Eerste keer botox: Botox onder de oksel genomen voor het eerst en ik merk zoveel verschil. Had ik veel eerder moeten doen. Mijn plan is nu elke zomer te gaan.

Fijne kliniek en personeel

Blij met het resultaat Ik heb nog nooit bij een andere kliniek zo snel mooi resultaat gezien na mijn botox behandeling Sanne is heel lief en kundig

Ik ben zeer tevreden en kreeg mooi resultaat

Ik ben er voor de eerste keer geweest door advies van mijn zus en ben erg tevreden. Ik kom zeker weer terug

Geweldig kliniek! Arts geeft goed advies en heeft verstand van zaken!

Geweldig kliniek! Arts geeft goed advies en heeft verstand van zaken! Goed overleg arts/patiënt. Blij mee!

Professionals en uitstekende service

Super leuke en lieve dames! Service is perfect!

Fijne uitleg

Voor de eerste keer ben ik erg tevreden

Geweldig, super goede behandeling

Ik ben helemaal om, profhilo gehad en botox! Zo'n rustige en goede uitleg, leuke en prettige mensen. Haider heeft mij heel goed begeleid, dank je wel! En in september kom ik weer!

Always great results

Will always keep coming back. My last Botox procedure 4 May in Rotterdam Noord has yielded the best results thus far. I have been visiting City Clinics since 2017 in various locations and always return.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen