Prima!

Vriendelijke ontvangst en prettige behandeling met aandacht voor je wensen.

Wisselend in kwaliteit

Sommige artsen zijn beter dan andere. Er zijn aanbiedingen maar die krijg je niet altijd.

Heel goed uitgelegd hoe alles in werking gaat

Goede ervaring

Super clinic

Prima ervaring. Ze leggen alles goed uit en wat ze doen

Weer zeer tevreden!

Top geholpen door dokter Neda. Ze luistert goed naar wat je wilt. Ik ben weer super tevreden de deur uit gegaan. Tot de volgende keer.

helemaal perfect

helemaal deskundig top behandeld met effect

prettige sfeer

goede intake gesprek, goede uitleg bij de behandeling

Heel goed

Heel goed en duidelijk geholpen. Ben er heel blij mee en met het resultaat.

Lieve mensen

Lieve mensen met veel geduld en goede resultaten. Altijd een oor voor verbeter vragen.

Perfecte service

Ik wordt altijd heel erg netjes en goed geholpen. Ik vraag zelf altijd veel en elke keer beantwoorden ze mijn vragen! Super tevreden over het resultaat! Had ik veel eerder moeten durven.

Altijd goed geholpen door Neda

Elke drie/vier maanden laat ik de frons doen voor mijn migraine. Neda helpt je altijd professioneel en neemt de tijd voor je. Super tevreden over de behandelingen van Neda!

Alles ging top

Alles ging goed en de resultaat, erg blij mee.

Het was niet gevoelig. Aardige man en hij heeft gezorgd voor een mooi en natuurlijk eind resultaat.

Very good

Very good

Ontvangst en begeleiding perfect

1e x botox dus spannend maar begeleiding is geweldig

Goed en efficiënt

Als altijd is een bezoek aan City Clinics prima, efficiënt en met resultaat

Zeer tevreden, duidelijke Uitleg.

Heel erg tevreden

Ik ben ontzettend tevreden over mijn behandeling bij City clinics. Klantvriendelijke en professionele arts en assistente. Ik wordt elke keer door dezelfde fijne en een hele vriendelijke arts geholpen en ben erg tevreden met het resultaat.

Zeer vriendelijk en kundig

Zeer vriendelijk en kundig

fijne kliniek

Vriendelijk en netjes, er wordt goed naar je geluisterd en de tijd voor je genomen. Ik kom hier zeker terug!

Het resultaat mag er wezen

Heel goed geholpen, na de eerste keer was mijn voorhoofd nog niet naar mijn zin, er was al gezegd dat ik terug mocht komen als ik niet helemaal tevreden was en als er nog teveel beweging in zat. Er zaten nog wat diepe lijntjes ik heb gebeld en mocht dezelfde dag nog komen. Nu is het perfect. Geweldige service en super lieve dames. Ik ben zeer tevreden.

Top!

Heldere uitleg en fijne sfeer. Zeer tevreden met het resultaat (fillers) en geen enkel probleem gehad tijdens en na de behandeling. Nazorg ook prima. kortom top!

Geweldig kompetent professionell snel

Absolut super

Beste kliniek. Zeer tevreden. Heel professioneel

Zeer tevreden na behandeling. Geven heel goed advies. . Voor mij de beste ervaring tot nu toe. Kundig en professioneel.

Professioneel, heel betrouwbaar goed advies

Goed advies en altijd bereikbaar wanneer je een vraag hebt, professioneel en betrouwbaar. Ik heb een heel natuurlijk en frisse uitstraling,

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen