Weg gegooid geld.
Ik was op zoek naar een botox-kliniek waarbij ik jaren met enige regelmaat mijn gezicht kan laten behandelen met Botox. Helaas gaf de behandeling bij City Clinics niet het gewenste resultaat, ook niet na de nazorgafspraak waarbij Botox is bijgespoten. De rimpels in mijn voorhoofd bleven zichtbaar en in zeker de helft van mijn voorhoofd bleef bewegen zitten. Er is vanuit City Clinics niet meer gereageerd en City Clinics is niet met een oplossing gekomen om mijn klachten weg te nemen. Conclusie: Weggegooid geld!
Na de behandeling, inclusief nazorgafspraak, ontving ik van City Clinics de automatische mail om de behandeling te beoordelen. Naar aanleiding van deze mail heb ik City Clincs nog de mogelijkheid gegeven om met een oplossing te komen. De reactie van City Clincs was teleurstellend. City Clincs leek een 'welles-nietes-discussie' te willen starten over de behaalde resultaten in mijn gezicht. Voor deze discussie heb ik vriendelijk bedankt.
Ten slotte heb ik City Clinics vriendelijk verzocht om mij als cliënt uit te schrijven uit hun klantenbestand en er voor zorg te dragen dat ik geen nieuwsbrieven of aanbiedingen meer ontvangen van City Clinics. Helaas heb ik op dit vriendelijke verzoek nooit een bevestiging ontvangen en ontvang ik nog steeds nieuwsbrieven. City Clinics heeft mij dus niet uitgeschreven uit hun cliëntensysteem. City Clinics respecteert de privacywensen en -gegevens van (ex-) cliënten niet.
Conclusie tot zover: City Clinics belooft vooraf veel, gelooft de klant niet op zijn woord en doet weinig tot niets om de opmerkingen/ klachten van de klant oplossingsgericht af te wikkelen. Hierdoor kan het niet anders zijn dan dat ik opzoek ga naar een andere kliniek.