Jammer dat de acties niet bij iedereen hetzelfde zijn Dat zou makkelijker zijn . Dus het aanbevelen zou ik doen Maar als het bij Faceland goedkoper is zou ik daar naar toe gaan

Super tevreden!

Goede uitleg, prima resultaat!

Pijnlijk nooit eerder ervaren en weinig resultaat.

De behandeling was pijnlijk. Nooit eerder gehad. Aantal last hiervan gehad. Tot op heden weinig verbetering.

Top!

Hele fijne clinic met deskundige artsen!

Blij mee

Goede duidelijke voorlichting vooraf. Ik ben zeer tevreden met het resultaat (Botox).

Deskundig en vriendelijk betrokken en meedenkende artsen.

Een paar keer een afspraak gehad nu en het smaakt naar meer. Mooie deals. Fijn contact en goede communicatie. Deskundige artsen zijn betrokken, vriendelijk en uit op een zo natuurlijk mogelijke look. Geen loze verkoop praat maar echt luisteren naar de wensen met goed resultaat.

Heel goed!

Migraine behandeling nu voor de tweede keer gedaan en gewoon als vier maanden hoofdpijn vrij. Wat een verademing. Ze denken mee en stellen je gerust. Heel fijn team in Wageningen. Toppers!

geen reactie na behandeling terwijl ik al 2 weken met een lui oog rondloop door behandeling

Ik ben vandaag terug geweest omdat ik al 2 weken rondloop met een lui oog na een botox behandeling.. ik zou terug gebeld worden of een mail krijgen over enig compensatie maar tevergeefs niks meer gehoord.. ik vind het belachelijk dat jullie hier niks mee doen.. jammer…!

Super!

Professionele dokters. Goede adviezen. Top service! ❤️

goede adviezen en klantvriendelijk gewoon weg geweldig

gewoon weg een geweldig bedrijf

Goede ontvangst, duidelijke uitleg en fijne behandeling.

Goede ontvangst, duidelijke uitleg en fijne behandeling.

Goed advies

Vriendelijke benadering Tevreden met resultaat

Zeer kundig

Arts was erg vriendelijk, begreep wat ok wilde. Resultaat gewrldig

Fijne behandeling met mooi resultaat!

Ben zeer tevreden over de (botox) behandeling bij city clinics en altijd een mooi resultaat! Ook zeer professionele artsen!

Nooit meer iets anders!

Prettig ontvangst en de arts neemt ruim de tijd om vragen te beantwoorden en uitleg te geven. Altijd weer tevreden over het resultaat :)

Vriendelijk personeel

Mijn ervaring is redelijk goed! 2x een laser behandeling gehad. Mijn gezicht is 4 dagen heel erg opgezet geweest!! De tweede keer wilde ik niet meer mijn hele gezicht ivm de zwelling. Maar helaas is dat ook niet gelukt! En de bruine pigmentvlek waar ik voor gekomen ben, heeft ze gewoon niet goed gedaan. De vlek zit er nu nog steeds! Dus ik ben er teleurgesteld!

Prima kliniek, ruime openingstijden

Gewoon professioneel en vriendelijk.

Dokter Norbert is de beste

Dokter Norbert is veruit de beste. Veel kennis, goede uitleg, goed advies, eerlijk. Ik ben altijd tevreden.

Goede prijs kwaliteit

Behandelaar was erg vriendelijk en makkelijk parkeren.

Altijd zeer tevreden over city clinics. Kom al paar jaar bij hun. Altijd vriendelijk en deskundige artsen. Leuke aanbiedingen vaak ook. Zeker een aanrader om heen te gaan

Botox wenkbrauwlift en kraaienpootjes

3 keer al ook 3 keer een andere arts. Dat laatste is jammer. Ze zijn zo jong dat het voelt alsof er op je geoefend wordt.

Mijn ervaring na 1 keer is goed

Ik heb voor het eerst een Botox behandeling gehad en dit is heel duidelijk en vriendelijk uitgelegd

Professionel kundig

Geweldig resultaat

Heel tevreden

Ik ben heel tevreden met de Botox behandelingen

Goed advies van Marleen! Prettig geholpen.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen