Heel goed

Ik ben super goed geholpen.

Prima.

Goede uitleg.Fijn contact.

5 jaar ouderdom eraf wondertje (50+)

Ik twijfelde al een tijdje of ik het zou doen. Toen ik in de buurt was dacht ik weet je wat ik loop gewoon naar binnen om wat vragen te stellen. Niet in de gate dat het lunchpauze was. De assistente was buiten de deur. De arts zelf deed open, legde haar boterhammen aan de kant en nam de tijd voor mijn vragen. Vertelde me wT wel en niet kon. Ik dacht ik doe het gewoon. En vroeg voor een afspraak. Ze zei je bent er nu toch. De arts was zo lief legde alles uit wat ze deed en ik ben zo blij met de resultaten . Vanf nu maak ik gewoon een afspraak hoor.

Had meer verwacht

Jammer, zie amper verschil na een botox behandeling in mijn voorhoofd.

Fijne behandeling super resultaat

Prifolio behandeling gehad zie al resultaat

Vriendelijk personeel en Arts

Ik werd vriendelijk ontvangen in Barneveld, kreeg eerst uitleg van de assistente omdat ik daar voor het eerst was. Daarna door naar de arts ook die luistert goed naar mijn wensen, en legde het ook nogmaals uit wat hij ging doen en of ik daarmee akkoord ging. De assistente maakte eerst nog een foto voor de behandeling en na 2 weken een nabehandeling foto. De behandeling duurde nog geen paar minuten en het was pijnloos. Ik kreeg de instructies folder mee, wat ik wel en niet mag doen en het resultaat mag er zijn ik heb geen boos uiterlijk meer. Want dat was mijn rede dat ik deze behandeling liet uitvoeren omdat ik vaak te horen kreeg ben je boos of is er iets. En dat hoor ik nu niet meer en ik heb een stralende blik nu.

Altijd tevreden de deur uit.

Eerlijk advies en goed overleg vantevoren. Er worden geen dingen opgedrongen, Ze vragen wat jij graag wil maar raden ook behandelingen af als ze daar niet achter staan .

Marionetlijnen

Via Internet een consult afspraak gemaakt in Eindhoven en heb me goed laten informeren. Door mijn leeftijd en gewichtsverlies waren de lijnen behoorlijk diep. Daardoor had ik een zwaardere behandeling nodig dan vooraf bedacht. Heb enige bedenktijd genomen en bij de tweede afspraak na enige aarzeling (mijn eerste cosmetische ingreep) toch besloten tot het gebruik van fillers. En wat een verschil is het is het geworden. De specialiste legde elke handeling uit en nam de tijd voor een zo goed mogelijk resultaat. Ik ben blij dat ik heb doorgezet.

Super vriendelijk

Goed geïnformeerd. En heel eerlijk. Heel tevreden met me behandeling

Voor de eerste keer in Hengelo geweest en echt heel erg goed geholpen! Het resultaat was ook perfect en het is nog nooit zo perfect geweest! Ze nam echt uitgebreid de tijd en gaf heel erg goed en fijn advies!

Hele goede ervaring voor mij.

Ik ben erg tevreden. De arts geeft goede voorlichting en stelt je op je gemak. De file gaat direct goed resultaat en de botox duurde even. Een vervolg afspraak (controle en nabehandeling) zie ik dan ook met heel veel vertrouwen tegemoet.

Goede service!

Ik ben heel fijn geholpen in Ede, goede uitleg, producten en behandelingen.

Mijn ervaring met city clinics was super. Botox gedaan geen pijn geen blauwe plekken en super leuke dames die mij geholpen hebben.

Heel fijn en behulpzaam

Fijne ervaring

Super fijne ervaring en 10 jaar jonger ☺️

Altijd goed en gezellig

Gelukkig worden de afspraken de laatste paar jaar niet meer kort van te voren afgezegd.

Janneke Pekelharing en de assistent op de juliana van stolberglaan verlenen goede service

Aanrader, dikke duim

Vriendelijk en goed geholpen met frons botox en wenkbrauwen botox was mijn eerste keer Prima resultaat

Vriendelijk en geen wachtlijst

Super makkelijk in het boeken van behandeling. Vriendelijk tevreden :)

Heel erg blij met het resultaat!

Ik laat al ruim 15 jaar Botox spuiten en ben voor het eerst bij City Clinics geweest voor frons, wenkbrauwlift en kaak. Ik vind het resultaat echt prachtig. Wat ik niet wist, maar wat ik heel mooi vind (en voor de eerste keer heb laten doen), is dat door Botox in de kaak, het onderste gedeelte van het gezicht een beetje terug lijkt te veren naar boven. Dikke aanrader!

Ze zijn eerlijk en leggen alles goed uit

Super fijne arts legt het duidelijk uit en is heel geduldig Ze zeggen wat wel en niet kan Dr Najiba is een super arts

Super allemaal!

Hele goeie eerste ervaring bij cityclinics. De assistentes en de arts waren erg vriendelijk en gaven goeie voorlichting over de behandeling en het te verwachten resultaat. Het resultaat is nog beter dan ik had verwacht. Fronsrimpel met Botox gedaan. Al met al dus top!

Vriendelijk deskundig advies

In een persoonlijk gesprek werd goed uitgelegd wat je kon verwachten, waar je op moest letten en wat het resultaat zou zijn.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen