Superblij met mijn kundige arts/behandelaar, bij City Clinics Den Bosch!

Uiterst vriendelijke vent, heel precies en eerlijk! Dit zijn echt aspecten die ik zoek in een arts/behandelaar. Tot nog toe zeer tevreden over hem en natuurlijk het resultaat!

Mijn tweede keer was in Zwolle, mijn woonplaats. En dat is ook waar ik in de toekomst heen blijf gaan. Super geholpen. Leuke arts. Danny Klaassen, als ik de naam goed heb. Helemaal prima. Niets op aan te merken.

Fijn, duidelijk, schoon

Voldoende tijd om uit te leggen wat je wensen zijn, uitleg over de behandeling die men voorstelt, of het eenmalig is of herhaald moet worden en de kosten. Hygiënisch en schoon en belangrijk: discreet.

Alleen maar goede artsen die mij hebben geholpen. Ik ben heel tevreden.

fijne behandeling. Tevreden met het resultaat .

Super!

Klant vriendelijk, eerlijk en betrouwbaar!

Kom er al jaren en wordt goed geholpen

Al jaren klant daar en wordt altijd goed geholpen

Zeer tevreden!

Mooie Clinic en goede specialisten! Door Gladys prima behandeld en ik ben zeer tevreden met het resultaat!

Fantastisch!!

Ik kom bij CityClinic al een aantal jaren en elke keer met veel tevredenheid de deur uit. De resultaten zijn prachtige!!! Merci!!

BIJZONDER

* GOED ADVIES * BEHANDELING VAN DE INJECTIE 9 * VRIENDELIJKHEID 10 * NAZORG * VOORAF OVERLEG BIJ EVENTUELE GEZONDHEID KLACHTENCOMMISSIE * PROFFESIONEEL. KORTOM LEUK TEAM WAAR IK MIJ THUISVOEL.

Fijne clinic

Inmiddels ben ik al een aantal jaren een zeer tevreden client bij City Clinics. Er is wel veel wisseling in artsen en de een is de ander niet. Vind het persoonlijk wel belangrijk dat iemand vriendelijk is, je een prettig gevoel geeft en een beetje meedenkt over opties als je geen hele grote portemonnee hebt. De prijs kwaliteit is absoluut top!

Vriendelijk en een eerlijk advies. Goeie aanbiedingen.

Goede ervaring en ze neemt de tijd ervoor. Jammer dat ik behoorlijk blauw was.

Gut

Ich bin mit der Prozedur zufrieden

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Erg fijn!

Alles is duidelijk uitgelegd, besproken en fijn behandeld! Ik kom zeker terug

Alles was goed en snel top resultaten

Alles was snel en goede resultaten.. kom zeker terug!

Top service

Prima!

Vriendelijk, professioneel, snel, hygiënisch. Ik vind het een prima locatie.

Zeer goed geholpen, erg tevreden

Erg tevreden.

Fantastisch

Altijd goed geholpen professioneel en vriendelijk

Superrrr tevreden

Superrrr tevreden top resultaat ontzettend vriendelijk personeel een echte aanrader

Zeer goed!

Ik werd leuk ontvangen en alles werd goed uitgelegd, ik heb Botox genomen en ik ben heel tevreden want het resultaat is heel natuurlijk en mooi.

Erg klantvriendelijk

Wordt altijd keurig geholpen en krijg uitgebreid uitleg over alles

Fijn en betrouwbaar.

Ik ben wel eens "vreemd geweest" bij een zogenaamd duurdere salon maar ben toch weer teruggekomen. Kwaliteit is prima.

Zeer tevreden!

Fijn ontvangst, zeer vriendelijk en professioneel. Uitstekende service. Ik ben in ieder geval zeer tevreden.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen