Vriendelijke mensen en meestal goede resultaten.

Niet elk persoon prikt het zelfde en blijft het 3 maanden werken.

Heel persoonlijk

Er wordt een persoonlijk advies gegeven. En echt naar je gekeken en geadviseerd.

Super goed

Het is echt goed ik ben heel blij

Altijd super tevreden en de prijs is ook fijn met de deals die vaak terugkomen

Eerlijk..wat ik zeer waardeer. Deskundig

Wanneer de arts vindt dat het nog niet nodig is voor een nieuwe behandeling geeft zij dat aan. Dat waardeer ik zeer. Geeft het gevoel dat jij belangrijker bent dan geld. Deskundig.. Alle behandelingen; Botox en fillers zeer tevreden over. Met name omdat alles in goed overleg gebeurt. Eerlijkheid over de mogelijkheden. Geen valse beloften. Daarom nooit teleurgesteld en uiterst tevreden.

Super professioneel en aardig

Hartelijk dank! Het is een genoegen om mijn gezicht aan professionals toe te vertrouwen.

Profesioneel

Profecineel

Fijn en goed advies!!

Was m’n eerste keer, en best zenuwachtig. Kreeg fijn en duidelijk advies en werd gerustgesteld. Zou er iedereen naartoe sturen :))

Super tevreden

Super goede prijs kwaliteit verhouding aardige artsen denken ook echt mee kom er al een hele tijd en blijf er komen Altijd tevreden

Afgelopen december voor het eerst lipfillers genomen bij City clinics. De fillers waren niet helemaal symmetrisch en snel in het lichaam opgenomen. 2 weken geleden opnieuw ,nu bij Anne Spohie. Wat een super fijne arts ! Geen blauwe plekken dit keer en prachtig gevormde lippen, zo blij mee ! Helaas gaat ze stoppen in Emmen maar wel werkzaam in Zwolle, ik rijd graag naar Zwolle de volgende keer .

Toppers

Ervaren artsen die weten wat kan en mag natuurlijke schoonheid

Erg goed zo als al vele jaren

Vriendelijk en deskundig geholpen

Goed en snel

Erg aardige mensen!

Zonde van het geld

Ik vind alles best .maar ik vind het wel zonde van het geld toch te duur ..kan met het geld ook andere dingen doen SORRY

Fijn contact en duidelijk uitleg.

Aardige dokter, leuke aanbiedingen

Slechte nazorg

Ik kom er al jaren bij City Clinics en was over het algemeen tevreden. Vandaag terug geweest voor een nacontrole. Ik was niet tevreden over het resultaat. Blijkbaar omdat er in de verkeerde zone van botox is toegepast, volgens de dienstdoende arts. Ik voelde me niet serieus genomen en ben weggestuurd. Na contact met het hoofdkantoor is mijn gevoel niet anders. Voor mij een reden om op zoek te gaan naar een andere kliniek.

Fantastisch

Ik wordt gehoord, ze bekijken mijn gezicht en maken een oordeel daarop. Dit is perfect!

Niet tevreden over filer

Ik heb wangen filer gedaan maar ik zie niets! En ik probeer het te bereiken maar het is niet mogelijk.

Heel fijn geholpen, rustige benadering, oog voor de klant.

Nette en fijne kliniek

Ze nemen de tijd voor je en komen met eerlijk advies. Ze zijn gericht op het zo natuurlijk mogelijk behandelen.

Prima geholpen en goed advies

Super fijn

Goed behandeld en goed uitlegt

Goed en vakkundig

Oranjesingel 26