Ik ben heel erg tevreden alles werd goed uitgelegd waren geduldig en vriendelijk ik kom zeker terug

Heel positief

Altijd netjes en zeer professioneel.

altijd met een warme glimlach ontvangen. Ook word je altijd netjes te woord gestaan. En ook de behandelingen worden netjes en rustig verwoord en uitgevoerd. Super te vreden ! Groetjes Chantal

Zeer tevreden over City Clinics!

Hele goede ervaringen. Goed geholpen en eerlijk advies, vriendelijk, geweldige resultaten.

Onpersoonlijk en massawerk

Normaal gesproken ga ik naar een andere kliniek. Deze kliniek nu uitgeprobeerd maar direct spijt. Het voelt daar als massawerk. Ik vond het erg onpersoonlijk. De spuitjes deden aanzienlijk meer pijn dan in de kliniek waar ik normaal kom. Een spuit was niet goed aangedraaid of iets dergelijks en viel tijdens het spuiten eruit. Moest opnieuw. En ze kijken niet gericht naar wat er bij jouw gezicht/leeftijd past. Voor mij niet meer.

Uitleg prima, begeleiding prima in een woord “top”.

Zeer tevreden over zowel de behandeling als de uitleg. Wij gaan altijd bij dezelfde dokter!

Vakkundig en relaxed.

Het is altijd prettig om goed advies te krijgen. Ze geven geen overbodig advies, maar precies waar je naar vraag. Ze werken snel en voor je het weet sta je al weer buiten.

Goed en eerlijk advies

Zag er keurig uit, ik kreeg goed advies en ze waren heel duidelijk. Netjes, correct en zorgzaam. Top!

Zeer goed .

Goede zorg en zeer goede kwaliteit! Ik kom zeker terug!

Prima, maar volgende keer toch liever ergens anders

Ik verwacht van Cosmetic Totale, daar waar City Clinic zich bevindt in Zoetermeer, meer expertise en ervaring. Bij mijn volgende bezoek aan Cosmetic Totale zal ik mijn antwoord toelichten. Dat hoeft wat mij betreft niet op het internet.

Tevreden

Ben altijd tevreden!!

Fijne ervaring

Goede acties

Prima service en goed resultaat

Fijn geholpen

Vriendelijke en deskundige mensen.

Er word echt samen na je wensen gekeken

Heb 3 zones Botox laten doen en kwam voor het verschil in mijn stand van mijn wenkbrauwen de dokter die mij helpte heeft heel goed meegedacht en na een oplossing gezocht ben tevreden met mijn resultaten

Zeer tevreden! Je wordt vriendelijk en professioneel geholpen!

Ik kom altijd bij Neda, zeer vriendelijke vrouw met een professionele kijk. Ze neemt de tijd voor je en het resultaat is perfect! Zeer tevreden!

Uitstekende service in een mooie, professionele setting

Bij de city clinic in Groningen heb ik een uitstekende service ervaren, met vriendelijke en deskundige zorg die mij vol vertrouwen en tevredenheid achterliet. Gezien mijn positieve ervaringen met Injectable arts Neda Ansari kan ik iedereen deze clinic aanbevelen!

POITIEF

Ik ben heel tevreden met arts Andra Maxim. Zij is heel vriendelijk, menselijk en kan goed luisteren. Zij probeert goed advies en raad te geven.

Tevreden

Ik ben zeker tevreden. Ik vind het wel jammer dat je elke keer behandeld wordt door een andere arts. De laatste keer ben ik door Floor van Zeventer behandeld en die behandeling heb ik als het prettigst ervaren en als ik zou kunnen kiezen zou ik in het vervolg voor haar kiezen.

geen enkele verbetering van de rimpels voorhoofd

na altijd positeif te zijn geweest, na mijn laatste bezoek geen enkel resultaat en nazorg lastig als je in het buitenland woont

Prettige deskundige behandeling

Ik ben tevreden over de botoxbehandeling die ik een paar weken terug kreeg aan de Schoutenhoek

Voelt je echt op je gemak , heel fijn

Slechte dienstverlening en communicatie

Wat een vreselijke kwakzalvers. Ik kreeg een hele jonge arts voor mijn neus die iets simpels moest doen: Profhilo. Hij spoot deze op de verkeerde plekken zodat ik 2 weken met hangwangen liep. Ik heb de klacht neergelegd maar werd afgewimpeld door een assistente van de arts Kasper Kuijpers met het bericht dat ik maar gewoon geduld moest hebben. Inmiddels zijn de hangwangen weg maar dit had niet gehoeven. Helaas is City Clinics hierdoor een klant kwijt.

Kundig, nemen de tijd, vriendelijk.

Er werd uitgebreid de tijd genomen voor uitleg en het bespreken van alternatieven. Resultaat is wat ik hoopte.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen