Zeer professioneel

Voelde aan wat ik wou, goede uitleg gegeven.

Goed!

Mijn eerste ervaring met city clinics was goed! Ik wou toen voor de tweede keer naar ze toe voor een lipfiller behandeling. Deze afspraak is 2x door hun afgezegd. Hier baalde ik enorm van! Gelukkig is het nu wel gelukt. Inplaats van Leeuwarden ben ik naar Groningen gegaan. Hier ben ik heel goed ontvangen en het personeel was super vriendelijk!

Eerlijk advies ,mooi resultaat!

Fijn wanneer je eerlijk advies krijgt waarbij jouw eigen mening gerespecteerd wordt. Samen bekijken wat de mogelijkheden zijn en dan ook nog mijn ongerustheid kunnen wegnemen tijdens een ingelaste controle afspraak. 5 ☆ voor dr Aresh Salman Voor de kliniek zelf de tip om in het boekings systeem aan te geven wie de behandelaar zal zijn zodat je daarin een keuze kunt maken. 4☆ Samen dus een 4,5 ☆

Fijn, ik voel mij op me gemak.

Ik voel mij op me gemak en gehoord.

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

Lekker snel een afspraak boeken. Goede concurrerende prijzen. Mooie locaties en veel locaties. Aardige en kundige mensen.

Prettige fijne ervaring

Ik had er eigenlijk meer van verwacht ik heb fillers laten zetten .maar prima ervaren hoor .

Deskundige arts, goede nazorg

Deskundige arts geeft goed advies en zorgvuldige behandeling. Nazorg erg goed

Goed advies, eerlijke mening. Vriendelijk en punctueel.

Dr Sven Goerhouwers en zijn vrouwelijke collega zijn erg goed in hun vak. Ze adviseren eerlijk en gaan niet zomaar doen wat je denkt. Duidelijke uitleg, tussendoor bij de behandeling telkens uitleg wat gedaan wordt. 10+

Prima, adequaat persoonlijk advies.

Deskundig

Deskundig advies, goede nazorg!

Laag drempelig maar uiterst proffesioneel

Fijne deskundige benadering , laag drempelig maar uiterst proffesioneel. Vriendelijk ontvangst , tijdens behandeling en na zorg. Ik raad deze praktijk aan.

Super team

Wordt altijd vriendelijk ontvangen en je krijgt een uitgebreide uitleg over elke vraag dat je hebt

Goede behandeling

Vaker Botox gedaan, maar dit is de eerste keer dat er ook goed gekeken werd naar symmetrie van wenkbrauwen etc. Vriendelijk, snel, professioneel!

Intens slecht!!

Bizar dat zij nog open en werkzaam zijn Zulke zaken horen niet eens te bestaan Verbazingwekkend dat dit wordt toegelaten

Afzetterij

Uiteindelijk 3x geweest voor een simpele botox behandeling en nog steeds geen resultaat Botox al 10+ jaar en heb werkelijk waar nog nooit zoiets meegemaakt. Heb geen idee wat voor neppe botox ze gebruiken Onervaren artsen en amateuristische kliniek Weggegooid geld

Gewoon middelmatig

Na mijn ervaring met Botox deed ik veel onderzoek en vertrouwde ik op de commentaren op de website, maar het was een complete ramp voor mij. Ik had blauwe plekken op mijn gezicht die maandenlang niet weggingen en hoewel ik mijn klacht met foto's naar de kliniek stuurde, werd ik nooit geholpen op het gebied van klanttevredenheid. Toen ik een paar weken na de botoxprocedure voor de tweede touch-up ging, was het alsof de botox nooit was gedaan, de rimpels en mimiek op mijn gezicht waren binnen een paar weken weer terug in de oude staat. Ik betaalde 250 € voor 3 verschillende doses, het was onzin, ik raad deze kliniek nooit en te nimmer aan.

Slechte resultaat met mijn gezicht

Wil jij mooie lippen? Wil jij er mooi uitzien? Bij City Clinics vindt u precies het tegenovergestelde. In deze adres kun je dit gevonden. Kijk mijn fotos en leest bruef van deze bedrijf. mijn bovenlip zat vol met ballen. Na 2 weken kwam het product er vanzelf uit, net als tandpasta. Ze zeggen dat ze me hebben verteld dat er een risico bestond dat ik er slecht aan toe zou kunnen zijn (als ik dat eerder had geweten was ik ergens anders naartoe gegaan, maar de man die mijn mond heeft vernietigd heeft me dat niet verteld. Deze kliniek liegt). Er was maar één vrouwelijke arts die zo aardig was en mij hielp. Ze vertelden me dat ze het geld dat ik had betaald terug zouden geven. Dat is logisch, want ik heb betaald om mooie lippen te hebben. Uiteindelijk vertrok ik zonder mooie lippen en zonder geld. Ik ging naar huis met een brief van de kliniek!!! Je moet het lezen! zodat je weet wat je te wachten staat. Wil je de brief lezen? , stuur u email, ik ga delen met jouw het brief en fotos. Ik hoop dat mijn ervaring veel mensen helpt mijn mond was scheef.

Schandalig slechte klantenservice en onervaren artsen

De artsen zijn erg onervaren, dit heeft mij schade aan mijn gezicht opgeleverd. De klantenservice is zeer onbeschoft. Dit bedrijf zou niet mogen bestaan. Wees gewaarschuwd, goedkoop is duurkoop

Resultaat goed, makkelijk afspraak maken

Vriendelijk, veel acties, schoon, mooi resultaat!

Blij mee

Doen wat ze zeggen, eerlijke duidelijke uitleg, kundig. Professioneel en schoon.

zeer tevreden met de behandelaar.

er wordt echt geluisterd en eerlijk overleg volop. dat geeft vertrouwen en maakt dat ik zeer tevreden ben.

Professioneel

Erg professioneel en lieve dames die in Apeldoorn werken! Mijn complimenten

Vertrouwd en oprecht

Fijne intake gehad, duidelijk en legde geen druk wat ik heel fijn vond. Geen verkooppraatje, ik moest er van hun ook echt even over nadenken en dat gaf een vertrouwd gevoel.

Altijd netjes beleefd en neemt de tijd

Legt eea iedere x netjes uit

Rustige dokter die me op mijn gemak liet voelen Aangezien ik echt bang ben voor naalden Man ook alle tijd Super fijn

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen