Bizar dat zij nog open en werkzaam zijn Zulke zaken horen niet eens te bestaan Verbazingwekkend dat dit wordt toegelaten
Uiteindelijk 3x geweest voor een simpele botox behandeling en nog steeds geen resultaat Botox al 10+ jaar en heb werkelijk waar nog nooit zoiets meegemaakt. Heb geen idee wat voor neppe botox ze gebruiken Onervaren artsen en amateuristische kliniek Weggegooid geld
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wij nemen persoonlijk contact met u op over de geplaatste review. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Na mijn ervaring met Botox deed ik veel onderzoek en vertrouwde ik op de commentaren op de website, maar het was een complete ramp voor mij. Ik had blauwe plekken op mijn gezicht die maandenlang niet weggingen en hoewel ik mijn klacht met foto's naar de kliniek stuurde, werd ik nooit geholpen op het gebied van klanttevredenheid. Toen ik een paar weken na de botoxprocedure voor de tweede touch-up ging, was het alsof de botox nooit was gedaan, de rimpels en mimiek op mijn gezicht waren binnen een paar weken weer terug in de oude staat. Ik betaalde 250 € voor 3 verschillende doses, het was onzin, ik raad deze kliniek nooit en te nimmer aan.
Wil jij mooie lippen? Wil jij er mooi uitzien? Bij City Clinics vindt u precies het tegenovergestelde. In deze adres kun je dit gevonden. Kijk mijn fotos en leest bruef van deze bedrijf. mijn bovenlip zat vol met ballen. Na 2 weken kwam het product er vanzelf uit, net als tandpasta. Ze zeggen dat ze me hebben verteld dat er een risico bestond dat ik er slecht aan toe zou kunnen zijn (als ik dat eerder had geweten was ik ergens anders naartoe gegaan, maar de man die mijn mond heeft vernietigd heeft me dat niet verteld. Deze kliniek liegt). Er was maar één vrouwelijke arts die zo aardig was en mij hielp. Ze vertelden me dat ze het geld dat ik had betaald terug zouden geven. Dat is logisch, want ik heb betaald om mooie lippen te hebben. Uiteindelijk vertrok ik zonder mooie lippen en zonder geld. Ik ging naar huis met een brief van de kliniek!!! Je moet het lezen! zodat je weet wat je te wachten staat. Wil je de brief lezen? , stuur u email, ik ga delen met jouw het brief en fotos. Ik hoop dat mijn ervaring veel mensen helpt mijn mond was scheef.
Bij City Clinics staat kwaliteit, veiligheid en zorgvuldige communicatie altijd centraal. Vanwege de AVG en Wkkgz kunnen wij niet inhoudelijk op je review ingaan, maar we benadrukken dat er altijd een onafhankelijke route is voor klachtenbemiddeling, via DOKh. Met vriendelijk groet, Team City Clinics
De artsen zijn erg onervaren, dit heeft mij schade aan mijn gezicht opgeleverd. De klantenservice is zeer onbeschoft. Dit bedrijf zou niet mogen bestaan. Wees gewaarschuwd, goedkoop is duurkoop
Hartelijk dank voor uw review. Op basis van uw naam en e-mail kunnen wij u niet vinden in ons systeem. Graag komen we in contact met u voor verdere optimalisatie van onze service. Zou u telefonisch contact kunnen opnemen met ons? We zijn elke dag bereikbaar tussen 09:00u en 17:00u op het nummer 085 40 14 311. We horen graag van u.
Vriendelijk, veel acties, schoon, mooi resultaat!
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wat leuk dat u dit deelt met ons. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Doen wat ze zeggen, eerlijke duidelijke uitleg, kundig. Professioneel en schoon.
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Altijd fijn te horen dat u tevreden bent met de service. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
er wordt echt geluisterd en eerlijk overleg volop. dat geeft vertrouwen en maakt dat ik zeer tevreden ben.
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wat goed te lezen dat u tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Erg professioneel en lieve dames die in Apeldoorn werken! Mijn complimenten
Fijne intake gehad, duidelijk en legde geen druk wat ik heel fijn vond. Geen verkooppraatje, ik moest er van hun ook echt even over nadenken en dat gaf een vertrouwd gevoel.
Legt eea iedere x netjes uit
Rustige dokter die me op mijn gemak liet voelen Aangezien ik echt bang ben voor naalden Man ook alle tijd Super fijn
Arts was zeer kundig en gaf goede voorlichting vooraf. Blij met het resultaat!
Ja, dit is een beetje moeilijk. 't Is nog maar drie weken geleden. En ik denk nu alweer vermindering te zien. Weet ik niet zeker. In ieder geval zag 't er de eerste twee weken goed uit. Gisteren vertelde mij nog iemand dat hij me voor een jaar of veertig hield. Terwijl ik toch echt eenenzeventig ben.... Aardige mensen, ook beetje humor. Vond 't prettig dat er,net zoals bij mijn vorige behandelaar, een canule werd gebruikt. Geen blauwe plekken,weinig zwelling. Ik vond,net zoals mijn vriend, die zat te wachten, de behandeling nogal langdurig. Vooral ook omdat er maar 3 ml. is ingespoten, i.p.v. 4,5 ml. bij mijn vorige behandelaar. Ik vind dat jullie dergelijke vragen beter een paar maanden na de behandeling kunnen stellen. Dan wordt er gezegd dat er meer collageen wordt aangemaakt. Nou, dat heb ik nog nooit meegemaakt. 't Resultaat wordt ,naarmate de maanden verstrijken, al leen maar minder. Dus dit is een beetje vroeg.. Ik heb overigens een klacht ingediend tegen mijn vorige behandelaar omdat die me niet wilde helpen vanwege m'n medicijnen. Allemaal onzin. Gelukkig hebben jullie me wel kunnen helpen. Ik gebruik al meer dan twintig jaar fillers en heb er,ondanks m'n vele medicijnen, nooit last van gehad. En dan wordt ik ineens geweigerd vanwege m'n medicijnen. Jullie zijn wat duurder,maar ik ben blij dat ik jullie gevonden heb. Zoals al gezegd: stel me de vraag na een aantal maanden. Maar tot nou toe tevreden.
Zie antwoord hier boven beschreven
Fijne ervaring, goede informatie, uitstekend resultaat. Tevreden. Ik kom speciaal uit Antwerpen naar Nederland hiervoor.
Ik wordt altijd heel vriendelijk en persoonlijk te woord gestaan. Altijd fijn als ik er even ben. Het voelt alsof ik even thuis ben. Dank jullie wel daarvoor.
Altijd goed en eerlijk advies
Heb wel heel lang een blauwe plek gehad
Was fijn en goede tips. Vriendelijk en ruim de tijd om even op te vangen.
Vriendelijke ontvangst, deskundige behandeling, meedenkend. Ik wil nooit meer ergens anders heen
als ik bel voor een afspraak wordt ik meteen geholpen, ze luisteren goed naar mijn wensen en zijn heel vriendelijk
Ik word altijd goed geïnformeerd over de behandeling. Men is super vriendelijk.
Een professionele clinic en super tevreden met behandeling in clinic Maastricht bij dokter Nicky Janssen. Ik kom zeker terug
Ze zijn vriendelijke, behulpzaam en betrouwbaar, ik ben zeer tevreden