Klantvriendelijk en deskundig personeel daar in Oldebroek onder de rook van Zwolle. Top !
Rhodos is een laagdrempelig bedrijf waar een deskundig en onafhankelijk advies wordt gegeven waarbij het "moeten" verkopen niet central staat. In de showroom is een zeer ruime keuze uit verschillende types en uitvoeringen apparaten waarbij de focus zeker niet ligt op het alleen maar verkopen van een duurder apparaat maar juist aan de hand van de specifieke wensen van de klant een goede anlayse wordt gemaakt welk apparaat het best bij hem of haar past.
Produkt moet nog geleverd worden
Ik heb alleen ervaring met Aqua finesse. En dat is prima, snelle service.
Fantastisch goede en snelle hulp. Ben de serviceafdeling zeer dankbaar
Intex zwembadafdekzeil en 2 sets Gre solar verwarming besteld. De verwarming bevat veel losse onderdelen en koppelingen (14 stuks) en verwacht grote kans op lekkage. Sets terug gestuurd maar Rhodos beweert dat ik maar 1 set heb geretourneerd. Dit betekent dat ik ook maar 1 set heb ontvangen. Geprobeerd om telefonisch en per email mijn geld terug te krijgen van 2 sets, maar hier gaan ze niet op in. Heb na bijna 2 maanden het geld van 1 set en een beetje meer terug gekregen. Uiteindelijk heb ik Eur 52,- betaald voor een goedkoop Jilong afdekzeil en is deze nog verkeerd ook (te klein).
Beste Jan Sloots, Wij hebben 1 set retour ontvangen en u eist geld terug voor 2 sets. In goed overleg met u ben ik u tegemoetgekomen om u een hoger bedrag terug te betalen.
Topbedrijf! Afgelopen januari een fitnesstoestel gekocht en afgelopen juli een opzetzwembad op advies van 1 van de medewerkers. Super vriendelijk en de koffie staat klaar ze weten ook nog eens waar ze het over hebben en de nazorg is perfect te noemen. Tevens is het personeel totaal niet opdringerig en kan u rustig over uw aankoop nadenken.
Een bedrijf met mensen die hun vak verstaan. Goed advies en met de klant meedenken, genoeg voorraad en bovenal persoonlijke benadering. Wij zijn altijd goed geholpen en al jaren klant.
Prima hulp en uitstekende installatie. Niks te mopperen voor zover.
Het advies was heel goed. Prettige sfeer en alle aandacht en tijd voor uitleg zonder opdringerig te zijn. Keuze uit een ruim assortiment home-trainers. Het grote voordeel is dat je alle apparaten kan uitproberen en vergelijken zodat je tot de juiste keus kan komen. Ik ben dan ook zeer tevreden met de aanschaf van de Tunturi-Black edition. De bezorging en installatie thuis verliepen eveneens vlekkeloos. Kortom, ik kan Rhodos BV bij iedereen aanbevelen.
Professioneel bedrijf met oor voor de wensen van de klant. Vriendelijke medewerkers die verstand van de producten hebben. Een bezoek waard om het zelf te ervaren.
After developing a problem with my pool heat pump I contacted Rhodos. They agreed with my diagnosis of the fault and promised to send me a new control board to try. Here is my email to them, 18 hours later: Hi! Thank you for your wonderful customer service! After only emailing you yesterday about my heat pump problem the new PCB arrived today - about an hour ago. I've changed out the PCB and I'm up and running. I'm so pleased with your service. Would you like me to post the old PCB back to you? Maybe you need it for a warranty claim against your supplier? Or maybe you want it for further fault diagnosis? I've not looked any deeper, maybe it's just a poor soldered joint and could be easily fixed. I've got to admit, I'm less interested if identifying the individual faulty part of the board now the heat pump is running! One more time: thank you so much for the time and effort you have taken in sorting out my problem. Also, top class postage and delivery time. I'm very impressed. Dave Coakley.
de ervaring met de sunshower is erg naar ons zin. het hoek- kastje is een succes bedankt grt uit nijkerk
Voor aanschaf en installatie zijn onze wensen goed aangehoord en de nuttige raadgevingen van Rhodos medewerker hebben geleid tot een perfecte invulling van een geweldig eindresultaat, een heerlijke sauna en een perfect zwembad. Door onze druk op snelheid waardoor wij toch bijna een verkeerde keus hebben gemaakt is dit door de heldere en duidelijke uiteenzetting van wensen en mogelijkheden door Rhodos gekomen tot dit resultaat. Door onze ondeskundigheid op dit gebied werden we goed geholpen en geadviseerd door de monteur die bij ons bad snel ter plaatse ons probleem heeft opgelost. Prettige betrouwbare leverancier voor een redelijke prijs.
Profensioneel bedrijf , medewerkers erg vriendelijk en spontaan . Ruime showroom ,veel keuze 👍
Erg prettige zaak met erg veel kennis! Erg flexibel met bezorgen en in no time in huis. Bezorgers weet ook wat ze leveren en gaven een erg duidelijke extra uitleg over het apparaat (ook in de showroom wel gehad maar deels vergeten...). Zeker de moeite waard om eens heen te gaan!
Gewoon goede service en vriendelijk personeel.. Zijn niet de goedkoopste maar leveren wel kwaliteit....
Probleem met zwembad prima opgelost kregen gewoon een nieuw bad mee helemaal geweldig!
Afgelopen week de perfecte service meegemaakt. Zelfs om 22.00 uur in de avond staan ze voor je klaar om mee te denken en te helpen de problemen op te lossen. Dit is hoe je als klant behandeld wilt worden. Helaas is dat niet overal zo. Maar bij Rhodos zeker wel. Dikke pluim voor dit geweldige bedrijf
We vroegen om een offerte, we zijn daar prima mee geholpen. We hebben besloten af te zien na de explicatie.
Prima service en heel prettig personeel
Zuiderzeestraatweg 241
8096 BK Oldebroek