super geholpen !!
ben goed geholpen door medewerkers , prima service
Is goed
Prima organisatie en service
Na een advertentie gezien te hebben op marktplaats naar Rhodos geweest. Erg vriendelijk en kundig geholpen, dit is prettig omdat ik op zoek ben naar 1 adres om evt meerdere dingen aan te schaffen. Zou smidags gebeld worden over de leverdatum van het artikel helaas niet gebeurd... uiteindelijk zelf 2 dagen later zelf gebeld hoe het ervoor stond. Sochtends gebeld kreeg als antwoord dat men zou overleggen en ik zsm terug gebeld zou worden. Rhodos sluit om 18.00 om 17.50 nog maar eens gebeld kreeg toen een zeer bijdehand persoon aan de telefoon met de mededeling ik zei toch dat we zouden bellen?! Dit heb ik als heel vervelend ervaren! Dit ook aangegeven maar daar kwam geen reactie op. Uiteindelijk is de bestelling 2 dagen later geleverd door een zeer aardig persoon! Kortom wisselende ervaringen bij Rhodos... omdat de winkel ervaring en de bezorging in orde was hoop ik snel nog eens iets te kunnen aanschaffen voor een geheel prettige ervaring! Rhodos zet um op!
Prima product, snelle levering, verwachte nog wel een Track & Trace maar toen stonden ze al op de stoep (beetje onverwacht dus)
prima en vakkundig en netjes geholpen,goede sfeer in de zaak spontaan en behulpzaam personee.
Prima advies en super service. Na online foutieve bestelling van bulley lamp en lamellen omhulsel werd er op initiatief van Jan Willem gebeld met een alternatief advies. Top!! Daar kan concurrent Fonteyn een voorbeeld aannemen. :-)
Ruime keuze uit goede apparatuur. Levertijd was uitstekend. Jammer dat ik op het moment van aanschaf niet heb gehoord dat ik een hartritmemeter aan kon sluiten anders had ik deze er direct bij besteld.
Fijn bedrijf Vriendelijke mensen Wij kregen goed advies en de levering was ook netjes.
Geachte klant, hartelijk dank voor uw beoordeling. Helaas was dit voor ons niet positief en hieruit blijkt dat er nog verbeteringen zijn die we kunnen doorvoeren. Wilt u zo vriendelijk zijn aan te geven waar wij in tekort geschoten zijn of waar wij in kunnen verbeteren? Wij stellen uw reactie zeer op prijs. U kunt deze richten naar [email protected]
Alles perfect geregeld en een prima advies. Nazorg en garantie gelukkig nog niet nodig gehad.
Rhodos is super service gericht.
Supersnelle service! Goede prijs/kwaliteitverhouding...
Jan Willem heeft ons op een vakkundige manier te woord gestaan .wat ons een heel prettig gevoel gaf .bij onze volgende aankoop gaan wij zeker weer naar rhodos .een dikke tien voor rhodos.👍👍👍
Zeer goed en vriendelijk geholpen. Snel thuisbezorgd door een hele attente en voorkomende bezorger
I.v.m. spierklachten zijn we opzoek gegaan naar een infraroodcabine. Uiteindelijk zijn we bij Rhodos terecht gekomen waar we een super fijne cabine hebben kunnen kopen die precies zo is zoals ik in gedachten had. Sinds ik gebruik van de kortegolf lamp zoals ze mij adviseerde heb ik veel minder pijnklachten;-). Fijn bedrijf met goed advies en zeer vriendelijk personeel die de tijd nemen om het juiste product voor je te vinden! We komen zeker weer terug!
Zuiderzeestraatweg 241
8096 BK Oldebroek