we moeten crosstrainer nog uitpakken
Telefonisch contract gehad ivm misverstand. Is zeer goed opgelost en bovendien ook nog goed advies gekregen.
Goede service!
Personeel heel goed en zeer beleefd. Uitstekende uitleg en advies. Heel blij dat ik niet ergens anders terecht kwam. U moet meer aan de weg timmeren. Ik wens u allen uitstekende zaken en blijf zo doorgaan. Vriendelijke groet. R der Nederlanden
Zeer goede service en snelle levering. De jaren lange ervaring straalt ervan af. Ook willen wij via deze weg de monteurs bedanken voor hun vakwerk tijdens het installeren.
goede en snelle contacten, daarnaast de levering, er werd gewacht met sluitingstijd in de winkel totdat, ik de kachel op kon halen.
Goed voorgelicht en daardoor een goede keuze kunnen maken. Door het zelf ook kunnen proberen van de apparaten voorkom je teleurstelling. Aardige mensen die de tijd voor je nemen. Ga daarom naar Oldebroek en bestel niet a.d.h.v. een plaatje. Dat is mijn advies.
Wij zijn al lange tijd op zoek naar een infraroodcabine, maar zagen door de bomen het bos niet meer, zoveel tegenstrijdige berichten. Na een telefonische uitleg uiteindelijk de showroom in Oldebroek bezocht. We hebben hier een deskundig advies van Gea gekregen en uiteindelijk een mooie VSB cabine gekocht. Een absolute aanrader!
Prima winkel. Je wordt er prettig geholpen en er valt veel te regelen. De service is goed.
We zijn heel tevreden hoe alles verlopen is en genieten alle dagen van het tuinset al is het dan niet altijd van het zitten deze zomer dan wel van de uitstraling
goed en snel geleverd via internet
Prima adres, goede prijs kwaliteit en ze nemen ruim de tijd voor een juiste voorlichting.
Grote keuze in assortiment. Vriendelijk personeel (in showroom),wat de tijd neemt voor deskundige uitleg. Vlotte levering en goede montage van bestelde artikelen.
4 jaar geleden mijn eerste crosstrainer(Bremshey Orbit control r19) gekocht bij Rhodos. Goed geholpen, snelle levering en een goede service. Zeer intensief gebruik gemaakt van deze crosstrainer. Gelijk na een half jaar trainen icm aanpassing eetpatroon 30 kilo kwijtgeraakt en ze tot op heden niet meer teruggevonden!! Na een prettig gesprek en een goed advies vandaag een nieuwe top crosstrainer aangeschaft, de 'Life Fitness E1'. Morgen wordt deze nieuwe crosstrainer al geleverd. Perfect om hiermee mijn nieuwe persoonlijke uitdagingen en doelen te gaan realiseren. Dank aan Rhodos voor het leveren van de juiste fitnessapparatuur. Top!
na 14 jaar weer hier geweest voor aanschaf spinning bike. Net als toen weer zeer vriendelijk te woord gestaan en zeer kundig uitleg gekregen. Een absolute aanrader mocht u iets willen aanschaffen uit het assortiment wat zij voeren.
we hadden al een loopband bij Rhodos gekocht en er waren een aantal keren wat problemen mee maar dat is allemaal keurig opgelost en nu hebben we een roeitrainer aangeschaft netjes afgeleverd en ook goede informatie gegeven.
Uitstekende ervaring. De bestelde saunalamp was niet in voorraad, maar werd zonder biojbetaling vervangen door een groter model. Daarna bestelde ik een sauna-emmer met lepel, maar vond die avond nog een set thuis. De order werd zonder vragen geannuleerd. Peroonlijke service van Jan Willem in beide gevallen.
Tevreden
Ik wou online een zwembadrobot bestellen en jullie contacteerden mij om tegen dezelfde voorwaarden een toestel van hogere kwaliteit aan te bieden. Mijn hartelijke dank nogmaals hiervoor en ook voor de vlotte afhandeling van de bestelling.
Top product en zeer snelle levering!
oke
Communicatie verloopt rommelig. Duurt lang voor antwoord via mail. Weing structuur in bedrijfsvoering. Problemen oplossen gaat prima.
Zuiderzeestraatweg 241
8096 BK Oldebroek