Heb alleen nog maar gechat en telefonisch contact gehad.
Super snelle levering. Via de webshop besteld en binnen 1 dag in huis. Goede kwaliteif
Fijne website, scherpe prijzen, geen bezorgkosten en snelle levering. Hier ga ik voortaan mijn zwembadartikelen bestellen!
Wij zijn verhuisd naar een woning met een zwembad en kwamen na te hebben gezocht op internet bij rhodos uit en werden direct door Gervin geholpen met allerlei tips en adviezen mbt het onderhoud van het zwembad. Tevens hebben wij door het vetrouwen hier ook meteen maar een bodemzuiger aangeschaft.
Uitstekend fantastische service en beleefd en corkest naar de klanten.
Net bedrijf! Goede service/advies en snelle levering!
Snelle levering, redelijke prijsstelling, goede communicatie
Snel bezorgd.
Razendsnel en precies dat wat ik besteld had. Top service
Kreeg pakketje snel geleverd. Zat alleen verkeerde product in. Gebeld. Doos van ander product bleek gebruikt om te verzenden. Als klant denk je : niet openmaken en meteen terugsturen dit is verwarrend dus.
Zeer snelle afhandeling. Bestellen, betalen en het is al verzonden.... super site
Ik ben door Gervin Hoogendijk goed geholpen met het kiezen van een leuke zwembad.
Professionele adviezen en een breed assortiment hebben ons doen besluiten een Crosstrainer bij Rhodos aan te schaffen.
Uitermate tevreden klant bij en van Rhodos. In deze drukke periode worden zelfs ‘s avonds vragen beantwoord. Goede en snelle service en levering. Eigenlijk perfect gewoon!
goed contact en advies vlotte levering de zwem robod pas in ons bezit dus garantie en nazorg nog geen ervaring
Bestelling geplaatst bij Rhodos. Door een misverstand ontstond er een kleine hik-up. Positieve hiervan was echter dat dit direct vakkundig en adequaat werd opgelost. Er kan altijd iets gebeuren maar als dit meer dan prima wordt opgelost is een compliment op zijn plaats.
Warmtepomp besteld voor ons zwembad, goed advies gekregen over de beste combinatie. Snelle en correcte levering. Zeker aan te raden.
Ik ben zeer tevreden over het product en de medewerkers. Ze zijn vriendelijk en behulpzaam. Klachtafhandeling is uitstekend. Ze denken mee en handelen de klacht naar uiterste tevredenheid af
gloor, telefonisch juiste uitleg gekregen over granulaat, helaas de gloortabletten geleverd. granulaat werkt sneller dan de gloortabletten. alle 3 de emmers open gemaakt, dus helaas eerst deze opmaken. voor gloorshock zou ik granulaat 70 nemen.
Geachte Van de Zanden, Onze excuses voor deze verkeerde levering, de chloor 70 tabletten zijn echter ook snel oplossend. Ik zou u willen vragen mij even te bellen om tot een passende oplossing te komen. Graag vragen naar Bernard.
Snelle levering
Vandaag moet onze zandfilterset bezorgd worden die uit België moet komen, wat ons niet verteld was. We zitten nu al de hele dag thuis te wachten op die zandfilterset, maar tot op heden 16.15 nog niets geleverd. Vanmorgen belden we Rhodos met de vraag of ze ons konden vertellen wanneer alles geleverd zou worden vandaag. Zou even uitgezocht worden en dan zouden we teruggebeld worden. Een uur later nog niet teruggebeld. Toen zelf maar gebeld. Nee ze wisten het ook niet. Dan moet u zelf maar even bellen met het verzendbedrijf en we kregen een vrachtnummer. Niet erg klantvriendelijk om ons dat te laten doen. Bel zelf even en stel je klant tevrreden. Dat vrachtbedrijf kon ons alleen maar vertellen aan de hand van het vrachtnummer dat het vandaag geleverd wordt. Nou we zijn benieuwd, want we gaan morgen niet nog een dag thuis zitten wachten. echt heel vervelend.
online zwembad besteld/ netjes en correct geleverd.
Zuiderzeestraatweg 241
8096 BK Oldebroek