Supersnel geleverd top!
Word vriendelijk te woord gestaan.Doen wat ze zeggen. Top
Zeer snel en fijn geholpen via de klanten service
Prima correct en klantvriendelijk
Tot zover de bestelling nu geplaatst wat heel makkelijk kon. Ook via chat goede informatie gehad over wanneer het artikel bezorgd zou worden. Tot zover zeer goede service
Werd vriendelijk en adequaat geholpen
Vorige week is onze prachtige Luna sauna afgeleverd en geplaatst. Na kundige en optimale voorlichting door Rick en door het vakmanschap van Lars, zijn wij tevreden over onze ervaringen met het team van Rhodos.
Mini saunakachel Sawo bleek goed geschikt voor 230 volt en 16 ampere en een ruimte van 3 kuub. We zijn er heel tevreden mee. Bijgevoegde beschrijving was ter zake en goed te volgen. Hartelijk dank.
Goed bedrijf, houdt zich aan de afspraken
Ik was op zoek naar opgietmiddel voor de sauna en ze hadden een leuke aanbieding. Deze was echter ook met eucalyptus die ik al had. Na een snelle chat was het geregeld dat ik een ander geur mocht uitkiezen. En vandaag binnen gekregen, keurig verpakt en op tijd.
Zeer tevreden over de montage van de sauna en het telefonisch/mail contact met Rhodos. De monteurs begonnen 7u45 en wilden het afmaken, gingen 21u30 weg en er staat een topsauna!
Na een vraag via de e_mail, een mooi bod gehad en goede informatie gekregen, heel blij mee.
Door de jaren heen altijd prettig en vakkundig geholpen,zowel in de winkel als de service aan huis. De uitgelezen winkel als je een sauna of iets van fitness apparatuur wilt gaan aanschaffen.
Geweldig binnen een dag in huis kan beslist niet sneller. Kan de bezorging precies volgen. Hoop dat ik veel succes heb met mijn hometrainer. Hartelijk dank
Echt veel keuze qua assortiment. Erg Snelle levertijd! En lekker goedkoop!
Top bedrijf met een geweldige service
Mooie side met ruime keuze en betaalbaar
Het voelde als in een warmbad , ons bezoek aan de showroom van Rhodos Werden super te woord gestaan en de koffie was top voor al om hem in een infrarood cabine op te drinken ; heerlijk warm die lampen
De verzending was zeer onprettig. Er was gekozen voor een optie zonder Track&Trace waardoor de levertijd tussen 10:00 en 18:00 was zonder verdere specificatie. Ik moest 8 uur lang ervoor thuisblijven, want je wilt een pakket van meer dan 50kg niet bij een afhaalpunt oppikken. De fiets is prima, behalve de pedalen. De losse bandjes die om je schoenen heenmoeten zijn onhandig.
Beste koop ever zomers lekker koel in de winter lekker warm echte luxe top
Zuiderzeestraatweg 241
8096 BK Oldebroek