Wat een prachtige sauna! Volop genieten!

Juiste assortiment, fijn advies en fantastische service :-) Kortom een blije klant

Super geholpen

Super geholpen aan de telefoon en daarna in de winkel!

Blij met mijn spa

Afgelopen maand een Caldera spa bij Rhodos gekocht. We wilden eerst kijken, maar door de goede uitleg hebben we besloten dat verder zoeken niet nodig was. De spa die we mooi vonden was op voorraad, dus kon ook al snel afgeleverd worden. Na de plaatsing nog een uitleg gekregen over hoe het werkt en hoe ik moet onderhouden. Top!

Alleen maar verkoop

Het enige dat ze willen is verkopen Mocht het op garantie aankomen wijzen ze je af en willen dan proberen weer nieuw te verkopen (Mijn idee is dat ze zo min mogelijk te maken willen hebben met garantiewerk.) Dit heb ik nu al 2 x in 3 jaar tijd meegemaakt. Voor mij dus een NO-GO Ik kom daar nooit weer en zal ze ook zeker niet aanbevelen.

Verkopen......, maar garantie?????????

Verkopen willen ze wel, maar als het op garantie aankomt Dan kan ineens niet meer

Goed en vakkundig geholpen

Goed geholpen aan de telefoon en voor een mooie prijs een vervangende tank gekocht voor mijn zandfilter. Met vriendelijke groet, Huismeester Zorginstelling Friesland

super!

na een aantal site's benaderd te hebben, is deze met TOP de beste, snelle reactie's, snelle afhandeling! echt super

Zwembad met pomp en solar tube

Wij hebben afgelopen zomer een zwembad aangeschaft bij Rhodos. De advisering was top. Gelijk bij aanschaf van het zwembad ook een Solar bid voor verwarming van het zwembad aangeschaft. Als jij ook een solar bal bij je zwembad wilt aanschaffen. Zorg dan voor een pomp met voldoende capaciteit en sluit deze met een bypass koppeling aan. Dan werkt het super en wordt je zwembad dankzij de zon al warmer. De bypass hadden wij eerst niet, maar na telefonisch contact was al smekende conclusie dat die nodig is om het water voldoende rond te pompen. Omdat hier met de advisering niet aan was gedacht hebben wij korting op de bypass aansluiting gekregen. Wij hebben heerlijk gezwommen en genoten van het zwembad. Ik raad Rhodos absoluut aan als bedrijf.

Prachtige dienstverlening

Ondertussen een paar maanden verder en nu pas effectief mijn bestelling geplaatst. We hadden al meerdere malen gemaild met elkaar maar de aankoop van ons huis stond nog in de weg. Nu zijn we effectief overgegaan tot de aankoop en zo heb ik hun opnieuw gecontacteerd en de bestelling afgehandeld. Ze hebben in de tussen tijd nooit gepusht om een bestelling te plaatsen en ook nooit veel lastig gevallen. Wij zijn zeker heel tevreden met de service. Ik kon alle vragen stellen die ik maar wou en steeds werd er vlug en correct geantwoord.

Super geholpen

Attent en meedenkend Zeer tevreden over de service!!

Heel goed

Zonder de jacuzzi gezien te hebben hebben we deze gekocht .toen hij kwam waren we aangenaam verrast geweldig ook de service was zeer goed groetjes de huismannetjes

Wanneer je niet tevreden bent, nadat je het produkt hebt uitgeprobeerd, heb je een groot probleem om

Zeer slechte service.

Helemaal top

Had een bestelling via website gedaan, was iets mis gegaan. Waren in de buurt en even langs gereden. Vriendelijk geholpen en de bestelling mee gekregen. Goed advies gekregen en bestel hier dan ook zeker weer. Als we weer in de buurt zijn ga we zeker weer eens langs.

Nog geen meter gefietst op mijn nieuwe hometrainer. Maar alleen al de bezorging belooft veel goeds. Kinjo is een visitekaart voor uw bedrijf. Vriendelijk, voorkomend en zelf zo te zien goed getraind op uw fitnessapparaten.

Goed advies en uitstekende service tegen concurrerende prijzen, dát is Rhodos

Advies ingewonnen in de showroom, details besproken, offerte opgemaakt en met duidelijke afspraken in uitvoering gegeven. Alle hulp wordt geboden bij het zelf bouwen van een bouwkundig zwembad (PS-blokken).

Goed advies gekregen

Naar de winkel gekomen om naar een sauna te kijken. Wat een mooie ruime winkel!! Ze hebben veel staan en kreeg duidelijke uitleg. In de winkel direct een besluit genomen en inmiddels genieten we heerlijk van onze eigen sauna. Bedankt mensen van Rhodos.

Slecht

Ik heb een zandfilterpomp gekocht en advies gevraagd over verwarming. Ik had een solarpaneel op het oog maar werd mij verteld dat ik met 5 solarmatten van intex prima mijn bad kon verwarmen. Uitgelegd dat het zwembad naast de garage staat en ik de verwarming op het dak wilde zetten, de pomp zou dat prima aan kunnen. Nu een maand verder en de 2e mat is al lek. Gebeld en krijg te horen dat ze me daarvoor hebben gewaarschuwd?? Erg jammer op zn zachts gezegd.

Site is niet up to date

Er staat op de site op voorraad. Na betaald te hebben wordt je de volgende dag gebeld dat ze niet leverbaar zijn. En dat de voorraad niet is geautomatiseerd. Er word je verteld dat na een ruime week je je geld terug krijgt.

Goed geholpen als klant

We zijn netjes geholpen . Klantvriendelijk goede services en advies

Top service!

Ik ben erg te spreken over de service en de vakkennis van de medewerkers.

Uitstekende service en prijzen.

Wij zochten een partij voor het leveren van de materialen voor ons (zelfbouw-) zwembad en enige technische ondersteuning bij de complexere onderdelen van de bouw. Ik kan niet anders zeggen dan dat we in Rhodos een uitstekende leverancier en adviseur hebben gevonden, met prima prijzen!

Makkelijk bestellen en snelle levering

In heel Nederland zijn de opzetzwembaden uitverkocht, maar gelukkig Rhodos een zwembad van Bestway kunnen kopen. Overzichtelijke website, snelle bevestiging van de bestelde artikelen. Het zwembad is door transportbedrijf Brinks uit Rijssen geleverd. Ook helemaal top, brachten het pakket van 60 kg naar de achterzijde van ons huis.

Uitgebreid overzicht in de showroom.

Door de overvloed aan merken van fitness apparatuur zag ik door de bomen het bos niet meer, dit was voor mij de reden om naar Rhodos te gaan. De showroom van Rhodos bevatte een aantal merken waar zij vertrouwen in hebben. Een aantal apparaten spraken mij aan, van deze apparaten kreeg ik een uitdraai mee om er thuis nog eens na te kijken.

Prachtige winkel

Ik wilde een infrarood voor m’n spieren en kreeg het advies om eens naar de winkel te komen. Best ver weg voor ons maar toch gedaan. Eenmaal aangekomen zagen we dat het zeker de moeite waard was om dat eind te rijden! Service was heel goed

Super snelle levering

Ik twijfelde over de beste warmtepomp. Een vriendelijke medewerker van Rhodos heeft me goed geholpen en daarna ook nog eens een snelle levering. Helemaal top!!

Zuiderzeestraatweg 241

8096 BK Oldebroek