Positief
Goeie service , een tijd van te voren afgesproken voor de levering , keurig op tijd , vriendelijke bezorger .
Ze hebben me later gebeld en het probleem is netjes opgelost. Dank voor snelle reactie
Originele beoordeling
Op 30-04 een hometrainer gekocht. - Verkoper had geen idee wat ze in voorraden hebben! - Stond op de website 24 uur levering en montage, maar ze doen niet meer. - Ik heb zelf de hometrainer gemonteerd en de adapter van de hometrainer zat niet in de doos. - Email gestuurd, want ze zijn niet telefonisch blijkbaar. Ik krijg een e-mail dat deze zit er nooit standaard bij. Deze zijn apart en kosten €70, Wil je bij Rhodos een hometrainer dan heb je echt een probleem. Ze zijn slecht bereikbaar, leveren zeer slechte service dus denk goed na, voordat je hier iets besteld. Zelf zal ik hier nooit meer iets aanschaffen en deze site zeker niet aanbevelen.
Zwembad Levant besteld, ben uitstekend op de hoogte gehouden door Rhodos over de levering. Kleine man hier thuis stond te springen om het zwembad. Zwembad is vanmorgen geleverd, en ons zoontje stond in z'n zwembroek al klaar ;-) Laat het mooie weer maar komen! Rhodos (Remon) dankjewel!
Goede prijs voor de producten stuk goedkoper dan bij andere. En kwaliteit is top
De 27e april een zwembad besteld met zandfilter en vandaag (30 april) geleverd. Super snel waarvoor dank! Bij controle blijkt helaas het verkeerde filter geleverd te zijn en moet deze omgeruild worden. Omdat er telefonisch geen contact mogelijk is het wel lastig om direct contact te leggen om het artikel om te ruilen. Is het een idee om hiervoor een speciaal nummer op te zetten die d.m.v. een check op bijv. factuur dan gebeld kan worden? Verder prima service en ondanks eerdere vragen per mail keurig antwoord gekregen. hopende snel geholpen te worden.
Na mijn eerdere review, heeft Rhodos direct contact opgenomen. De hometrainer werd alsnog de volgende dag geleverd. Helaas had de leverancier de hometrainer niet goed verpakt (de doos was stuk bij aflevering) en bij het uitpakken bleek het ijzer van het vliegwiel beschadigd (hier kan Rhodos niets aan doen). Dit heb ik meteen gemeld bij de dhr. Huisman (Rhodos). Hij heeft direct contact opgenomen met de leverancier en in overleg heb ik besloten om de hometrainer te retourneren. Ook dit heeft de heer Huisman erg snel geregeld en vervolgens is mijn aankoopbedrag teruggestort op mijn rekening. Samenvattend: de heer Huisman heeft snel mijn klacht in behandeling genomen, goed tussentijds gecommuniceerd en alles naar mijn volle tevredenheid afgehandeld. Dank u wel! Succes met uw bedrijf.
Originele beoordeling
Op 9 april een hometrainer gekocht en meteen betaald. Volgens de website zou de hometrainer binnen 1-3 dagen worden geleverd. Echter de hometrainer werd niet geleverd binnen de afgegeven termijn. Na een aantal dagen met Rhodos gebeld, maar geen gehoor (antwoordapparaat). 15 april een email gestuurd en gebeld met de vraag wanneer de hometrainer geleverd zou worden. Ik zou de volgende dag (16 april) een email ontvangen met de datum en tijdstip van levering, tevens werd mij verzekerd dat de hometrainer binnen drie dagen zou worden geleverd. Tot op heden (23 april) is de hometrainer nog steeds niet geleverd. Bijna dagelijks gebeld, maar krijg niemand te spreken slechts een antwoordapparaat. Meerdere emails gestuurd, maar daar nooit een reactie op mogen ontvangen. Dit is de allerslechtste winkel waar ik ooit iets heb gekocht. Maak me echt zorgen of ik de hometrainer überhaupt ooit geleverd ga krijgen. IK WIL MIJN GELD TERUG.
Nadat we een groot zwembad hadden besteld en afgerekend, kwamen we erachter dat een kleiner zwembad toch beter past in onze tuin. Vervolgens hebben we vlug een email met onze wijziging gestuurd. Binnen 1 werkdag kregen we de bevestiging van het juiste zwembad en de restitutie overgemaakt op onze bankrekening. Netjes gedaan Rhodos!!
Donderdag besteld en nu woensdag het zwembad in huis. Super geregeld
Ik heb een spinningbike gekocht en ging ervan uit dat die op dinsdag bezorgd zou worden. Al snel kreeg ik een appje dat hij nog een dag eerder bezorgd kon worden! Het was makkelijk om op deze manier de levering te plannen en ik kon lekker al een dag eerder van mijn fiets genieten!
Wij kochten een rond zwembed (gré Fidji, diameter 3m) en ook een warmtepomp (eco 5). We bestelden dit op de donderdag voor Pasen en de dinsdag na Pasen was het er al. En dit tijdens Coronatijden en de grenzen die dicht zijn tussen Nederland en België. Dus topklasse qua levertijd. Bij het opzetten van het zwembad bleek dat de slang van de onderkant van de skimmer naar de warmtepomp kapot was. Ik meldde dit en reeds de volgende ochtend (!) kregen we via de post al een nieuwe slang toegestuurd. Toen we het zwembad verder vulden, bleek ook de tweede slang een gat te hebben. Iets wat ze bij Rhodos nog nooit meegemaakt hadden, maar ook nu werd ons kosteloos een nieuwe slang opgestuurd. Dus qua garantie zit het ook snor. Het enige minpuntje dat ik kan bedenken, is dat we telefonisch contact hadden voor onze aankoop over de warmtepomp waarin we vroegen wat je er allemaal voor nodig hebt om hem te doen draaien. We kochten dan ook de nodige koppelstukken voor tussen de slangen en de warmtepomp er bij. Maar dat de warmtepomp zelf geen elektrische aansluiting heeft, had men vergeten te vertellen. Maar met de telefonische hulp van mijn schoonbroer die wel wat weet van elektriciteit, lukte het me om zelf een verlengdraad te strippen en correct aan te sluiten op de warmtepomp. Dus dat probleem kon ik zelf oplossen. Ik kan Rhodos echt aan iedereen aanraden. De service is een stuk sneller dan hier in België. We zijn zeer tevreden over het zwembad!
Leuk en goed advies en uitstekende levering. Service goed na probleempje met trapje voor zwembad. Gratis nieuwe gehad.
Ze kwamen van Nederland, heel vroeg vertrokken. Op de doorgegeven tijd waren ze hier en met de juiste voorzichtigheid omwille van Corona. Super vriendelijk en behulpzaam om het zware pak op de goede plaats te zetten. Jammer dat ze mijn koffie niet konden aanvaarden omwille van de crisis. Waren al van 4uur 's morgens onderweg. Dank je wel.
Zwembad was uit voorraad. Netjes antwoord gehad via messenger wanneer die weer binnen kwamen. Daarna 1 besteld, en mooi op tijd geleverd. Mail gekregen, om datum af te spreken wanneer bezorger langs kon komen. Zeer zeker een aanrader!
Snelle en goede service
zeer snelle levering en correcte prijzen
Wat een fijne ervaring om in de showroom te komen. Al eerder een paar keer contact gehad via de mail en snelle reactie en in de winkel heel kundig en vriendelijk geholpen. Erg goed geregeld ook in deze tijd met maar maximaal 10 klanten per keer naar binnen. Ongeacht dat er mensen stonden te wachten om naar binnen te gaan namen ze alle tijd voor mijn vragen en voelde ik mij niet opgejaagd.
Correcte communicatie
Klantvriendelijk,omdat we wat langer moesten wachten hadden we de keuze op geld terug we werden goed geinformeerd en het zwembad werd volgens afspraak netjes geleverd . Met een woord geweldig
een geweldige spa, alleen de montage-instructies waren niet erg duidelijk, anders kan het in-house wellness-programma beginnen.
Goede en snelle afhandeling van de bestelling
eerlijk en correct, goede prijzen, zeer tevreden!
Super snelle service en alles klopt
Het is coronatijd dus je houdt rekening met een langere leveringstermijn. Maar het transport bedrijf nam al de volgende dag contact met ons op om af te spreken wanneer het door ons bestelde product kon worden bezorgd. En dat kon al weer de volgende dag. Keurig per mail en sms op de hoogte gehouden van het hele traject. En de bezorger (Brinks Transport iov Rhodos) bood zelfs aan het zware pakket door het huis heen te rijden met de steekwagen naar de achtertuin. Terwijl ik het ook wel had begrepen als hij vanwege corona het pakket alleen voor de deur neer had gezet. Over aftersales kan ik Rhodos nog niet beoordelen, het pakket is nog niet geopend. Maar ik heb hoge verwachtingen van service. Ik heb geen gebruik gemaakt van de deskundigheid of advies in de winkel dus daar kan ik ook geen oordeel over geven.
Buiten de levering ben ik tevreden had gebeld naar jullie en verschillende e-mails gestuurd heb daarna antwoord gehad
Zuiderzeestraatweg 241
8096 BK Oldebroek