Online niet begrepen dat bezorgen van zware pakketten met eigen bezorgdienst tot de voordeur is. Niet goed gecommuniceerd. Gelijk na de voordeur ruimte vrij gemaakt waar ze het zware pakket neer konden zetten. Dit wilde hij niet doen, mocht niet naar binnen. Uiteraard begrijp ik dat de anderhalf meter in acht genomen moet worden, dit staat ook op hun site om hier rekening mee te houden. Maar als iemand gelijk na de voordeur ruimte vrij maakt om pakketje neer te zetten, voordeur wagenwijd open staat, bewoner op meters afstand gaat staan moet het toch mogelijk zijn het pakketje binnen neer te zetten?! Andere bezorgdiensten doen dit gelukkig wel. Niet service gericht, meld dit duidelijk bij maken van de afspraak. Hierdoor nu zelf jammer genoeg na een recente bevalling en met een in het verleden aan geopereerde pols zelf het pakketje met moeite naar binnen gesleept. Als ik het geweten had had ik de afspraak op een andere dag laten plannen als mijn man aanwezig was geweest. Wel positief over de snelheid van levering, 1 dag na bestellen. Maar toch voorkeur voor bedrijf die gebruik maakt van andere bezorgdienst waarvan ik weet dat ze de pakketjes wel even binnen neer zetten als je voldoende afstand houdt, om die reden zou ik hier (voorlopig tenminste) niet weer bestellen.
snelle levering (ondanks corona crisis) aan een buitenlandse zakelijke klant en keurige aanpassing van intracommunautaire levering.
Goede service en snelle levering
Goede service zeer tevreden
Afgelopen twee dagen hebben de jongens van Rhodos een Gardipool half ingebouwd. Het bad staat super strak en is bovendien prachtig. Ook de service, zowel klantvriendelijkheid als financieel is heel erg goed. Top Rhodos!!!!
Nette site en snelle reacties dat is wat een klant graag ziet too
Wij waren op zoek naar een specifieke maar zwembad, die bijna overal uitverkocht was. Wegens de Corona werd er alleen via email gecommuniceerd. Maar direct reactie en dus geslaagd voor onze aankoop!
Ik heb hier onlangs een warmtepomp besteld voor mijn zwembad. Ik had voor deze webshop gekozen door de scherpe prijzen. Door de drukte duurde het even voordat de bestelling verzonden was, maar dit lag meer aan de vervoerder dan aan Rhodos-shop. Vragen via de mail lieten ook door de drukte even op zich wachten, maar zijn wel erg vriendelijk en volledig. Ondanks de drukte nemen ze wel de tijd voor je. Bij mijn review op de website merkte ik op dat er enkel een Franstalige handleiding meegeleverd was, en een dag later kreeg ik van de klantenservice een Nederlands exemplaar in de mail. Ik vond dit bijzonder klantvriendelijk.
Binnen een paar dagen werd de warmtepomp geleverd.
Mijn bestelling was supersnel geleverd.
Goede website! Via chat snel antwoord op onze vragen,snelle levering! Goede kwaliteit van aangekochte artikel.
Wij hebben een opzet zwembad via de website besteld. Direct bevestiging en bezorg advies ontvangen. Keurig op de afgesproken datum/tijd afgeleverd. Zwembad gisteren in elkaar gezet. Alles ok
Duidelijke site en kwam alles snel en in een nette verpakking binnen.
Heb crosstrainer gekocht bij rhodos en van af begin al problemen mee gehad Als je dan belt over probleem wordt je drect verzocht contact op te nemen met dealer zonder ook maar enige moeite te doen om probleem op te lossen Dealer tunturi daarin tegen verleend daar waar kan wel de moeite op het op te lossen
Snelle levering, zelfs in deze tijd. Geweldig!
Zoals afgesproken was de levering netjes op tijd. Behulpzame chauffeur.
Snel duidelijk en dus prettig
Zonder enige ervaring en kennis van zwembaden toch maar eens gaan kijken, en de hulp was bijzonder goed en professioneel. We zien uit naar de installatie van ons zwembad en jacuzzi eind mei.
Hometrainer was perfect ingepakt . Goede instructies om hem in elkaar te zetten.
Als bouwpakket ontvangen i.v.m. cromacrisis. Opbouwen was niet moeilijk, gewoon de plaatjes stap voor stap volgen. Alleen de kop van het stuur kom een hand tekort, dat is geen probleem even in stappen doen. Afstellen van de poten is heel eenvoudig. Dan werkt ook alles direct goed.
Prima service in winkel zelf
Duidelijke website
Er liep even wat mis tijdens de bestelling via de website. De dag later kreeg ik al telefoon om het recht te zetten. Men heeft me zelfs tot drie keer teruggebeld omdat ik eerst niet beschikbaar was. Bernard is echt begaan met zijn zaak!!!
Mijn product was niet voorradig, telefoon gekregen en voorstel voor een ander product. Vriendelijk en vlotte babbel met telefonist. Ook transport Brink was top. Rhodos >> aanrader
cross trainer E1 gekocht telefonisch advies bij het monteren ging prima. betrouwbaar zaak
Zuiderzeestraatweg 241
8096 BK Oldebroek