Snel en vakkundig geholpen door mensen die weten waar ze over praten
Wilde een opzet Zwembad aanschaffen, maar was helaas uitverkocht die ik wilde. Op de site een reminder in gesteld zodat ze je een bericht sturen als het weer op voorraad is. Toen ik na 3 dagen een berichtje van hun kreeg, heb ik het bad gelijk besteld. De bezorgservice werkt ook top! Dank rhodos shop voor de geweldige service
Leverdatum en tijdswindow levering goed gecommuniceerd. De reminder via e-mail 30 minuten voor levering was niet verstuurd.
Een geweldige service wij zijn heel tevreden !!!!!
Zwembad gevonden bij Rhodes, op andere sites geprobeerd maar of niets op voorraad of gewoon geen reactie. Netjes en duidelijk afgehandeld, zelfs in Corona tijd binnen paar dagen geleverd. Blij!
Netjes geholpen. Het zwembad was niet op voorraad maar na 5 dagen was hij geleverd!
Goede site Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen
Netjes te woord gestaan via de app. Op de hoogte gehouden via de mail over de levering.
Keurig op afspraak bezorgd. Behulpzame chauffeur. We hebben het bad nog niet opgezet gezien de slechte weersverwachtingen voor komende week. Maar ik heb het volste vertrouwen dat wanneer er iets mis is dit snel weer opgelost wordt.
Snak geleverd, en zoals verwacht!!
De bezorger was zeer vriendelijk en hield in deze tijd ruime gepaste afstand. tussen bestellen en afleveren ben ik zeer duidelijk op de hoogte gebracht omtrent de bezorging, hierdoor kon ik de gewenste dag van levering zelf beslissen.
Ops chloortabletten op wat nu. Geen nood want bij Rhodus welness heb je ze de andere dag binnen. Wat heb ik toch een geluk met Rhodos
Zwembad met alle toebehoren gekocht. Had wat vragen en deze zijn snel beantwoord. De levering van de spullen ging ook snel.
Alles zoals verwacht.
Onderdeel moest besteld worden, dringends nodig. Meteen geregeld en snel ontvangen.
Mijn crosstrainer werd niet geleverd. Kwam door de fabriek. Eerst kreeg ik geen contact, maar nu wordt ik goed geholpen. Dank je wel Gea:)
Originele beoordeling
Zeer slecht. Hier bestel ik nooit meer iets.
Ik heb met Rhodos en met name met Gervin alleen maar positieve ervaringen. Zodra ik ergens tegenaan liep met de zelfbouw van mijn zwembad was hij goed bereikbaar en stond hij altijd klaar met een passend antwoord of oplossing. Ik zou zo weer bij hun een bad kopen.
De service na levering was uitstekend. Uiterst beleefd en klantvriendelijk.
Originele beoordeling
We bestellen een aantal artikelen, die op voorraad zouden zijn om vervolgens toch in 1 geval iets anders geleverd te krijgen zonder voorafgaand overleg. Het retourneren is in.dit geval duurder dan het product opnieuw te kopen. Het gaat niet om veel geld maar ik kan het geleverde weggooien en als nog het product ergens anders kopen en dan weer transportkosten betalen. Heel vervelend. Als ze gebeld hadden dan hadden we aangegeven dat we niet een ander product wilde.
Ik had een blue connect go en een schepnet besteld met fijne mazen.. Dag later alles netje thuis, maar helaas het verkeerde schepnet.. Met grove mazen (de spa versie is er in het vierkant en rond) Mail gestuurd en krijg alsnog mijn bestelde schepnet en mag de andere ook houden.. Dat is pas een goede service!
Na een slechte start in het klantcontact heeft Lorenzo van Rhodos ons probleem serieus genomen en de warmtepomp teruggenomen (aangeschaft voor opzetzwembad van iets meer dan 10.000 liter die veel geluid maakt en binnen 2 uur hadden we buren met klacht op de stoep). Bedankt Rhodos voor deze keurige oplossing. We zullen als we accessoires voor ons zwembad nodig hebben zeker weer bij jullie een bestelling plaatsen!
Originele beoordeling
Warmtepomp aangeschaft voor opzetzwembad van iets meer dan 10.000 liter. Na 2 uur hadden we onze buren al aan de deur met klacht over het geluid. Dat dit te hard was en ja, daar hebben ze gelijk in. Pomp verwijderd en contact gezocht met Rhodos. Telefonisch niet bereikbaar. Na herhaalde mail gestuurd te hebben alleen maar verwerpende mail terug zonder antwoorden op mijn vraag naar oplossing. Nogmaals de vraag gesteld voor oplossing maar helaas. Ook geen bereidheid op vraag om mii even te belle. Dit is geen service! We hebben nu deze investering voor niks gedaan en zitten nu met een 2 uur gebruikte pomp. Dat is pijnlijk!
vriendelijk personeel en goede service
Originele beoordeling
Bestel trap en nog wat fun spullen voor in mijn hottub 3 weken verder alleen fun spullen geleverd gekregen,maar het belangrijkste mijn trap nog steeds niet.Word niet gereageerd op email .Telefonisch niet bereikbaar.Ik hou er niet van om een bedrijf slechte revieuw te geven.Ik hoop dat op deze revieuw een snelle reactie komt,Want dan ben ik ook nog zo sportief om dit te melden.
Erg snel geleverd, ondanks het Coronavirus.
Ontzettend goed geholpen door de medewerkers in de showroom voor ons zwembad. Goed en duidelijk advies gekregen in de mooi ingerichte showroom.
Alles is keurig volgens afspraak verzorgd!
Ontzettend lieve bezorger gehad. Bezorger was eerder aanwezig dan op de tijd die ik gekregen had. Hij besloot mij te bellen of die goed was en of ik thuis was. Het duurde even voor iemand onder was en de bezorger heeft netjes gewacht! Ontzettend bedankt voor de super service. Snelle reactie op mails! Als ik ooit wat nodig wat bij hun te verkrijgen is, doe ik het zo was. Ontzettend tevreden
Zuiderzeestraatweg 241
8096 BK Oldebroek