Goed geholpen

Met het telefoneren goed te woord gestaan en een zeer vriendelijke man

Super service

Vriendelijk geholpen en super goede service

Snel en goed geleverd

Bestelling plaatsen ging makkelijk online, ik had een fout gemaakt bij het bestellen hierover een mail gestuurd de volgende dag kreeg ik direct een mail en was mijn fout recht getrokken. Erg fijn!

Prima en snel geholpen

Ik kwam binnen bij de balie, de meneer achter de balie was aan de telefoon, maar hij riep een collega erbij , deze meneer heeft mij prima geholpen wat ik nodig had Ik moest daarna naar het magazijn achter het bedrijf , ook daar werd ik prima geholpen! De producten werden zelfs in mijn auto gezet ! Mooi bedrijf met goed personeel!

Prima webshop

Nette prijzen en prima leveringsproces

All super

Toppie alles weer!

Perfecte en snelle levering van de jacuzzi filters.

• Advies in de winkel

Een product besteld, verkeerde geleverd. Kan absoluut gebeuren.. Dezelfde dag melding gemaakt van de vergissing en de dag erna stond het juiste product voor de deur, zonder dat ik het ander heb moeten terug sturen.

Besteld, maar niets geleverd

Bestelling bij Rhodos wellness is prima verlopen, keurig een verzendbericht ontvangen. Echter PostNL heeft niets geleverd tot op heden. Melding gemaakt bij de klantenservice van Rhodos, nu maar hopen dat het pakket achterhaald kan worden waar het gebleven is, hier hebben ze ongeveer 10 werkdagen voor nodig. Weg geld.

Zeer snelle levering

Was wat onzeker daar ik nooit iets bij jullie had gekocht. Zeer snelle levering, top

• Advies in de winkel

Goede service en personeel wat er goed verstand van heeft

Topservice

Had s morgens artikelen besteld, en wilde er rond middag nog wat bij hebben. Aangezien 1e pakket al weg was, hebben ze 2e kosteloos verstuurd. Helemaal TOP dat noem ik SERVICE

• Advies in de winkel

Snelle levering en product voldoet prima

• Advies in de winkel N.v.t.

Graag meer detail info op site

Helaas was de exacte afmetingen niet te zien op site van afdekzeil. Nu is hij iets te klein. Dat is jammer

goede communicatie, snelle levering

• Advies in de winkel N.v.t.

Prima prijs en bezorging?

Prima prijs, bezorging en kwaliteit!

• Advies in de winkel N.v.t.

Deskundige uitleg. Keuze blijft altijd bij de koper.

De deskundigheid staat bovenaan. Vooral de specifieke vragen worden op een vriendelijke en begrijpelijke wijze beantwoord. Top.

• Advies in de winkel

Webshop top, product is niks

Een afdekzeil voor het zwembad gekocht, handige webshop en snel geleverd. Echter het product wat besteld was is echt niks waard. Een afdekzeil voor een rechthoekig zwembad waarbij de hoeken niet vastgezet kunnen worden. Resultaat; hoeken waaien naar binnen en zwembad nog steeds niet afgeschermd. Daarna een recensie bij het product geschreven op de Rhodos website (om ervoor te zorgen dat andere mensen dit niet overkomt) maar deze wordt niet getoond, dat is raar.

goedkoper dan de rest

Ik had nieuwe cartridges nodig voor de zoutelektrolyse van mijn Spa. In plaats van bij de leverancier van mijn Spa te kopen heb ik even de cartridges gegoogeld en bleek Rhodos beduidend goedkoper voor identiek dezelfde. Ook de levering gebeurde snel en correct.

Snelle service

Eerste keer dat ik bestelde bij deze website! Zwembad filters. Mooie prijs en snel geleverd! Zeer tevreden. MVG Ingrid

Super rapide et conforme

Produit conforme et rapide pour la livraison, je recommande

Goed en snel geholpen

Snel te woord gestaan, Zwembad netjes bezorgd zoals beloofd. Erg blij mee!

• Advies in de winkel N.v.t.

Duidelijke website, vlotte bestelling en zeer goede service bij het ophalen en in de winkel.

Zeer vriendelijk geholpen in de winkel, goede service. Warmtepomp gekocht, draait nu een paar dagen, fantastisch apparaat. Binnen 2 dagen het zwembad van 18 graden naar 30 graden.

Uitstekende service!

Had wat uitleg nodig over een bestelling namen daar uitgebreid de tijd voor waarna alles prima in orde kwam.

Zuiderzeestraatweg 241

8096 BK Oldebroek