Top bedrijf
Het assortiment is uitgebreid en van een goede kwaliteit, en de prijzen zijn heel redelijk. Ik koop hier zeker vaker mijn spullen.
Snelle levering
Een gloor maak machine aangekocht. Deze werkte niet dit direct gemeld. Maar daar konden ze niets aan doen. Zoek het maar uit met de leverancier was het antwoord. Ik was het er niet mee eens, heb ze de tijd gegeven om met een oplossing te komen, maar er kwam niets. Ze wist mij wel uit de winkel te zetten door politie In te schakelen
In 2021 zelf een zwembad gebouwd. Alle materialen bij Rhodos besteld. Er was maar 1 ding belangrijk voor Rhodos: Als het geld maar binnen was. Rhodos wist dat we zelf aan het bouwen waren, maar er werd niets uitgeleverd. Juist de skimmers, verlichting, inspuiters hadden we nodig om beton te kunnen storten. Na een aantal telefoontjes en mailtjes werd er mondjesmaat materiaal uitgeleverd. Terwijl men had gezegd dat bijna alles op voorraad was. Behalve het afdek- en winterzeil omdat dat op maat gemaakt moest worden. Dat is dan ook logisch. Communicatie was zeer slecht en afspraken werden niet nagekomen. Benodigdheden voor het zwembad bestellen we nu bij een andere leverancier. Niet voor de prijs, kwaliteit. Maar puur door de slechte ervaring met Rhodos.
Op mijn vraag wat ik moet doen met mij zwembadwarmtepomp als het gaat vriezen kreeg ik een helder antwoord
Er staat in jullie tekst dat u onlangs wat aan mij heeft geleverd, maar dat is wel een jaar als het niet langer is geleden. Maar de services was goed en ik zal zeker weer wat bestelen bij jullie, groet jan
Ontzettend vriendelijk ontvangen! Heel leuk en speels gewijs werd mijn dochtertje geholpen! Heb er alle vertrouwen in dat ik op de goeie plek zit!
Goede producten voor een correcte prijs, met eel vlotte levering
Had tot drie keer toe , ondanks opgeven van de juiste maat, verkeerd zomerzeil van zwembad ontvangen! Notabene met medewerker duidelijk de maat doorgeven. Uiteindelijk nog steeds de verkeerde maat ontvangen, veel te groo
Ik heb daar een sauna gekocht nu had ik klijn probleempje er mee heb ik ze gebeld ook dan zijn ze goed bereikbaar en 2weeken later staan ze op de stoep en probleem netjes opgelost top
Géén idee waarom ik een review moet schrijven. Heb nog nooit van deze toko gehoord laat staan dat ik er iets besteld heb
vriendelijk en in de nieuwe winkel is het heerlijk kijken en ideeën op doen
Problemen met jacuzzi gehad. Gerben is geweest en heeft de problemen verholpen. Gerben is deskundig en prettig de omgang.
Prima levering keurig op tijd
Bellen niet terug terwijl dit alles vorig jaar al was aangegeven dus een kapotte sauna kachel niet verholpen
snelle levering en tevreden over de prducten
Makkelijk te monteren
Goede kwaliteit van de producten
Nieuw groot zwembad gekocht dat alles behalve goedkoop was. Nadat t gevuld was bleek er een gaatje in t zeil te zitten. Toen begon de ellende.. maanden zitten mailen, foto's gestuurd en een hoop gedoe.. zwembad moest eerst afgebroken worden, foto's sturen van t kapot geknipte zeil want kennelijk was er weinig vertrouwen in ons.. na 5 mnd nieuw zeil ontvangen zonder dop want die had ik uit t zeil moeten snijden en moeten bewaren.. nooit meer zullen we hier een bestelling plaatsen!
Snel geleverd ziet er goed uit!
Geen idee waarom mij gevraagd wordt een recentie te geven van een bedrijf die mij geheel onbekend is
Snelle en correcte levering en degelijk product
Met deze geuren een heerlijke wellnes ervaring top!!
Zuiderzeestraatweg 241
8096 BK Oldebroek