Het product is sneller geleverd dan op de site werd aangegeven . Netjes verpakt .
Ik had donderdagmiddag bij jullie besteld en vrijdagmiddag was het al bezorgd. Top! Goedkoopste en super snelle bezorging ik be. Super tevreden met jullie. Ik zal jullie aanraden ook bij vrienden en familie.
Geen enkel probleem ondervonden .
Snel geleverd en ben zeer tevreden over het product wat ik gekocht heb
De pomp is snel geleverd. Alleen is DHL niet zachtzinnig met de doos omgegaan. Wordt voor de voordeur gekwakt en dan aanbellen en weg zijn ze. Gelukkig was de pomp goed verpakt
Goed fedaan
Website was goed van opzet. Product voor een goede prijs snel gevonden
De bestelling ging snel en het product werd daarna snel verzonden. Ik had verwacht in verband met de brand die ze gehad hadden, dat het wat langer zou duren maar het product wat ik besteld had was de volgende dag al bij de vervoerder. Het product is van goede kwaliteit. Bedankt Rhodos
Zandfilter zwembad pomp gekocht, deze werd dezelfde dag nog verzonden en dus de volgende dag al in huis, top! Tevens werkt het filter (welke inclusief het filtraat geleverd werd) heel goed en pompt erg goed door. Bouwkwaliteit bevalt ook goed.
Snelle levering ondanks de omstandigheden bij. Rhodos. 2 dagen. En ook nog eens een goede prijs.
Prima zwenbadpomp, werkt goed en zeer snel geleverd
Goed filter met krachtige pomp. Aangesloten op bestway zwembad, slangen zijn dan iets te ruim, opgelost met teflontape. Werkt prima. Water helder in paar uur tijd (ca 4 M3). Goede prijs/kwaliteit.
Snelle service
Tevreden over de levering. Binnen 2 dag de Filterpomp ontvangen. Helaas zit 1 vd schroeven los op de pomp. Daar kan Rhodos niks aan doen. Goed geholpen door hun aftersales.
Ondanks de ellende die het bedrijf heeft meegemaakt was mijn bestelling binnen 2 dagen geleverd. Jongens kop op jullie redden het zeker. En ohja de pomp is echt perfect in 1 dag ons bad stralend schoon en makkelijk te monteren en een rolletje teflon had ik al gehaald maar staat ook duidelijk in de omschrijving dat je de aansluitingen goed moet omwikkelen met teflontape.
snelle reactie en op tijd geleverd zoals aangegeven. Moet het nog uitproberen. Tot nu toe goed! Vriendelijke groeten
De Bleu way pomp is een prima pomp voor ons zwembad van Bestway 3600 liter..Makkelijk te installeren en de pomp is geruisloos. Duppelt een klein beetje op 1 verbinding. Voor het mooie moeten er 2 extra slangen klemmen in de doos. Maar al met al prima pomp en filter voor deze prijs.
De pomp is lekker stil. Hij circuleert moeiteloos het zwembad water via de solarmat die op het schuurdak ligt. Ik ben er erg tevreden mee.
Zondags besteld dinsdag al in huis
Gied product voor een goede prijs!
Nieuwe filter pomp besteld en binnen 2 dagen in huis ondanks de gigantische brand.top gewoon
Moeilijk om een betaling voorelkaar te krijgen
Beste Wim, Bedankt voor je recensie, wij waren inderdaad telefonisch even slecht bereikbaar. Doordat onze showroom is afgebrand, moesten we verhuizen naar een tijdelijke locatie. Het aanbrengen van de juiste telefoonaansluiting heeft lang op zich laten wachten. Excuus hiervoor. Vanaf vandaag zijn we telefonisch weer bereikbaar.
Onze ervaring met Bernard (eigenaar) is zeer goed. Hij is zeer deskundig en heeft ons gewezen op punten waar we zelf niet bij hadden stil gestaan. Zelfs na de brand blijft het team van Rhodos gaan voor de klanten. Helaas was onze jacuzzi ook verbrand maar al moesten we een jaar wachten dan hadden we nog gewacht op een jacuzzi van Rhodos. Binnenkort wordt onze jacuzzi toch gebracht er was er nog 1 te krijgen. Wil je kwaliteit, betrouwbaarheid en deskundigheid moet je echt bij Rhodos zijn!
Ondanks de brand die veel schade heeft veroorzaakt waren ze goed bereikbaar via de mail voor vragen. Ook ons zwembad is alsnog heel snel geleverd! Als een bedrijf zo veel veerkracht toont na een zwarte periode kunnen wij daar alleen maar respect voor hebben.
Helaas na de brand toch mij filterpomp opgestuurd gekregen naar email contact. goede service. Hoop dat jullie alles weer snel op de normale rit krijgen. Kinderen weer blij want ze kunnen nu weer in een schoon zwembad zwemmen door de goed werkende pomp zoals beschreven bij het product.
Zuiderzeestraatweg 241
8096 BK Oldebroek