Vanaf ontvangst krijg je aandacht ( wij waren met onze kleindochters ) De dametjes hadden aandacht waar water is dus opletten geblazen voor Oma & Opa Wij zijn prima geholpen daar een vriendelijk dame die verstand van zaken heeft Bij vertrek nog ( eendje. ) voor onze Kleindochters Aandacht voor details
Snel en goed geleverd.
Goede producten
Klantgericht, snel en adequaat geholpen
Warmtepomp besteld en keurig geleverd, nadat we gemeld hadden dat we problemen ondervonden met de aansluiting, konden we direct terecht en is de aansluiting voor ons gemaakt, zodat de pomp diezelfde dag nog kon gaan draaien. We zijn heel plezierig en deskundig geholpen,
Via de site gekocht, snelle levering en de spullen zijn naar mijn verwachting.
Meerdere keren iets gekocht bij dit bedrijf. Laatste x een nieuwe saunakachel, personeel is heel vriendelijk en denk met je mee wat de mogelijkheden zijn , professioneel advies , vriendelijk geprijsd. Ik kom er graag
Gewoon je benodigdheden in de winkelkar en afrekenen. Daags nadien geleverd
pH- besteld, levering via post NL maar bij aankomst waren de potten open gesprongen met een te kort aan pH-. Foto’s gemaakt en gemeld, er werd mij onmiddellijk een nieuwe pot geleverd. Zeer goede dienst na verkoop.
Al veel dingen besteld hier ..prima
Snelle levering, goed ingepakt, snelle en oplossinggerichte klantenservice. En ook nog eens goede prijs tov van andere webwinkels, wat wil je nog. TOP!
Fijne bestel site, producten goed vindbaar en prijzen concurrerend. Levertijden worden gehaald, wat fijn is als iets op tijd binnen moet zijn. Kom zeker terug om meer te bestellen!
Erg netjes geholpen, en prima advies. Was keus tussen twee types watertesters waar ik in geïnteresseerd was, en wordt niet meteen de duurste aangeprezen. Top service en keurig geholpen.
Werd vriendelijk en snel geholpen!
Mijn probleem uitgelegd met het zwembad, en daarna direct samen de conclusies vastgesteld, de benodigde onderdelen bepaald met controle op beschikbaarheid, besteld en volgende dag in huis.
Supersnel geleverd! Heel blij mee.
Goed geholpen en goed advies over de telefoon gekregen over instellen van warmtepomp met zwembad en bypass.ook duidelijk advies over het te nemen vermogen. Na bestelling besloten dat ik nog een goed filter nodig had. Even gebeld en werd nog op de zelfde pallet geplaatst. Bedankt voor de goede service marninck
Très contente
Snelle levering,vriendelijk gewoon dikke prima!!
ik heb een zwembad besteld waar geen filter op kan dus fout van mij.Wel tevreden over service. ik ga het terug sturen
Chloor bestelt en andere werkdag in huis super
Netjes volgens afspraak geleverd
Originele beoordeling
Darlly filters besteld, goedkoop b-merk opgestuurd gekregen
Ze hebben nog net mijn verkeerde bestelling kunnen annuleren na een mailtje zodat ik de juiste bestelling de dag erna kon invoeren
Met het telefoneren goed te woord gestaan en een zeer vriendelijke man
Zuiderzeestraatweg 241
8096 BK Oldebroek