Beste Lezers , Heer Hopman uit Apeldoorn heeft een defecte wasautomaat welke de monteur keurig hersteld heeft . Mevr Hopman wilde overigens direct een nieuwe wasautomaat bij de monteur bestellen ,doch hij raadde dit af . Het is natuurlijk sneu dat de machine een tijdje later weer niet functioneert met dezelfde uitwerking ,doch met een ander defect onderdeel . De eerste conclusie van de monteur was wel degelijk juist . heel vervelend allemaal . wij hebben toen aangeboden hierover te communiceren en een regeling te treffen ;bijvoorbeeld ; A / gratis tweede onderzoek en een nieuwe machine te leveren met aftrek van het al besteedde bedrag. of B / onderdelen prijs retour . maar dit was niet voldoende voor de heer Hopman . zie de mail wisseling hieronder . Hr Hopman nogmaals wij nodigen u uit om eea te komen bespreken om in goede verstandhouding zaken te verduidelijken . Met vriendelijke groet, A.B.C. Selbach Technorette Technische dienst/magazijn Schumanpark 41-a 7336AM Apeldoorn www.technorette.nl info@technorette.nl 055-5429224 Meneer Selbach, Zoals u ziet kom ik mij beloftes wel na. Aangezien u niet meer gereageerd heeft, wordt het tijd voor een vervolgstap. Indien u deze week uw verplichtingen niet nakomt, dan mag u zich voor de kantonrechter verantwoorden. Het zal uw zaak geen goed doen: behalve de € 185 euro die u verschuldigd bent voor het niet leveren van een dienst, mag u straks ook de proceskosten van uzelf en ons voor uw rekening nemen. Naast de imagoschade. A. Hopman Op 7-10-2019 om 21:42 schreef Arnold Hopman: Meneer Selbach, De feiten zijn glashelder en dus hebben wij geen behoefte aan een 'ronde tafel gesprek'. Indien u daar iets aan toe wilt voegen, dan kunt u dit telefonisch (088-1568557) of per email doen, waarop wij op gepaste wijze zullen antwoorden, niet in het minst geïntimideerd door uw 'replay'-toevoeging. A. Hopman Op 7-10-2019 om 08:59 schreef Info | Technorette: Fam Hopman , Wij hebben getracht u te bellen doch er werd niet opgenomen . In Nederland hebben we met elkaar afgesproken “hoor en wederhoor “ en dus vinden we het normaal dat er eea wordt overlegd met de monteurs welke u bezocht heeft . Wij nodigen u uit voor een ronde tafel gesprek . om zoals u het beschrijft “de spelletjes “te ontzenuwen Verder vinden we het zeer agressief over komen wat u in de laatste Alina schrijft . Een gesprek is altijd beter denken wij . Wilt u er dan rekening mee houden dat wij op een “gepaste “wijze altijd zullen replayen . Met vriendelijke groet, A.B.C. Selbach Technorette Technische dienst/magazijn Schumanpark 41-a 7336AM Apeldoorn www.technorette.nl info@technorette.nl 055-5429224 Van: Arnold Hopman <a.hopman2@upcmail.nl> Verzonden: zaterdag 5 oktober 2019 11:45 Aan: Info | Technorette <info@technorette.nl> Onderwerp: Re: wasautomaat Meneer Selbach, Laat ik duidelijk zijn: er valt niets uit te zoeken. Er is een wasmachine gerepareerd voor € 185 zonder verbetering: dezelfde kwaal is nog onveranderd aanwezig. Met 6 maanden garantie op een reparatie betekent dat, dat de reparatie voor niets is geweest. Er is dus een verkeerde diagnose gesteld of een verkeerde reparatie uitgevoerd. De laatste monteur heeft e.e.a. geconstateerd, gezegd en getekend voor de € 150 retour. Geen van beide monteurs heeft ook maar iets gezegd over korting op aankoop bij een nieuwe wasmachine. Technorette is ons dus € 150 verschuldigd. Wij hebben geen behoefte aan een 'aanvullend intern onderzoek' door u, dit gaat over fatsoenlijke behandeling van klanten. Mocht Technorette toch anders besluiten, dan rest ons slechts andere wegen te bewandelen zoals: Klachtkompas, Consumentenbond, Rechtsbijstand, social media. Wij houden niet van dit soort spelletjes. A. Hopman Op 4-10-2019 om 17:24 schreef Info | Technorette: Geachte heer en Mevr Hopman, Aan de hand van uw mail en telefoontje hierbij een reactie . Ik had u vanochtend beloofd eea te zullen uitzoeken ,per slot van rekening moet ik de betreffende monteur ook aanhoren . Daarna kan ik verder op u vraag reageren . Volgende week maandag spreek ik de monteurs weer en kan u dan weer verder te woord staan . Met vriendelijke groet, A.B.C. Selbach Technorette Technische dienst/magazijn Schumanpark 41-a 7336AM Apeldoorn www.technorette.nl info@technorette.nl 055-5429224