Maakt het scannen van de honden, wat nooit een pretje is, meer verdraagzaam door de prettige behandeling.
Prima praktijk, vakkundig en afspraken worden niet vergeten (bijvoorbeeld terug bellen etc). Ga zo door.
het is altijd een fijne ervaring als ik er met mijn hondjes kom en de uitleg is altijd duidelijk
Goede ervaring. Prettig en open spreekuur
Perfect opgevangen en zeer kundig geholpen Ook latere vragen perfect beantwoord
heel goed
Alsof je bij je eigen dokter komt. Artsen en personeel kennen hond en eigenaar. het lijkt wel familie. Goede begeleiding, geen onzin. Dag en nacht paraat; eigen ervaring. Goede bereikbaarheid, ruime parkeermogelijkheid. Kopje koffie indien gewenst; wat wil je nog meer?
Wij hebben al veel meegemaakt met onze Kane. DA Davina Geerdink heeft ons zo maar benaderd op onze vraag in een email. De interesse, betrokkenheid en affiniteit tussen hond en de baas van hond is gewoon weg top.
Gemakkelijk om een afspraak te maken. Vakkundige mensen. (dierenartsen en assistenten) Super modern apparatuur. Goede sfeer.
Super DA! we komen van andere , ook goede, DA af maar deze dierenarts gaat in alles net een stapje verder! 24/7 bereikbaar. Helemaal top! Veel onderzoekmethodes zijn aanweig zoals MRI,rontge, ed Deskundige dierenartsen!
Ondanks een niet leuke uitslag voor mijn hond, zal ik zeer zeker uw kliniek aanraden. De dierenarts heeft de tijd genomen voor mij en mijn hond, voor onderzoek, het stellen van vragen en uitleg.
Ga zo door, top! Hartelijke groet.
Een zeer kundig en professionele kliniek die u op alle gebieden goed kan bedienen. Voornamelijk de nazorg en verdere begeleiding is hier top voor mekaar.
Professioneel bedrijf met kennis en kunde welke zich uit in de beste zorg voor uw huisdier.
intussen al meer dan 25 jaar bezoek ik de praktijk,waarbij de laatste jaren veel geïnvesteerd is in het belang van onderzoek en behandeling van je huisdier, met prima parkeer mogelijkheid .
Heb zelf als tiener bij de dierenkliniek veel geleerd en kwam er regelmatig. Goede zorg voor mijn viervoeters en fijn persoonlijk contact met dierenartsen.
Perfecte kliniek waar het individu ten alle tijden voorop staat, en een uitstekend ingerichte kliniek waar bijna alles onderzocht kan worden.
24 uur pd/pwk bereikbaar; helemaal super! veel ervaring/onderzoeksmogenlijkhededen; super! hele lieve mensen voor mens en dier; super! zo`n dierenkliniek vind je hier in de buurt niet (ga van m`n leven niet meer naar Utrecht). ik heb alleen maar hele goede ervaringen bij Den Heuvel. het enigste nadeel is dat ik een uur moet rijden om er te komen, maar, dat heb ik er graag voor over. dikke pluim voor alle medewerkers daar, ik zou niet weten wat ik zonder jullie moet :-)
Een zeer ervaren team van dierenartsen en bovendien 24/7 bereikbaar. Al klant sinds 1994, nu met onze 4e hond en de 5e is in aantocht.
Gewoon super. Staan altijd klaar, geen onnodige zaken of te lang "dokteren". Eerlijk vooruitzicht wordt geschetst v
Oirschotseweg 113 A
5684NH Best