Top bedrijf!
Warm welkom, veel enthousiasme, frisse en energieke sfeer, de foto's en de film super, de verhalen bij thuiskomst alleszeggend. Leerzaam voor de kinderen op velerlei manieren.
Mijn zoon heeft een super zeilweek bij jullie gevolgd . Goede organisatie en leuke bekwame instructeurs . Wij konden goed op de hoogte blijven door middel van de foto's en webcam. Accomodatie keurig en goed eten.Ook toen het weer echt slecht was werden er leuke dingen georganiseerd. Graag tot volgend jaar !
Onze dochter heeft een enorm leuke week gehad en was gelijk duidelijk dat ze volgend jaar weer wil Wij zijn bijzonder tevreden over de gehele organisatie en de netheid van de zeilschool. Bijzonder tevreden
heel erg bijzonder!!!
Onze meiden vonden het weer helemaal leuk. De kamerls zijn schoon en goed. De meiden vonden het eten prima. De instructeurs zijn leuk en enthousiast. Het equipment ziet er goed uit. En er wordt volgens mij op de veiligheid gelet.ik vind bijv zelf de trip naar Grou spannend vanwege het oversteken van het prinses margrietkanaal, maar de kinderen vertelden dat de instructeur hen zo snel mogelijk liet oversteken.
vond het super leuk heb veel geleerd kan nu al lekker alleen zeilen ik denk er over na om volgend jaar terug tekomen gr milan nog bedankt van alles
1 douche moest met 12 personen (kamer 4 en 5) worden gedeeld, dit is wel erg veel. Beschikbaarheid WiFi werd erg op prijs gesteld. Weer een heel geslaagde week voor onze zoon Ewout en daardoor ook voor de ouders.
Zeilschool de Veenhoop staat voor kwaliteit, prima instructeurs, heerlijk eten en veel gezelligheid!
Noureille (van der Raaij) heeft een fantastische week gehad. De instructeurs en begeleiding waren geweldig. Het niveau van lesgeven meer dan uitstekend. Ze zou graag nog eens terug komen maar helaas is ze dan 18 jaar. Is het mogelijk in te schrijven voor een groep van 18 + tot ca 22 23 jaar?
Prima ervaring (zie hierboven). Nog wel een paar suggesties/opmerkingen: het zou fijn zijn als de slaapkamers met degelijke horren worden uitgerust, zodat Finn niet vol muggebulten terug komt en rustig kan slapen (duurt bij hem wel drie weken voor ze weer weg zijn). Verder was ik uitermate ontevreden over het kopje thee dat is bestelde: het kwam uit een thermoskan waar blijkbaar koffie in had gezeten. Er is niets ergers voor een theedrinker dan dat. Wordt het niet eens tijd voor een professioneel koffie/thee-apparaat? Ik vind het niet erg om ervoor te betalen, maar als theedrinker verwacht ik dan eigenlijk een glas (geen kopje) met heet water en een kistje met builtjes met een keuze uit tenminste gewone (zwarte), rooibos en groene thee. Ik weet niet of ik ook voor anderen spreek, maar ik denk dat veel van jullie klanten deze kwaliteitsverbetering zullen waarderen. Gr. Paul
Geachte heer van den Ijssel, Mooi dat uw zoon het heel erg naar zijn zin heeft gehad. Jammer dat u uw kopje thee bij het ophalen van uw zoon niet lekker vond. Wij zullen hier aandacht aan besteden. Met vriendelijke groet, Familie Zandstra
Weer enthousiaste kinderen thuis gekregen met mooie verhalen. Ze hebben veel plezier gehad. En ook weer wat geleerd.
Onze kinderen hebben een fantastische week gehad. Ze kwamen heel enthousiast weer thuis en natuurlijk al weer plannen voor volgend jaar en zelf ambitie om instructeur te worden;-) Alleen heel jammer dat onze jongste dochter uit het stapelbed is gevallen. Ze heeft hier nog behoorlijk last van. Eten was ook allemaal prima. Alleen wisten ze niet dat ze voor drankjes extra moesten betalen. Dit heb ik ook nergens gelezen, dus misschien handig om dit op de site erbij te zetten.
Loopt als een goed geoliede machine, enthousiaste jonge instructeurs en onze zoon heeft het weer uitstekend naar zijn zin gehad.
Onze dochter van 15 heeft hier een leuke, gezellige en leerzame week gehad.
Wederom een heel fijn jaarjaar beleefd op de Veenhoop. Jammer dat Sanne door ziekte eerder opgehaald moest worden dit jaar, maar ook dat is prima in overleg gegaan. De verassing wass groot toen er een kaartje in de post zat om haar beterschap te wensen. Heel erg leuk!
De kinderen hebben een erg leuke zeilweek bij jullie gehad. Bedankt voor alle aandacht en de goede zorgen. Al met al was het allemaal prima!
Goed georganiseerd, gezellig, leerzaam, kortom: FANTASTISCH zeilkamp.
leuk om de bedrijvigheid aan begin en einde vd dag via de webcam te kunnen zien. Onze meiden zijn weer enorm enthousiast thuis gekomen. Het enige wat ze wat minder vonden was het overnachten in het 'opti-gebouw'. Dank voor alle goede zorgen en tot volgend jaar!
erg gezellig, goed georganiseerd, goed materiaal, leuke instructeurs, beleving van de kinderen staat centraal bij de organisatie. Duidelijke structuur.
Eijzengapaed 7
9215VV De veenhoop