de meisjes hebben een heerlijke week achter de rug met zowel op het water als aan wal veel aandacht en leuke begeleiding. Ze hebben genoten!
Harold is al 4 x zomer bij de Veenhoop, mooi hoe hij daar ook thuis voelt en vriendjes maken van overal vandaan. Boeking is altijd netjes , ontvangst netjes ook vriendelijk, de parkeer ruimte is prima. De jonge instructeurs zijn enthousiast ! Kinderen zijn vrij maar blijft in goede omgang-normen met anderen, en dat is echt heel goed. Volgend jaar zeker zijn broertje komen ook bij !!
Vooral voor het jongere kind een veilige plek met voldoende structuur. Het leren zeilen staat voorop en leuke activiteiten in de avonduren. Nu mijn kind ouder is en 8 jaar zeilervaring heeft is het de vraag of de Ee niet te klein wordt, de gemiddelde leeftijd niet te jong en de thema's aantrekkelijk genoeg zijn voor een puber. Voorlopig is hij van plan ooit zeilinstructeur te worden bij de Veenhoop, dus ik denk....tot volgend jaar! Cor, Nienke en de instructeurs bedankt voor weer een onvergetelijke week!
- Job: Hele leuke week. Veel geleerd en leuke instructeurs. Eten was erg goed. Tips: iets meer beleg op elke tafel en een mix van beleg. Nu had de ene tafel pindakaas en chokopasta en de andere alleen maar hagelslag. - Sarah: Top week. instructeurs waren heel goed, leuk en sociaal. Dagen waren goed ingedeeld (zeilen, vrij tijd etc). Eten was top. Ik heb 2 tips: a) WIFI staat aan van half 6 tot half 8 en dit valt precies tijdens etenstijd; dat is niet handig. b) avond programma voor oudere kinderen is wat kinderachtig. Beter is om een split te maken voor kinderen ouder dan 13 jaar en daar een appart avondprogramma voor te organiseren. - Daan: Geweldige week! Ik wil volgend jaar weer! Top instructeurs. Eten was ook erg goed. In de ochtend yoghurt / cruesli mogelijk? Het AP kan anders (zie commentaar Sarah). Een mooie beoordeling van de kids dus ook van ons! Compliment en bedabkt Mvg Frank Knobbe + Wilma Borren
Kinderen gaan al jaren, met veel plezier, naar de zeilschool. Sfeer is altijd prima, evenals de accommodatie, instructeurs en familie Zandstra. Ga zo door!
Reinout heeft een hele fijne week gehad. Hij vond het jammer dat hij zijn zeildiploma valk 2 niet helemaal gehaald heeft. Hij vond zijn instructrice heel erg aardig, maar omdat hij ingedeeld was met leerlingen valk 3, vond hij een nadeel dat hij minder bepaalde onderdelen kon oefenen. Kunnen jullie ons info geven over het terugkomweekend. Hij wil graag de ontbrekende delen halen, maar is dat ook haalbaar voor hem. Voor hem is het moeilijk i.v.m. zijn fijne motoriek. Hoor van jullie. Het was voor hem ook niet helemaal duidelijk voor welke onderdelen hij moest halen. Misschien is het toch handig als hij gedurende de week hoort aan welke onderdelen hij aandacht moet besteden. Voor de rest heeft hij een hele fijne week gehad. Bedankt!
ontspannen sfeer; kinderen worden meteen opgenomen in de 'wereld van de zeilschool op de Veenhoop'; duidelijke regels; enthousiaste verhalen als ze thuis komen
Onze dochter heeft een heerlijke week gehad als beginner in de Optimist. Ze kam bruin en heel tevreden thuis. Ze heeft vooral ook erg genoten van het programma eromheen. Leuke spellen zoals het Omgekeerde verstoppertje, levend saartego en cakjes bakken. Als ouder hebben wij haar met een heel gerust hart achter gelaten. Tijdens de ontvansgt was alles al heel zorgzaam, warm en hartelijk. dat voelde veilig en vertrouwd. Het idee van de fotoos per dag op de website van erg fijn; ook al heb je even een week geen contact met je kijnd, toch kregen we een indruk van hoe het verliep. Dus heel geslaagd.
Onze dochter is nu voor de tweede keer bij Zeilschool de Veenhoop geweest en het was ook deze keer weer super georganiseerd! Ze heeft erg genoten en kijkt alweer uit naar volgend jaar.
Onze dames hebben topweken gehad. Complimenten voor de organisatie en de instructeurs!! Wat een verrukte gezichten en verhalen! Zelfs met matige wind de tijd efficiënt aan theorie benut.
nog steeds de beste zeilschool van Nederland!
Goede organisatie, enthousiaste instructeurs! Prima plek om veilig en goed te leren zeilen! Goede sfeer en veel leuke activiteiten. Prima plek om je kind een leuke en leerzame zeilweek te laten beleven! Klein probleempje... ze willen elk jaar weer ;-)
Onze dochter heeft een geweldige week gehad. Zij vond alles erg leuk en goed. Ze had alleen regenlaarzen meegenomen omdat dit in de email stond. Achteraf had ze waterschoentjes moeten hebben. Volgens mij stond dit niet in de email vermeld. Misschien is dat nog een tip.
Enorm hartelijk, van ontvangst tot afscheid We hadden echt het gevoel dat we ons kind in veilige handen achter konden laten. Donna heeft enorm genoten. Bedankt!
top!
Ik vond het tijdstip waarop de jongens moesten gaan slapen erg laat (23 uur), met name omdat ze er 's ochtends ook weer vroeg uit moesten (7.30). Voor mijn zoon van 12 jaar was 23 uur echt te laat.
Geachte mevrouw Niewold, Ons avond programma voor de 12 tot 15 jarigen loopt ongeveer tot 22.00 uur. De jongeren kunnen dan, wanneer ze dit willen naar bed gaan. Dit gebeurd af en toe ook. Met vriendelijke groet, Familie Zandstra
De kinderen hebben weer onwijs genoten en hebben veel zeils erbij geleerd. Geslaagd!
Kinderen hebben het geweldig gehad!! En komen graag terug.
De kinderen waren erg enthousiast. De foto's inzien als ouder, geeft een goed gevoel en indruk van de sfeer tijdens de zeilweek. Wij vonden 5 en 4 verschillende instructeurs in de groepen van zoon en dochter per week wel erg veel. Dit komt het leereffect niet ten goede. Beide hebben op 2 of 3 onderdelen hun kiewboot 2 en 3 niet gehaald. De vraag is of dat het geval zou zijn geweest, wanneer er consequent en constructief door 1 persoon les gegeven zou zijn. Verder zit er verschil in de les terminologie die wordt gebruikt tussen zeilschool de Bird en de Veenhoop. Dit is lastig voor de kinderen. Ik weet niet of dit te voorkomen is, dat zou handig zijn. Maar ik begrijp dat dit wellicht lastig is.
Geachte mevrouw Bosch, Bedankt voor uw beoordeling en ons plezierige telefoon gesprek. Mooi om te horen dat de jongens zeer enthousiast waren over de week. Op een enkele uitzondering daar gelaten krijgen Valken cursisten 2 instructeurs in de week. Voor begrippen en benamingen hanteren wij het Grote Zeilboek. Dit doen de meeste zeilscholen of de zeilschool door u genoemd dit ook gebruikt weten wij niet. Natuurlijk zijn er verschillen tussen de werkwijze en gebruiken van diverse zeilscholen. Dit zal, denken wij, altijd wel zo blijven. Wij doen het op onze manier en de meeste gasten waarderen dit zeer. Met vriendelijke groet, Familie Zandstra
Zeer enthousiaste kinderen. Ophalen vond ik een beetje rommelig en onpersoonlijk, verder helemaal goed. erg leuk dat je als thuisblijver foto's kan zien op de website.
onze dochter had de eerste dagen wat problemen. voor een deel door haarzelf veroorzaakt. wij waren onder de indruk van de manier waarop dat werd opgelost. met name dhr. Zandstra heeft goed geholpen. Niet alleen leren de kinderen veel over zeilen, maar ze worden ook uitstekend begeleid. Helemaal top. Ondanks het wat stroeve begin heeft onze dochter een fantastische week gehad.
Eijzengapaed 7
9215VV De veenhoop