5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

super sfeer, instructeurs die gericht zijn op de kinderen en er echt iets leuks van maken, de kinderen meteen op hun gemak stellen (en de ouders ook). uitstekende opvang voor mensen die voor het eerst komen zodat je je niet verloren voelt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onze zoon heeft een super week gehad! Erg leuk alle foto's die steeds weer op de site gezet worden. Enthousiaste instructeurs. Warme welkom.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een aantal jaren gaan zonen naar de Veenhoop in de zomer. Zelf beleven ze er veel plezier aan, leren goed zeilen, zijn zeer tevreden over het programma en over de accomodatie (slaapkamers/maaltijden). . Ze komen vol energie weer thuis !

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wederom was De Veenhoop weer een succesformule, alles klopte. Voor jonge kinderen is het fantastisch dat zij toch een echte zeilkamp ervaring kunnen opdoen in een enigszins beschermde omgeving.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onze beide kinderen hebben een superleuke en leerzame zeilweek gehad in week 31. Wij bevelen Zeilschool De Veenhoop van harte aan!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geweldige organisatie, ontvangst, positieve sfeer en teamspirit. Ook de zeillessen worden op een stimulerende manier gegeven. Alles ademt kwaliteit! Klasse.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het warme welkom, de leuke foto's met duidelijke sfeer impressies en het afsluiten met aandacht maakt voor ons dat wij onze dochter met een goed gevoel bij jullie achterlaten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De kinderen hebben een heerlijke tijd gehad

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Erg goed verzorgd en al jaren een uitstekend niveau. Ga zo door op naar de 50 jaar.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De meiden zijn weer helemaal enthousiast teruggekomen van een geweldige zeilweek. Door wat pech met ziekte bij de instructeurs is er dit keer wel wat gewisseld met instructeurs, maar ik kan me voorstellen dat dat noodzakelijk was met een blindedarm ontsteking! Helaas hebben de meiden nog niet willen blijven slapen, maar ze vonden het wel heel fijn om even ergens te kunnen douchen of zich even terug te trekken. Dus toch een goede oplossing zo! Fijn dat Bas onze kinderen elke dag gebracht en gehaald heeft. (Zelfs toen hij twee keer moest varen op vrijdagavond!) Wel een tip: misschien een lampje voor op de boot? (Om 22.30 uur is het al wel echt heel erg donker!) Laten jullie nog weten wanneer het terugkomweekend is?

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kwaliteit, is de combinatie van uitdagende sportiviteit en top begeleiding van de de cursisten in een goed georganiseerde, beschermde omgeving.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Onze 3 tieners hadden weer een geweldige week bij Zeilschool De Veenhoop. goed georganiseerd, goede instructeurs, lekker eten. Veel gelachen en veel geleerd. Volgend jaar komen ze zeker weer! Nog een tip; horren voor de ramen van de slaapkamers, er waren veel muggen in de slaapkamers.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn ( zoals elk jaar) zeer tevreden. Onze complimenten en indien mogelijk tot het volgende jaar!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onze dochter gaatal drie jaar naar De Veenhoop met zeer zeer veel plezier!

4 sterren: goede service, goed behandeld

mijn dochter was enthousiast over de zeilweek. Ze wil volgend jaar weer. Ze vond het te laat naar bed gaan (23.00 uur) wel iets te vermoeiend in combi met de drukke dagen. Het eten was lekker. Dank voor de goede zorgen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Perfecte ontvangst. Leuke sfeer. Instructeurs nemen direkt maatregelen indien kind moeilijkheden hebben en zijn zeer bekwaam en kindvriendelijk. Direktie houdt uitstekend toezicht met medewerking van kinderen Zandstra.Kwalitatief goede boten en huurkleding. Eigenlijk alles uitstekend!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn zoon heeft enorm genoten van de zeilweek, wij hebben hem met alle vertrouwen een week bij de Veenhoop gelaten en dat is perfect gegaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onze dochter sliep helaas alweer in het oude gedeelte. Jammer van die gedeelde douche die ook dit keer niet schoon was. Het eten was super volgens haar!! Complimenten voor de kok.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Sien heeft het erg naar haar zin gehad. Het eten was erg goed en er werd goed rekening met haar dieet gehouden. Top!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima week gehad en Maud wil terugkomen Dus missie geslaagd Wel weinig contact gehad als ouders met het veenhoop team

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ieder jaar weer een topweek waar vanaf januari al naar uitgekeken wordt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Nynke vertelde dat alles top was. Enige minpuntje was het luchten en laten drogen van natte kleding. Een week met 4 dames in een kleine kamer met een raam dat slechts kiert en veel natte kleding is niet ideaal. Waarschijnlijk is dat ook wel op te lossen. Misschien goed om de kinderen te vertellen hoe ze daarmee op kunnen gaan bij aanvang van de week? Verder super!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De kinderen hebben weer genoten van een perfecte week! Dank

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn zoon heeft een topweek gehad!

Eijzengapaed 7

9215VV De veenhoop