Bernard ging fanatiek voor kielboot 4 en is daarbij goed gecoached. Volgens hem wordt de piano wel erg vals.
Heerlijke week gehad, ik ga volgend jaar weer!
Onze jongens hebben genoten, geleerd en vriendjes gemaakt. Iedere dag met een glimlach en gaven ze die dag een 10.
Onze dochter heeft een fantastische week beleeft. Lekker zeilen, leuke leeftijdsgenoten ontmoet, instructeurs die het verschil maken, gezonde maaltijden die bij de jeugd in de smaak vallen en een zeer gezellig avondprogramma. Complimenten
Al jaren een goede prettige en betrouwbare zeilschool waar alle drie onze kinderen met heel veel plezier heengingen en gaan.
Super goed geregeld, en Chayenne heeft weer een topweek gehad!
Anna Wende vond hetgeen ze heeft geleerd geweldig: aan het eind van de cursus zelf de Optimist kunnen varen. Op haar kamer had zij het minder naar de zin, omdat de drie meisjes haar niet echt een kans gaven om zichzelf te zijn.
Ik was onder de indruk van de warme ontvangst en gezellige instructeurs. De accommodatie is prachtig met veel ruimte om te spelen.
Onze dochter heeft weer een geweldige zeilweek gehad en wil naar ieder jaar weer door naar de volgende cursus
Best in class
Min dochter heeft een fantastische zeilweer gehad bij De Veenhoop! Op de eerste dag van aankomst werden wij allerhartelijkst ontvangen. De instructeurs stonden de kinderen al op te wachten bij de parkeerplaats, stelden ze gelijk op hun gemak, tassen werden getild en kids werden naar hun kamers begeleid. Buiten waren er al volop spellen aan de gang, waaraan mijn dochter gelijk ging deelnemen en ijs dus direct gebroken. Voor de ouders en kids was er koffie/thee en suikerbrood. Na een gezamenlijke opening door de instructeurs, overigens met veel humor, was het tijd voor afscheid en gingen ze gelijk met de kids aan de slag. Mijn dochter heeft genoten van het zeilen, de vele spelletjes, de gekkigheid, het heerlijke eten en uiteraard de bonte avond. Teveel om op te noemen, maar al met al echt top! Volgend jaar wil ze heeeel graag weer. Dus tot volgend jaar! Bedankt familie Zandstra, Instructeur Allard en alle andere instructeurs voor de goede zorgen en de geweldige week!
Mijn dochter komt nu voor de tweede keer heel gelukkig thuis, dus kan ik alleen maar opmaken dat jullie het goed voor elkaar hebben. De accommodatie ziet er ook goed en verzorgd uit. Dat is ook prettig. Als ouder is het leuk om iedere dag de foto's te bekijken. Dat doen jullie goed. Ga zo door.
Kwaliteit prijs verhouding is goed. Fijne open sfeer. Leuk dat thuis blijvers de kinderen kunnen volgen op internet.
Mijn meiden vonden het weer super leuk en gezellig. Dit ondanks de regen die 's middags vaak viel. Zelf keek ik iedere morgen even via de webcan naar mijn meiden. Er is ook een spin die de webcan heel leuk vindt. Komt regelmatig in beeld. Net als zijn web.
Ik heb een heerlijke week gehad en veel geleerd. Het is een goede, nette zeilschool die voor iedereen geschikt is.
Voor de 2e keer is mijn dochter dit jaar bij jullie geweest. Ze gaf aan dat ze enkele activiteiten vorig jaar leuker vond dan dit jaar. Er werd bv vorig jaar een keer geluncht op een eilandje, dit jaar niet.
Wij ervaren de zeilschool voor de tweede maal als schitterend. We hebben een goed gevoel bij het brengen van onze kinderen. Krijgen steeds via foto's en gesprek achteraf veel en juiste feedback. We hebben de indruk van grote betrokkenheid van de familie en de monitoren. Het enthousiasme van de kinderen getuigt van een hartelijk en leerrijk verblijf.
Wij zijn heel tevreden over zeilschool de veenhoop en met ons onze kinderen. Inmiddels komen we al 3 zomers en ben ik altijd weer onder de indruk van de organisatie, aandacht en zeilsfeer die we aantreffen bij de familie Veenstra. Ik hoop dat we dit voort kunnen blijven zetten voor onze 3 kinderen. Als aandachtspunt, misschien alleen iets voor veiligheid persoonlijke eigendommen overwegen aangezien 2 van onze kinderen wat geld 'misten'? Tot volgend jaar, Dank leonie dijkstra
Geachte mevrouw Dijkstra, Bedankt voor de mooie cijfers, maar jammer dat 2 kinderen geld misten. Ik heb het even nagevraagd maar bij ons en de instructeurs is hier niets van bekend. Jammer, want dan hadden we er iets mee kunnen doen. Gelukkig komt het bijna niet voor en soms is helpen zoeken of even samen met de kinderen nagaan wat ze allemaal al hebben gekocht voldoende
goed georganiseerd en prettige sfeer onderling. geen onvertogen woord gehoord. verder is de lokatie schoon en verzorgd.
De kinderen hebben een geweldige en super gezellige zeilweek gehad. Echt zeer aan te raden. En de allergie van onze dochter was geen enkel probleem.
Eijzengapaed 7
9215VV De veenhoop