4 sterren: goede service, goed behandeld

Reeds vele malen zijn mijn kinderen al geweest dus het spreekt voor zich dat wij tevreden zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Mijn zoon heeft de zeilweek als heel positief ervaren, het was dan ook een kleine groepje.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was weer prima! Ik denk dat we nu ongeveer 8 weken een kind op zeilkamp bij de Veenhoop gehad hebben. 1 puntje is de staat van de wetsuits. Hugo zat onder de uitslag met veel jeuk. Worden pakken gedurende seizoen wel eens goed schoongemaakt? Verder een advise: het zou fijn zijn als jullie ook een CWO diploma boekje zouden aanbieden voor kinderen die vaak komen, ipv alle losse certficaten. Veel dank en hopelijk tot volgend jaar!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Onze kinderen hebben genoten van een heerlijke zeilweek. De highlights: Enthousiaste groep instructeurs, goed leren zeilen, leuke (avond)activiteiten, lekker eten en super gezellig. De Veenhoop is een adres waar wij onze kinderen met een gerust hart brengen en waar ze goed en met plezier leren zeilen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn dochter was echt super enthousiast. Alles was top en dat zegt heel veel over zo'n week. Enigste minpuntje wat ze kon bedenken was de douchetijd met lang haar haren wassen en cremespoeling was nog wel eens niet helemaal uitgespoeld, maar als ouders snappen we ook dat het geen getreuzel moet worden! Complimenten aan de kok ze vond het eten heerlijk!

4 sterren: goede service, goed behandeld

onze dochter heeft het heel erg naar haar zin gehad, 2 puntjes van aandacht: ze vond haar eten erg zout (?) en haar instructeur besteedde iets meer tijd aan een van de kinderen in de boot, waardoor ze naar haar eigen zeggen CWO niet helemaal gehaald heeft (?) Ze wil volgend jaar weer!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De kinderen hebben voor de vijfde keer weer een super week gehad. Ook Mette die voor het eerst mee ging voelde zich meteen thuis. Tip voor de theorielessen is om meer boeken aan te schaffen en dezelfde week nog een her aan te bieden zodat meer ik kinderen met een diploma naar huis kunnen. Ze hebben er namelijk veel tijd aan besteed iop momenten dat anderen vrije tijd hebben.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geweldige zeilschool waar mijn zonen al jaren heel graag komen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Slaapkamers te klein voor zes kinderen. De hor van het raam was stuk. Mijn kind zat onder de muggenbultjes meer dan 70 plekjes. Bij warm weer geen voorzieningen op kamer voor ventilatie. Ruimte buiten voor activiteiten is prima. Verder zijn de kinderen alleen in Grouw rond gelopen wat naar mijn mening niet de bedoeling is. Sfeer was prima en ze had veel geleerd waar we blij mee zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was fijn te zien dat er over alles zo goed is nagedacht en dat er duidelijk continu wordt gewerkt aan verbetering. Ook vond ik het heel prettig dat er goed wordt gelet op bezoekers, kennissen van ons hadden Dean beloofd even langs te gaan en werden bij aankomst direct aangesproken en in de gaten gehouden. De regels waren ook duidelijk. En Dean heeft echt heel veel geleerd. hij heeft een topweek gehad. Ik vond het prettig dat iedereen zich voorstelden en een praatje maakten. Ik had het prettig gevonden om bij de 'introductie en uitleg' ook de eindverantwoordelijken even te zien en kort wat te horen over de organisatie en hoe het begonnen is. Ik vind het jammer dat er geen gelegenheid was om je kind in actie te zien. Bijvoorbeeld op de laatste dag in ochtend of halverwege de week. Ik besef dat dat laatste niet practisch is voor mensen die ver wonen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Onze kinderen hebben weer een geweldige week gehad afgelopen week en ze hebben weer beter leren zeilen. We zijn vandaag met onze eigen bootje gaan zeilen en met behoorlijk harde wind ging alles prima. En niet alleen dat: ook de theorie kwam in allerlei gesprekken/discussies aan de orde, dat zit ook goed. Ze hebben alledrie ook leuke instructeurs gehad: De foto's op de website hebben we iedere avond weer bekeken en daar werd je helemaal vrolijk van. Ook de complimenten voor de keukenploeg, ze vonden het eten enorm lekker! En wat een leuke actie voor volgend jaar, daar gaan we zeker gebruik van maken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Al een aantal jaren komen onze kinderen op de Veenhoop en elk jaar komen ze zo mogelijk nog enthousiaster terug. Het goed leren zeilen en de leuke sociale activiteiten zijn de pijlers waar de Veenhoop op draait!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb de zeilschool gezien bij de ontvangst van de kinderen. De indruk was positief: een vrolijke bedoeling, mooi gebouw en prettige rommelige sfeer. echt kamp! het belangrijkste is natuurlijk het enthousiasme van onze dochter bij thuiskomst. Wat betreft de instructeurs, daar kan ik niet over oordelen. die heb ik niet mogen meemaken en alleen maar uit verhalen, en die waren wat wisselend in het algemeen positief.

• Instructeurs N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Isa heeft weer een zeer fijne week gehad. Ze was alleen in het begin even gefrustreerd omdat jullie blijkbaar zelf niet bijhouden hoever ze de vorige keer gekomen (en zelf had ze geen staat meegenomen van de vorige keer). Maar uiteindelijk heeft ze nu tweederde van KBIII al gehaald, ze was erg trots en tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn dochter komt voor het derde jaar bij jullie en komt met veel enthousiasme ook dit jaar weer thuis. Ze kijkt nu al uit naar volgende jaar en viert dan graag het 50-jarig bestaan met jullie mee.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima ervaring weer voor de vijfde keer. Misschien meer boeken beschikbaar voor theorie en meer gelegenheid tot vragen stellen. Veerle erg teleurgesteld dat ze het niet gehaald heeft.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Al jaren is de zeilweek op de Veenhoop een feestje voor onze kinderen. Volgend jaar zijn de 2 jongsten zeker weer van de partij en hopelijk de 2 oudsten ook weer als instructeur!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Felix maakte voor het eerst kennis met zeilen. Hij was de jongste in de boot (randmeer), maar vond dat niet erg. Goed begeleid dus! Hij is superenthousiast thuisgekomen en komt volgend jaar graag weer.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Onze dochter Mikke waa echt super enthousiast. Leukste week van haar leven volgens mij!! Ik vond ook het persoonlijke ontvangst heel bijzonder en prettig! Ze komt volhend jaar zeker weer!!

Zeer enthousiast!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Door de discipline op de school en op het water blijft het de hele week ontzettend leuk en leren de meesten ook echt de boot kennen waarin ze een week zeilen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onze kinderen hebben weer een pracht week beleeft. Veel lol op en naast het water. Eten was goed verzorgd. Kinderen vertelden dat ze het zo leuk vonden dat deze week ook de keukenstaf zo actief meedeed met de activiteiten.

Eijzengapaed 7

9215VV De veenhoop