Sebastiaan was wederom zeer tevereden over de week zewilschool.
Super!
Kinderen kwamen uitgelaten en een geweldige ervaring rijker weer (moe) thuis! Wij kijken als ouders elke ochtend uit naar de foto's op de website, zodat wij mee kunnen genieten. Dank daarvoor.
Geweldige week!
Gewoon zo doorgaan
Mijn kinderen hebben inmiddels voor de 2e resp 4e keer meegezeild op kamp. Zijn allebei erg enthousiast. Van de instructeurs gaat een goede relaxte sfeer uit, maar toch een goede organisatie en discipline. Jammer was dat voor ons niet duidelijk was dat we ook expliciet de boot moesten noemen bij opgave. Andere jaren hebben we dat ook niet gedaan en werd er automatisch ingedeeld op optimist cq RSFeva. Daarin zouden jullie wellicht wat duidelijker kunnen zijn. Verder helemaal geweldig wat jullie doen!
Als hard groeiende puber heeft onze zoon "honger"gehad. Vooral s'avonds. Eet thuis vaak om 22.00 wat boterhammen. Er ligt maar 1 lunchboterhamzakje p.p. Niet prettig jongen, vraag om dat wat je nodig hebt. Dat is in die situaties wat moeilijk. Het is echter wel zijn probleem als 16-jarige.
Geachte mevrouw van Zeijl, Bedankt voor de beoordeling. De cursisten krijgen elke dag om 18.00 een 3 gangen maaltijd waar ze onbeperkt van kunnen genieten. Verder is er s'avonds nog thee met iets er bij. 'S ochtend smeren de cursisten een lunch pakket, sommige jongens smeren een half brood voor tussen de middag. Wanneer cursisten 's avonds onverhoopt toch nog honger hebben kunnen ze altijd nog een boterham halen in de keuken. Ze moeten dit echter wel zelf aangeven. Familie Zandstra
Mijn dochter heeft een top week gehad
Het was de tweede keer voor onze dochters. Ze hebben van deze week genoten. En waren ook blij om naar huis te mogen. Volgend jaar waarschijnlijk wel weer.
Onze meiden hebben wederom een fantastische week gehad!
Wij zijn al vele jaren zeer enthousiast en bevelen iedereen jullie aan. Met name sfeer is geweldig ( en naar wij denken wat jullie maakt) maar ook de lessen, accommodatie etc zijn top voor de kinderen!
Geweldige zeilschool waar de kinderen iedere keer enthousiast en met diploma's van thuiskomen. Leuke, vlotte instructeurs en veel oog voor details bij de leiding, top!
Felix heeft het enorm naar zijn zin gehad en veel geleerd. Kon thuis alles wat hij heeft geleerd uitleggen aan zijn broer en zusje. Hij komt graag weer terug volgend jaar.
hele leuke ontvangst die duidelijk laat zien dat de instructeurs echt op de cursisten gericht zijn. alles is goed geregeld en erop gericht om iedereen op zijn gemak te stellen. de locatie ziet er gezellig uit en schoon, de plek is prachtig. Je kun je helemaal voorstellen hoe de kinderen een heerlijke week gaan krijgen.
MIjn dochter heeft een heerlijke zeilweek gehad. Ze heeft weer veel geleerd en jullie adres is inmiddels een vertrouwd adres. Ze gaf wel aan dat ze haar slaapplek lastig vond. Kort onder een schuine wand en de omgeving was vol met spinnen. Ook de beperkte voorraad aan fruit heeft ze als minder ervaren. Dit even als tip.
Geachte mevrouw Siebrand, Bedankt voor de mooie cijfers. De schoonmaaksters zuigen de spinnen zoveel als mogelijk op. Doordat het frisser is buiten, trekken de spinnen naar binnen. Dit kunnen we helaas niet geheel tegen gaan. Uw opmerking over de hoeveelheid fruit verbaasd ons. Elke dag staat er namelijk bij de bar een hele grote mand met fruit. (bananen,appels en mandarijnen of sinaasappels). Hier kunnen alle cursisten elke dag onbeperkt uit pakken. Er is altijd genoeg, want de groente boer brengt dagelijks verse groente en fruit.
Zijn super tevreden elk jaar weer
Voor onze zoon was het de eerste op een zeilkamp, hij heeft het enorm naar z'n zin gehad en wil graag weer!
Weer een blij en enthousiaste Juul thuis. Op de zondagochtend komen de verhalen los. Wat was het weer een prachtige zeilweek. Tot volgend jaar
Een prachtige zeilschool waar je gerust je kinderen heen kunt brengen, krijgen goed les en worden goed opgevangen. Gaan er al 7 jaar heen, perfect.
Al jaren een Topbedrijf ! Mijn kinderen beleven een geweldige week.
Eijzengapaed 7
9215VV De veenhoop