Voor ons de beste zeilschool in Nederland. Goed georganiseerd, professioneel, uitstekende materialen en veilig voor ieder kind. Ze doen er alles aan om de kinderen een topweek te heven.
Onze dochter kijkt terug op een geweldige week zeilen in Friesland!
Goed georganiseerd, mooie locatie en zeer enthousiast team! Mijn zoon heeft het erg naar zijn zin gehad. Zeker voor herhaling vatbaar.
Voor het derde jaar een enthousiaste zoon. Fijne steun en begeleiding toen het voor hem even lastiger was. Volgend jaar is hij er weer bij.
Het is weer zo'n geweldige zeilweek geweest! Prachtig weer, fantastische sfeer, diploma's gehaald, nieuwe vriendschappen gemaakt, goede instructeurs, goed zeilmateriaal, enz. enz. Kortom een weergaloze week!
Mijn dochter kwam heel enthousiast terug. Ze wil ook instructeur worden en is nu al aan het kijken wanneer ze weer terug kan komen bij jullie.
Onze kinderen hebben een onvergetelijk fijne week gehad. Enthousiaste instructeurs, hele gezellige sfeer en een mooie omgeving.
De organisatie zit ontzettend goed in elkaar. De instructeurs maken echt het verschil, ze zijn allemaal ontzettend gemotiveerd, professioneel en ontzettend vriendelijk. Complimenten!!!! Onze dochters gaan altijd met ontzettend veel plezier naar zeilkamp. Dus een en al lof!
De kids komen allebei al jaren. Ook dit jaar weer heel veel plezier gehad en ze leren echt zeilen!
Steijn heeft wederom een geweldige week gehad met leuke en goede instructeurs, nette en schone accommodatie, goed eten, prima sfeer, en niet in de laatste plaats, weer veel geleerd!
Onze kinderen gaan al jaren op zeilkamp in De Veenhoop. Ze verheugen zich elk jaar om te gaan en komen altijd ‘gelukkig’ en een stukje wijzer terug thuis.....👍🏻
topweek weer, er komen zeker weer drie kids terug! en vermoedelijk met wat vriendjes ;-)
Onze dochter is wederom erg tevreden, heeft het erg leuk gehad. De instructeurs hebben hierin een belangrijke bijdrage geleverd. Superenthousiaste jonge mensen, heel leuk! Onze dochter ziet het instructeur zijn ook al helemaal zitten, dus volgend jaar op naar het volgende diploma.... Kleine tip: het is voor ouders erg leuk als er ook zeilfoto's gemaakt worden, niet enkel foto's rondom de accommodatie. Onze andere dochter heeft gezeild bij een andere zeilschool en daar doen ze dit dagelijks wel, dus het moet kunnen!
Wij zijn voorafgaand aan de zeillessen ter kennismaking een keertje langs geweest bij de zeilschool. Gastvrije ontvangst en een keurige uitleg over de mogelijkheden en rondleiding over het terrein gekregen. Wij zelf en onze kinderen waren direct enthousiast. De week zelf was zeer geslaagd. Wederom de gastvrije en professionele ontvangst. Het enthousiasme van de instructeurs, de professionele organisatie en de heerlijke accomodatie maakten dat het een zeer geslaagde zeilweek was. Bedankt voor alles en onze kinderen komen volgend jaar graag weer terug!
Onze kinderen hebben wederom een fantastische week gehad! Gezellige sfeer, goede accomodatie en geweldige instructeurs! Onze kinderen komen volgend jaar weer!
Fleur was heel gelukkig met haar praktijkdiploma voor zwaardboot 4! Nu wil ze instructeur worden ;-)
++Zeer professioneel, aandacht voor de fijne beleving van ieder kind. - snoepgoed en gesuikerde dranken, dit vinden we haaks staan op de beleving van sport.
Zeer goed!
Goede leerschool, luisteren naar de kinderen, eten prima. Ook sociaal.
De Veenhoop weet als geen andere zeilschool ieder jaar de cursisten weer een ongelofelijk mooie week te geven. Daarin leren ze goed zeilen en maken ze een geweldige tijd door. Ieder jaar weer zijn onze kinderen na het kamp een paar dagen van slag omdat ze de veenhoop zo missen
Eijzengapaed 7
9215VV De veenhoop