Mijn cavias hebben teveel calcium in hun urine. Na het voeren van jullie brok is dat minimaal geworden. De cavias vinden de brokken ook heerlijk.
Het voer voor mijn konijn gewonnen en ze vond het gelijk heel erg lekker. Ze zit met smaak te eten
Ik heb jaren lang Trovet struviet voeding gegeven aan onze katten, die dit altijd met smaak hebben gegeten. Nu, wegens beginnend nier probleem, proberen over te stappen op speciaal nier voer. Aangezien onze nieuwe dierenarts geen proefverpakkingen had van Trovet heb ik deze via de Trovet site aangevraagd. Ook gevraagd of het mogelijk was twee zakjes toe te sturen aangezien we twee katten hebben en je het product dan toch iets beter en langer kan testen. Na een paar dagen kreeg ik via de post een pakketje in huis met hierin heel netjes twee zakjes brokjes. Heel snel en natuurlijk super netjes dat de door mij gevraagde twee zakjes toegestuurd werden. De katten vinden de brokken heerlijk en ondertussen ook speciale blikjes natvoer besteld die ook goed in de smaak vallen. Al met al dus al jaren een zeer tevreden klant van Trovet voeding en ik zou deze voeding dan ook iedere dieren eigenaar aanraden!
Weet niet welke smaak mijn hond lekker vindt, proefzakjes vind ik eigenlijk te min en meteen een grote zak kopen te duur!!! Heb nu dus een amper aangebroken zak Horse staan, die ze niet eet!!! Terwijl ik met de proefzakjes het idee had dat ze dit wel lekker vond!!!
Ik zou zeker trovet aanbevelen bij mijn fam zowel vrienden kring omdat het een goed product is en help honden zowel anderen dieren goed op weg die last hebben van allergie en anderen dingen hebben. Top dit product ik zou niet anders willen voor me hond.
Tevreden over dit product
Het voer ziet er goed uit en ruik ook prima. Mijn kat eet er smakelijk van, merk alleen nog niet veel verbetering en dat is jammer.
Naar aanleiding van deze beoordeling heeft TROVET contact opgenomen met deze mevrouw. Voor een juist voedingsadvies was meer informatie nodig over de problemen van de kat. Onze nutritionist heeft aan de hand hiervan persoonlijk advies gegeven.
Waarom is dit product alleen bij de dieren arts tekoop en niet bij de jumbo of ander winkel
Naar aanleiding van deze beoordeling heeft TROVET contact opgenomen met deze meneer. TROVET verkoopt alle producten exclusief via de dierenarts. Op basis van zijn/haar deskundigheid kan de dierenarts de juiste (dieet)voeding voorschrijven voor het huisdier. Wanneer TROVET Weight & Diabetic | WRD bij overgewicht wordt ingezet, kan de dierenarts(assistente) op het individuele huisdier afgestemde begeleiding bieden bij het afvaltraject.
Ik vind het alleen jammer dat de brokjes maar in 1 formaat zijn. Ik heb een klein hondje en die heeft toch wat moeite met de grootte van de brok.
Naar aanleiding van deze beoordeling is contact opgenomen met deze mevrouw. Helaas is het niet mogelijk TROVET Intestinal | DPD in verschillende brokgroottes op de markt te brengen. Per TROVET (dieet)voeding wordt bekeken hoe het product het best aansluit bij de vraag uit de markt. De brokgrootte van het product is daarom afgestemd op een middelgrote hond, maar ook inzetbaar voor kleinere of grotere honden. De brokjes kunnen eventueel in wat water geweekt worden om het kauwen iets te vergemakkelijken. Voor dit hondje kan ook nog voor de natvariant van deze dieetvoeding gekozen worden.
De hond reageert goed op het voedingsadvies. Ook de treats vind zij heerlijk.
Mijn hondje doet het super op hypoallergeen hert, mijn hondje is erg ziek geweest, ontstekingen darm en maag door voedselallergie al was het wel even zoeken ze kon niet tegen Rabbit die had ik in eerste instantie.. Mijn hondje likt 10 keer per dag haar bakje uit omdat ze het zo lekker vind, sta nu een week op hert lijkt beter te gaan.. Wel jammer dat brokken alleen per 3kg zakken gaan dit vooral voor het zoeken waar ze tegen kunnen of niet.. Had liever kilo zakken erbij gezien. Verder topproduct en erg smakelijk! Zeker omdat mijn hond Royal Cannin hupoallergeen niet wil eten!
ik had een proefzakje. De katten vonden het heel lekker, het was heel snel op. Te weinig om echt te kunnen beoordelen wat de resultaten zijn.
Naar aanleiding van deze beoordeling is contact opgenomen met deze mevrouw. Bij (het voorkomen van) urinewegaandoeningen door struviet moet de dieetvoeding langere tijd ingezet worden voordat resultaat merkbaar is. TROVET Urinary Struvite | ASD verlaagt de urine pH wat bijdraagt aan verminderde struvietvorming. Proefzakjes zijn slechts bedoeld ter beoordeling van de acceptatie van het product.
Mijn kat vond het eerst heel lekker, maar na een aantal maaltijden hoeft ze het ineens niet meer. Dit ligt niet aan Trovet, maar heeft ze met alle brokjes.Varieer nu met andere merken daarom zou ik graag wat kleinere verpakkingen zien.
Naar aanleiding van deze beoordeling is contact opgenomen met deze mevrouw. Katten kunnen erg kieskeurige eters zijn. Met name voor nierpatiënten kan het lastig zijn dieetvoeding te vinden die graag gegeten wordt. TROVET Renal & Oxalate | RID voor de kat is als droogvoeding verkrijgbaar in 500 gram en 3 kg verpakking. Daarnaast is deze dieetvoeding ook als natvoeding beschikbaar. Paté in blikjes in de smaak lam of kip en zachte brokjes in saus in maaltijdzakjes in de smaak kip. Afwisseling binnen dit dieet is dus eveneens mogelijk.
Zowel de brokken als het natvoer hebben een aangename geur. Aanbevolen door dierenarts vanwege mogelijke dierlijke eiwit allergie. Hond krijgt het pas drie weken dus kan nog niet met alle zekerheid zeggen of hij allergie vrij is, vind wel dat hij van dit voer erg veel poept ( 3x per dag) en erg harde ontlasting heeft.
Onze hond is sinds kort op een dieet voor haar nieren. Om haar te belonen moeten wij haar ook de daarvoor geschikte hondensnoepjes geven. Na een mailtje aan Trovet, kreeg ik diverse smaken toegestuurd, zodat onze kieskeurige hond, deze kan proberen. Nogmaals mijn hartelijke dank hiervoor.
Heb een proefverpakking gehad van het merk Trovet en Kyra at het graag. Zou wel een keer een kleine verpakking willen kopen van ongeveer 800 gram of een kilo maar weet niet waar.
Naar aanleiding van deze beoordeling is contact opgenomen met deze mevrouw. TROVET Hypoallergenic (Lamb) | LRD voor de kat is als droogvoeding verkrijgbaar in 500 gram en 3 kg verpakking en als natvoeding in blikjes van 200 gram. Niet elke dierenarts zal TROVET op voorraad hebben, maar onze producten zijn wel door iedere dierenarts te bestellen. Een verkooppuntenoverzicht is te vinden op onze website onder het kopje ‘verkrijgbaarheid’.
Bij een vraag over een dieetproduct n.a.v. een ernstige aandoening (koperstapeling) die onze hond mogelijk heeft, kreeg ik een wat onpersoonlijk antwoord zonder een goed advies. Ik had dezelfde vraag gesteld bij Royal Canin waar ik een vriendelijker, meelevender en deskundiger antwoord kreeg.
Wij vinden het vervelend dat de door ons gegeven reactie niet voldeed aan de verwachtingen van deze mevrouw. Naar aanleiding van deze beoordeling is contact opgenomen om het gegeven advies te specificeren.
Is op advies van dierenarts en dan heb je niet veel keuze.
Onze hond had ontzettend veel last van jeuk en altijd dunne ontlasting. Dankzij Trovet hert gaat het nu zoveel beter. We hebben echt een ander hondje terug. Wat zal het voor hem ook fijn zijn, niet meer die constante overheersende jeuk. Trovet is echt een uitkomst!
Beste Diana, Bedankt voor uw enthousiaste beoordeling via Klantenvertellen.nl. Wat leuk om te lezen dat uw hond zo goed reageert op onze hypoallergene voeding op basis van hert. Jeuk is soms nog vervelender dan pijn, dus erg fijn dat dit nu niet meer overheerst! Wij hopen dat uw hond nog lang met smaak van onze voeding zal eten. Met vriendelijke groet, Team TROVET
Mijn hond reageerd erg goed op het voer top 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Op mijn E-mail vraag of de dieet voeders ook in Spanje verkrijgbaar zijn werd ik meteen met de Spanje verdeler in contact gebracht welke mij voorstelde na opgave postcode / plaats de dichtstbijzijnde verkoper te mailen of eventueel per pakketdienst te versturen. DIKKE PLUIM
Onze Duitse herder Django (langhaartje) was heel erg kaal en had erge jeuk, om aanraden van de dierenarts zijn we over gestapt naar Trovet hyperallergenic rabbit. We zijn met dit eliminatiedieet begonnen om te achterhalen welk voedingsbestanddeel de klachten veroorzaken. We zijn met de Trovet worsten begonnen (8 weken). Na 8 weken zijn we langzaam over gestapt op de Trovet Hypoallergenic RRD (rabbit) De jeuk was al helemaal weg en zijn vacht werd steeds mooier en voller en hij heeft nu zelfs krullen. Door deze smakelijke voeding is onze Django van een "niet lekker in zijn vel boef" naar een prachtige happy, levenslustige krullenboef gegaan.
Beste Silvana, Bedankt voor uw beoordeling via Klantenvertellen.nl. Wat fijn om te lezen dat het zo goed gaat met de huid en vacht van uw Duitse herder! Wij hopen dat Django nog lang met smaak van onze Hypoallergenic (Rabbit) | RRD en Unique Protein Treat (Rabbit) | URT zal eten. Naast deze producten is ook de Hypoallergenic Treat (Rabbit) | HRT als beloning in te zetten. Dit is een beloning op basis van puur vlees (konijn) zonder toevoegingen. Met vriendelijke groet, Team TROVET
Minoes, poes van een jaar of 12 (of ouder/asielpoes), is sinds 5 jaar mijn huisgenoot en al 3 jaar chronisch ziek. Nierproblemen en maagproblemen, zij krijgt al die tijd al dieetvoeding en medicatie. Van tijd tot tijd wordt zij erg ziek, dit uit zich in braken en niet meer kunnen eten. De vorige week 3x naar de dierenarts geweest voor injecties tegen de misselijkheid, helaas kon zij niet eten, zij tilde haar neusje op voor Royal Canin en Hills, nat- en droogvoer, ook al had ik een mix gemaakt van alle soorten RC Renal en Hills. Gisteren ontving ik een proefzakje Trovet droogvoer, ik moet eerlijk toegeven dat zij de slechtste periode achter zich had, 10 dagen heftig sukkelen, maar toen ik het zakje Trovet open maakte en onder haar snoetje hield werd er iemand heel blij.... Als het een hond was had ze gekwispeld tot haar staart er af was gevallen. Eten! Ze heeft tig keer kleine porties Trovet brokjes gegeten. Het natvoer is geleverd, ik hoop dat zij dat ook lust. Minoes krijgt weer een nieuwe kans om nog een tijdje bij mij te blijven en heeft weer zin om te eten, MET SMAAK! Dank voor jullie product. Mieke en Minoes
Beste Mieke, Hartelijk dank voor het delen van uw enthousiaste en uitgebreide productervaring via Klantenvertellen.nl. Wij hopen dat Minoes de natvoeding van ons nierdieet ook lekker vindt en zij nog lange tijd bij u van haar gouden mandje kan genieten. Met vriendelijke groet, Team TROVET
Mijn Noorse Boskat was helaas totaal niet geinteresseerd in de brokjes en natvoer. De brokjes zijn super klein. Ook mijn katten welke geen dieet gebruiken, liepen direct weg. Het juiste nierdieet voor een kat vinden is vaak toch afhankelijk van smaak/geur voorkeur. Kwalitatieff ziet voer er wel goed uit.
Hoewel beschreven dat hepatic geschikt is voor pancreatitis honden is het vetgehalte veel te hoog en werd mijn hond er ziek van.
Naar aanleiding van deze beoordeling is contact opgenomen met deze mevrouw. Voor diëten met als bijzonder voedingsdoel ‘Compensatie voor een slechte spijsvertering’, bepaalt de wet dat pancreasinsufficiëntie vermeld moet worden op de verpakking. Echter kan pancreasinsufficiëntie niet met voeding alleen worden ondersteund. Voeding voor dieren met pancreasinsufficiëntie dient altijd met pancreasenzymen te worden gecombineerd.
De Vergert 4
6681LE Bemmel
TROVET staat voor hoogwaardige diervoeding met een uitgebalanceerde receptuur voor uw hond, kat, konijn of cavia. TROVET biedt voor elke levensfase voeding die het beste aansluit op de behoefte van uw huisdier. Het TROVET assortiment, dat exclusief via de dierenarts verkrijgbaar is, bestaat naast een aantal onderhouds- en gezondheidsvoeders, hoofdzakelijk uit dieetvoeding. Dit zijn volledige voeders voor honden en katten die een aandoening hebben. Ook biedt TROVET treats/beloningssnoepjes voor honden en katten, die in combinatie met dieetvoeding gegeven kunnen worden. Voor konijn en cavia zijn speciale gezondheidsvoeders verkrijgbaar. TROVET, betrouwbare en betaalbare dieetvoeding