Mijn honden moesten van vers vlees over naar brokken en ik dacht, dit wordt één groot probleem... Maar alledrie aten ze het direct! Een van mijn honden heeft Leishmania en de dierenarts beval Trovet RRD aan en ben hier vandaag mee gestart... Dus kan er verder nog niet veel over zeggen maar het begin is super in ieder geval!
Beste Esther, Wat leuk dat je de moeite hebt genomen via Klantenvertellen je enthousiaste productervaring achter te laten. We hebben ook met plezier het door jou op onze Facebookpagina geplaatste filmpje bekeken. Fijn dat je honden Hypoallergenic (Rabbit) | RRD lekker vinden! Met vriendelijke groet, Team TROVET
Mijn hond zijn nieren gaan langzamerhand slechter werken en de dierenarts heeft ons Trovet aangeraden. Hij eet het nog steeds niet van harte, maak het lekker met een beetje vlees van wild.
Beste Kees, Bedankt voor uw TROVET Renal & Oxalate beoordeling via Klantenvertellen. Vervelend dat de werking van de nieren van uw hond achteruit gaat. Vergeleken met andere voeding, is een nierdieet laag in eiwit en fosfor om de nierbelasting te beperken. Dieren met nierproblemen kunnen moeilijke eters zijn. Producten met een hoog eiwitgehalte worden vaak als smakelijk ervaren door huisdieren, maar zijn meer belastend voor de nieren. Renal & Oxalate is ook als natvoeding verkrijgbaar. U kunt de droogvoeding eventueel met deze natvoeding combineren om de maaltijd aantrekkelijker te maken. Bij het gebruik van andere aanvullende voeding om de smakelijkheid te verhogen, raden wij u aan een dierenarts om advies te vragen voor het juiste product voor uw hond. Met vriendelijke groet, Team TROVET
prima brokjes , zou alleen heel graag poeder supplement proberen, kan ook over het natvoer
Beste M. Bedankt voor uw beoordeling. Wij sturen u een proefverpakking Mobility | MJS poeder toe. Met vriendelijke groet, Team TROVET
Prima bedrijf. Snel bezorgd!
Ik vond het lastig om de vragen over het bedrijf te beantwoorden. in overleg met de dierenarts heb ik deze hyperallergene voeding gekocht dus in zoverre niet met Trovet te maken gehad. ik heb alleen een bestelling geplaatst, die ik wel al de dag er na in huis had. dat ging dus heel erg snel. Mijn hond reageert tot nu toe goed op de voeding. vriendelijke groet MJ Eikendal
Beste mevrouw Eikendal, Bedankt dat u de moeite heeft genomen uw ervaring met TROVET te delen. Fijn dat uw hond Hypoallergenic (Insect) | IPD smakelijk vindt en goed reageert op deze droogvoeding. Sinds kort is Hypoallergenic (Insect) ook verkrijgbaar als natvoeding in blikken van 400 gram. Het onderdeel 'Verkrijgbaarheid' heeft een onvoldoende gekregen in uw beoordeling. De verkoop van TROVET producten loopt exclusief via de dierenarts. Op basis van zijn/haar deskundigheid kan de dierenarts de juiste (dieet)voeding voorschrijven voor het huisdier. Met vriendelijke groet, Team TROVET
Hond gebruikt sinds kort Hill's nierdieet. Ik heb de proefverpakking gebruikt als beloning/snoepje. Dat zou ik graag willen blijven doen; er is echter alleen een grote verpakking. Ik zou graag een zak en 1 of 2 kg kopen.
Beste Tineke, Bedankt voor uw beoordeling via Klantenvertellen. Goed om te horen dat uw hond ons nierdieet lekker vindt. De kleinste verpakkingsmaat Renal & Oxalate | RID voor de hond is 3 kg. TROVET heeft een zeer uitgebreid assortiment extra’s voor de hond, ook wel ‘treats’ genoemd. De eigenschappen van de verschillende TROVET treats komen overeen met de eigenschappen van verschillende dieetvoeders of zijn dusdanig samengesteld dat ze geen nadelige invloed hebben op het dieet wat uw hond volgt. Voor honden met nieraandoeningen zijn de Multi Purpose Treat (Lamb) | MLT en de Low Calorie Treat | LCT geschikt. Deze treats zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 400g. Met vriendelijke groet, Team TROVET
Gebruik sinds kort Hill's nierdieet. Heb de proefverpakking gebruikt als beloning/tussendoortje. Ze vond 't lekker. Ik zou een kleine verpakking willen kopen om zo te gebruiken, bijv 1 of 2 kg. Helaas niet te koop.
Mijn hond wilde het niet eten. Daarom kan ik niet beoordelen.
Naar aanleiding van deze beoordeling is contact opgenomen met deze meneer.
nav een proefverpakking heb ik bij de da een groot verpakking gekocht. de kat vindt het smakelijk
Omdat mijn hond voeding nodig heeft die de minste aanslag op zijn darmen heeft zijn we overgestapt op Hypoallergenic Ostrich. Hij vindt het erg lekker, en hij is normaal een lastige eter.
Hondje met nierproblemen maar wij kunnen hem nu ook een beloning / extra's geven. Voor ons een leuke manier om naast zijn dagelijkse nierdieet te geven 🐶
prima voer, smakelijk. ik geef het aan mijn "nierpatientje" en nog twee oude hondjes.
Toen ik de proefverpakking kreeg was mijn nierkat in een fase van niets willen eten. Ook de trovet niet. Dus heb de smaak niet echt kunnen testen. Heb het op een gegeven moment maar aan mijn andere katten gegeven die het goed aten. ik vond zelf de brokjes erg klein.
Veel verschillende types voer geprobeert, dan ging iets weer voor een paar maanden redelijk en dan ging onze hond weer achteruit. Van droogvoer tot kvv, haar ontslasting bleef iedere keer dun/ veel last van anaalklieren/ vaak achteruitgang in algehele energie. Toen onze da met het trovet aankwam waren we al aardig ten einde raad. Het werkt super!!! Goede ontlasting, geen anaalklieren geur meer en onze hond is een stuk energieker en vrolijker. Wij voeren niet anders meer!!!
Beste Marlies, Hartelijk dank voor het delen van uw enthousiaste productervaring. Wat fijn om te lezen dat uw hond, na al zoveel geprobeerd te hebben, zo goed reageert op TROVET Intestinal | DPD. Met vriendelijke groet, Team TROVET
Mijn katten eten weer. Mijn kater moest ik hiervoor medicijnen geven zodat hij bleef eten. Nu eet hij uit zichzelf en ook meer dan voldoende. Gelukkig vindt de poes het ook lekker. Alleen het natvoer(blikje)lam vinden zij wat minder. De kip gaat er wel in.
Beste mevrouw Schop, Bedankt voor uw Renal & Oxalate | RID beoordeling via Klantenvertellen.nl. Fijn dat uw katten weer eten! Vooral voor nierpatiënten kan het heel lastig zijn dieetvoeding te vinden die in de smaak valt. Naast de blikvoeding zijn er in de variant kip tevens maaltijdzakjes met zachte brokjes in saus in verkrijgbaar. Wellicht dat uw katten deze natvoeding ook waarderen. Met vriendelijke groet, Team TROVET
Mijn hond vind de Treats lekker . Kan naast zijn nierdieet toch nog een extraatje geven .
Goed product! Ik ben blij dat het bestaat.
Geen, goed product.
Ik vroeg om een proefpakket van Trvet rabbit voor een poes en ik kreeg een voor de hond, dus ik kan het niet beoordelen.
Naar aanleiding van deze beoordeling is contact opgenomen en wordt alsnog het gewenste product toegestuurd.
Onze Basset nu 11 jaar jong. vanaf haar 4 de jaar bekend met contact en voedsel allergie ( overgeven, diaree, heel onpasselijk voelen en heel veel jeuk, krabben bijten, likken. Trovet konijn was al een uitkomst maar vond ze niet zo lekker. Nu insect vindt ze heerlijk, bij de aangegeven hoeveelheid neemt ze toe in gewicht nu voeren we minder en blijft ze super mooi op gewicht en ze is teven lekker voldaan. Samen met nieuwe middel van DA Apoquel heeft ze geen klachten meer. Hele andere hond thuis actief is, veel spelen en weer genoeglijk en rustig ligt te slapen. Nu nog op zoek naar beloning en ze heeft veel behoefte aan een bijt botje maar daar nog niet het juiste botje voor gevonden.
na een paar dagen ging de hond stukken beter lopen waardoor we de pijnstilling konden verminderen. ipv stroef lopen trok hij (wel als hoppelpaard) weer een sprintje.al met al heel tevreden over het product
Hoewel de algemene indruk over TROVET positief is, heeft het onderdeel ‘Verpakking’ een onvoldoende gekregen in deze beoordeling. Onze klantenservice heeft contact gezocht met deze mevrouw.
Ik ben zeer tevreden alleen ik heb een Ragdoll. Hij is fantastisch maar erg verwend met eten. Hij ging van biefstuk, special voer uit Duitsland en verse vis naar dit voer. De reden hiervan is dat Rambam ziek geworden is en dit voer volgens de dierenarts Mark het beste is. Dus de kwaliteit blijft hetzelfde alleen voor de smaak vind Rambam het wat eentonig. Dus graag meerdere smaken en vooral ook snoepjes. Maar mijn kat doet het op dit voer fantastisch en dat is het allerbelangrijkste. Aan de soorten raakt hij wel gewend denk ik.
Helaas is de rabbit nat voer erg slecht te krijgen met lange levertijd. Geprobeerd via meerdere bedrijven.
Aangezien het onderdeel ‘Verkrijgbaarheid’ een onvoldoende heeft gekregen in deze beoordeling, heeft onze klantenservice contact opgenomen met deze beoordelaar.
Na diverse merken brok geprobeerd te hebben raadde onze diere arts Trovert aan. Super! Onze Bullen vent Moos likt niet meer aan zin poten, heeft goede ontlasting en geen last meer van jeuk en geirriteerde oren. Kortom, geen haar op mijn hoofd dat er aan denkt over te stappen!
Beste Marieke, Bedankt voor uw enthousiaste beoordeling via Klantenvertellen.nl. Super dat Moos van zijn klachten verlost is nu hij Hypoallergenic (Rabbit) | RRD te eten krijgt. Met vriendelijke groet, Team TROVET
De Vergert 4
6681LE Bemmel
TROVET staat voor hoogwaardige diervoeding met een uitgebalanceerde receptuur voor uw hond, kat, konijn of cavia. TROVET biedt voor elke levensfase voeding die het beste aansluit op de behoefte van uw huisdier. Het TROVET assortiment, dat exclusief via de dierenarts verkrijgbaar is, bestaat naast een aantal onderhouds- en gezondheidsvoeders, hoofdzakelijk uit dieetvoeding. Dit zijn volledige voeders voor honden en katten die een aandoening hebben. Ook biedt TROVET treats/beloningssnoepjes voor honden en katten, die in combinatie met dieetvoeding gegeven kunnen worden. Voor konijn en cavia zijn speciale gezondheidsvoeders verkrijgbaar. TROVET, betrouwbare en betaalbare dieetvoeding