Kat eet het natvoer niet zelf. Mijn kat is eigenlijk altijd meer een droogvoer kat geweest, maar nu hij nierfalen heeft lust hij niets echt meer. Het is behelpen. Helaas heeft de dierenarts geen proef zakje van jullie droogvoer.
Naar aanleiding van deze reactie is contact opgenomen met deze mevrouw. Katten kunnen kieskeurige eters zijn en vooral voor nierpatiënten kan het lastig zijn dieetvoeding te vinden die goed gegeten wordt. In principe kan elke dierenartsenpraktijk proefzakjes van onze voeders bestellen wanneer hij deze niet standaard op voorraad heeft.
de voeding voldoe niet aan de oplossing van haar allergie. de reeds door ons aangeschafte voeding geschonken aan dieren voedselbank
Beste Piet, Hartelijk dank voor uw reactie via Klantenvertellen. Jammer dat onze hypoallergene droogvoeding niet de oplossing bood voor de problemen van uw kat. Fijn dat de reeds aangeschafte voeding een goede bestemming heeft gekregen. Mocht u nog voedingsvragen hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team TROVET
Na een tijd Trovet gegeven te hebben was er een probleem met de productie (lam) blik. Resultaat geen voer voor mijn hond. Overstappen op ander hypoallergeen voer met alle vervelende resultaten en dierenarts bezoeken tot gevolg.
Naar aanleiding van deze reactie is contact opgenomen met deze mevrouw.
Had het besteld voor een vriendin haar hond, die heeft nierproblemen. Ze eet Trovet met smaak op maar of het het gewenste resultaat heeft, dat moet ze nog afwachten.
Sinds ruim 5 jaar is poes Emma bij mij. Ik heb haar destijds uit het asiel gehaald, en haar leeftijd werd toen op ruim 9 jaar geschat. Sinds oktober 2015 heeft zij diabetes en krijgt zij 2x per dag insuline, sinds bijna een jaar ook een allergie, onbekend waarvoor maar zeer heftig. Zij likte en bijt alles kaal. Het is jammer dat ik geen bijlage kan toevoegen want dan kon ik het laten zien. Diverse medicijnen geprobeerd, wat moeilijk was want niet alles kan in combinatie met de diabetes. Dit geldt ook voor verantwoorde voeding. Die moet zo natuurlijk mogelijk zijn , zonder smaak- kleurstoffen etc. Ik had al zoveel geprobeerd maar mevrouw haalde haar neus op (en dat is niet goed voor een poes met diabetes). Nu heb ik een proefpakket Trovet gekregen en zij lust het!!. Superblij ermee en vol goede hoop dat dit samen met de nieuwe pillen die zij heeft gekregen , er voor zorgt dat zij weer een normale vacht krijgt. (het is jammer dat ik zelf geen natvoer kan kopen, als ik het goed begrijp moet dit bij de dierenarts, ik ga er naar vragen de volgende keer dat ik de insuline haal)
Beste Marloes, Hartelijk dank voor uw uitgebreide reactie via Klantenvertellen. Wat fijn dat uw kieskeurige kat Hypoallergenic (Lamb) | LRD smakelijk vindt. De natvariant van deze voeding is inderdaad ook via de dierenarts verkrijgbaar. Wij hopen dat Emma haar allergieklachten verdwijnen en ze nog een tijd bij u van haar gouden mandje kan genieten. Met vriendelijke groet, Team TROVET
Na veel klachten met macho zijn darmen, is het na het gebruiken van Trovet helemaal over. Nooit meer problemen gehad. Nooit meer iets anders voor mijn hond.
Beste Kimberley, Hartelijk dank voor uw enthousiaste productbeoordeling via Klantenvertellen. Wat fijn dat Macho zo goed reageert op Hypoallergenic (Horse) | HPD. Van de eiwitbron paard hebben wij ook drie verantwoorde beloningen in ons assortiment die, in overleg met uw dierenarts, naast deze dieetvoeding ingezet kunnen worden. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website: http://trovet.nl/product_detail.html?groep=HHT&dier=hond http://trovet.nl/nl/product_detail.html?groep=HHT%20(mini)&dier=hond http://trovet.nl/nl/product_detail.html?groep=HHT%20(tendon)&dier=hond Hoewel uw beoordeling zeer positief is, heeft het onderdeel ‘Verkrijgbaarheid’ een onvoldoende gekregen. De verkoop van TROVET producten loopt exclusief via de dierenarts. Op basis van zijn/haar deskundigheid kan de dierenarts de juiste (dieet)voeding voorschrijven voor het huisdier. Op onze website is onder het kopje ‘Verkrijgbaarheid’ een overzicht te vinden van TROVET verkooppunten. Met vriendelijke groet, Team TROVET
Van Dierenarts advies gekregen mijn 15 jarige hond deze brok te geven ivm gewrichtsklachten. Echter vindt hij de brok niet lekker. Aanvullend doe ik nu natvoer op zijn brokken en dan eet hij het wel. Heel voorzichtig durf ik te zeggen dat ik enige verbetering in zijn bewegingen pijn klachten zie. Eerste zak van 2.5 kg is nu leeg. Ik vind het jammer dat er groot prijsverschil zit in grootverpakking en kleinverpakking. 12 kg zak is voor 1 hond echt te veel. Zeker in de zomer!
Beste J.C., Bedankt voor uw reactie via Klantenvertellen. Jammer dat uw hond Mobility & Geriatrics | MGD droogvoeding niet smakelijk vindt. Fijn dat hij de voeding in combinatie met de natvoeding wel eet. Van Mobility is ook een supplement verkrijgbaar in poeder of bites. U zou kunnen overwegen uw hond op deze manier ondersteuning aan de gewrichten te bieden en, in overleg met uw dierenarts, dit te combineren met andere droogvoeding. Het onderdeel ‘Verkrijgbaarheid’ heeft een onvoldoende gekregen in uw beoordeling. De verkoop van TROVET producten loopt exclusief via de dierenarts. Op basis van zijn/haar deskundigheid kan de dierenarts de juiste (dieet)voeding voorschrijven voor het huisdier. Op onze website is onder het kopje ‘Verkrijgbaarheid’ een overzicht te vinden van TROVET verkooppunten. Met vriendelijke groet, Team TROVET
Onze kat vindt het erg lekker. Of het werkt, weten we nog niet. Daarvoor zijn we er te kort mee bezig.
Mijn hond (franse bulldog) had altijd moeite met droogvoer en gaf de voorkeur aan vers vlees. Helaas kreeg ze van deze voeding last van veel maagzuur, met braken tot gevolg. Droogvoer wilde ze van geen enkel merk hebben en dan at ze gewoon niet. De brokken die ze nu eet is ze helemaal weg van. Als ik het eten in haar boek doe staat ze al te trappelen. Erg blij mee!
Beste Carola, Hartelijk dank voor uw mooie productbeoordeling via Klantenvertellen. Wat leuk om te lezen dat uw hond Hypoallergenic (Insect) | IPD droogvoeding met zoveel enthousiasme eet. Hoewel uw reactie erg positief is, hebben het onderdeel ‘Verkrijgbaarheid’ en ‘Prijs/kwaliteitverhouding’ een onvoldoende gekregen in uw beoordeling. De verkoop van TROVET producten loopt exclusief via de dierenarts. Op basis van zijn/haar deskundigheid kan de dierenarts de juiste (dieet)voeding voorschrijven voor het huisdier. Op onze website is onder het kopje ‘Verkrijgbaarheid’ een overzicht te vinden van TROVET verkooppunten. Van de dieetvoedermerken die via de dierenarts verkrijgbaar zijn, vallen TROVET producten in het voordeligere segment. De prijs van de eiwitbron (insect) in het beoordeelde dieet is relatief hoog, wat helaas ook in de prijs van het eindproduct tot uiting komt. Met vriendelijke groet, Team TROVET
Top. Beide katten doen het er prima op. Geen klachten meer
Mijn hond heeft geen buikpijn meer nu hij Hypoallergic Insect eet. Hij bleek een prikkelbare darm te hebben en deze brokken zijn de enige die ik kon vinden zonder FODMAP. Heel blij mee.
Beste Elise, Bedankt voor uw mooie productbeoordeling via Klantenvertellen. Wat leuk om te lezen dat uw hond zo goed reageert op Hypoallergenic (Insect) | IPD droogvoeding. Sinds een half jaar is deze dieetvoeding ook als natvariant verkrijgbaar in blikken van 400g. Hoewel uw reactie erg positief is, heeft het onderdeel ‘Verkrijgbaarheid’ een onvoldoende gekregen. De verkoop van TROVET producten loopt exclusief via de dierenarts. Op basis van zijn/haar deskundigheid kan de dierenarts de juiste (dieet)voeding voorschrijven voor het huisdier. Op onze website is onder het kopje ‘Verkrijgbaarheid’ een overzicht te vinden van TROVET verkooppunten. Met vriendelijke groet, Team TROVET
I.v.m. met maag/darmklachten ben ik via de dierenarts begonnen met het natte hypoallergene voer, alle smaken om uit te vinden wat mijn kater lekker zou vinden (hij is een kieskeurige eter, maar wild en kwartel doen het goed). De hypoallergene droge brokjes werden allen afgewezen echter de Intestinal FRD is een winnaar. Zijn ontlasting is van zo'n 7-8x smurrie per dag teruggegaan naar steeds betere vormvaste ontlasting, met een enkele slechte dag er tussen. Mede dankzij vitamine B injecties en het hypoallergene voer zijn de klachten erg verminderd. Ook mijn kat die niets mankeert, is mee gaan eten en vindt het erg lekker. De aluminiumkuipjes zijn alleen heel slecht open te krijgen. Kan daar iets aan gedaan worden??????
Beste Jacquelien, Bedankt voor uw beoordeling via Klantenvertellen. Fijn om te lezen dat uw kieskeurige kat een aantal van onze producten smakelijk vindt en hier goed op reageert. U geeft aan dat het openen van de aluminium kuipjes niet zo soepel verloopt als gewenst. Omdat het een kwetsbaar product betreft, is een goede afsluiting noodzakelijk om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Hoewel wij helaas niet direct iets aan dit probleem kunnen doen, vinden wij het erg prettig dat u ons van uw ervaring op de hoogte brengt. Wellicht kunnen wij hier bij de ontwikkeling van toekomstige producten rekening mee houden. Mocht u omwille van de verpakking op zoek zijn naar een alternatief: van de eiwitbronnen kwartel en hert zijn eventueel ook blikjes (200g) met complete hypoallergene dieetvoeding verkrijgbaar (TROVET Hypoallergenic (Quail) | QRD en TROVET Hypoallergenic (Venison) | VRD). Met vriendelijke groet, Team TROVET
Ik heb dit voer aan mijn konijnen gevoerd, en het bevalt heel goed
Beste Ilona, Bedankt voor uw reactie via Klantenvertellen. Fijn dat onze gezondheidsvoeding voor konijnen goed bevalt. Hoewel uw beoordeling positief is, heeft het onderdeel ‘Verkrijgbaarheid’ een onvoldoende gekregen. De verkoop van TROVET producten loopt exclusief via de dierenarts. Op basis van zijn/haar deskundigheid kan de dierenarts de juiste (dieet)voeding voorschrijven voor het huisdier. Op onze website is onder het kopje ‘Verkrijgbaarheid’ een overzicht te vinden van TROVET verkooppunten. Met vriendelijke groet, Team TROVET
Bij onze inmiddels op 17-jarige leeftijd overleden hond werd in zijn 12e jaar artrose geconstateerd. Hij kon lastig lopen en had moeite met opstaan. Sindsdien waren we Trovet mobility bites aan het gebruiken. Hij had onmiddellijk baat aan, kon meter lopen en zelfs weer springen. Twee jaar later zijn we overgestapt naar de Trovet Mobility & Geriatrics droog voeding/ Behalve dat het ergs makkelijke brokken zijn had onze hond ook hieraan veel baat. Hij werd natuurlijk ouder en wat langzamer maar zijn pijn en artrose was aanzienlijk verlicht door het gebruik van Trovet. Ik beveel deze voeding aan iedereen met een oudere hond aan.
Beste Suzanna, Wat mooi om te lezen dat uw hond zijn laatste jaren zoveel baat heeft gehad bij Mobility Bites | MJS en Mobility & Geriatrics | MGD droogvoeding. Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen deze ervaring met ons te delen via Klantenvertellen. Met vriendelijke groet, Team TROVET
Door de dierenarts werd een ander merk aangeboden. Alleen konden we aan onze hond merken dat hij het niet lekker vond. En na zoeken op internet kwamen we bij TROVET terecht. Hiervan mogen we niet veel geven want hij eet alles op.
Beste Gerrit, Bedankt voor uw mooie productbeoordeling via Klantenvertellen. Wat leuk om te lezen dat uw hond Urinary Struvite | ASD zo lekker vindt. Met vriendelijke groet, Team TROVET
Ben met mijn vorige kat altijd tevreden geweets over trovet. Nu mijn huidige kat blaas problemen kreeg dacht ik gaan we trovet proberen. Helaas haalt hij zijn neus hiervoor op.
Beste Jeffrey, Bedankt voor uw beoordeling via Klantenvertellen. Jammer dat uw huidige kat Urinary Struvite | ASD droogvoeding niet wil eten. Van deze dieetvoeding is ook natvoeding verkrijgbaar. Paté in blikjes in de smaak rund of kip en zachte brokjes in saus in maaltijdzakjes in de smaak kip. Wellicht dat uw kat dit smakelijker vindt. Naast ‘Smakelijkheid’ en ‘Gewenste resultaat’ heeft u het onderdeel ‘Verkrijgbaarheid’ een onvoldoende gegeven. De verkoop van TROVET producten loopt exclusief via de dierenarts. Op basis van zijn/haar deskundigheid kan de dierenarts de juiste (dieet)voeding voorschrijven voor het huisdier. Op onze website is onder het kopje ‘Verkrijgbaarheid’ een overzicht te vinden van TROVET verkooppunten. Met vriendelijke groet, Team TROVET
Zeer goed droogvoer
Beste Malgorzata, Hartelijk bedankt voor uw enthousiaste Hypoallergenic (Horse) | HPD productbeoordeling. Van de eiwitbron paard hebben wij ook drie verantwoorde beloningen in ons assortiment die naast dieetvoeding gegeven kunnen worden. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website: http://trovet.nl/product_detail.html?groep=HHT&dier=hond http://trovet.nl/nl/product_detail.html?groep=HHT%20(mini)&dier=hond http://trovet.nl/nl/product_detail.html?groep=HHT%20(tendon)&dier=hond Met vriendelijke groet, Team TROVET
Had voor onze kat eerst de snoepjes en ben gaan zoeken op uw site en uiteindelijk na een proefverpakking toch maar 500gr. verpakking gekocht. Onze kat ( 18jr ) eet dit met zeer veel plezier!!!
Beste Ido, Hartelijk dank voor uw mooie productbeoordeling. Leuk om te lezen dat de droogvoeding van ons nierdieet zo goed ontvangen wordt door uw kat op leeftijd. Van Renal & Oxalate | RID voor de kat is ook natvoeding verkrijgbaar. Paté in blikjes in de smaak lam of kip en zachte brokjes in saus in maaltijdzakjes in de smaak kip. Wellicht dat uw kat dit ook lekker vindt. Met vriendelijke groet, Team TROVET
Helaas is de proefverpakking nooit aangekomen bij ons dus hebben we uiteindelijk de eerste keer 3kg variant hert besteld. Netjes bericht dat het voor iets later kwam ivm levering. Resultaat is erg goed. Onze hond heeft voedselallergie en op hert doet hij het goed, nu net begonnen met variant paard en dat lijkt ook goed te gaan. Erg prettig is ook dat er volledig vermeld staat wat er in het voer zit. Goed product en de hond vind het erg lekker
Beste D. Hartelijk dank voor uw productbeoordeling via Klantenvertellen. Wat vervelend dat de aangevraagde proefverpakking nooit is aangekomen. Fijn dat uw hond het op zowel Hypoallergenic (Venison) | VPD als Hypoallergenic (Horse) | HPD goed doet. Van beide eiwitbronnen hebben wij ook treats in ons assortiment. Hypoallergenic Treats zijn gedroogde, 100% dierlijke producten, zonder toevoegingen. In overleg met uw dierenarts, zou u deze als verantwoorde beloning naast de dieetvoeding kunnen inzetten. Met vriendelijke groet, Team TROVET
Mijn kieskeurige kater met diabetes eet deze brokken zeer graag.
Beste Jose, Hartelijk dank voor uw mooie productbeoordeling via Klantenvertellen. Wat fijn dat uw kieskeurige kat TROVET Weight & Diabetic | WRD graag eet. Hoewel uw beoordeling over het algemeen zeer positief is, heeft het onderdeel ‘Verkrijgbaarheid’ een onvoldoende gekregen. De verkoop van TROVET producten loopt exclusief via de dierenarts. Op basis van zijn/haar deskundigheid kan de dierenarts de juiste (dieet)voeding voorschrijven voor het huisdier. Op onze website is onder het kopje ‘Verkrijgbaarheid’ een overzicht te vinden van TROVET verkooppunten. Met vriendelijke groet, Team TROVET
Proefverpakking trovet gekregen voor nierdieet en mijn kat lust het gelukkig! Ik ben tevreden
Het is het enige waar mijn kat tegen kan en langdurig lekker vind. Dus heel blij er mee alleen kuipje is heel rottig open te maken en scheurt ook af ritst niet goed open.
Beste Tessa, Bedankt voor uw beoordeling via Klantenvertellen. Fijn om te lezen dat uw kat goed reageert op dit puur vlees product en het smakelijk vindt. Vervelend dat het openen van de verpakking niet zo soepel verloopt als gewenst. Omdat het een kwetsbaar product betreft is een goede afsluiting noodzakelijk om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Hoewel wij helaas niet direct iets aan dit probleem kunnen doen, stellen wij het op prijs dat u ons van deze ervaring op de hoogte brengt. Met vriendelijke groet, Team TROVET
Onze kat is al behoorlijk oud en heeft last van zijn gewrichten. Hij lust de poeder graag, wat een wonder is bij zo'n kieskeurige kat, en krijgt het iedere dag over zijn voer gestrooid. Na een paar weken merkten we dat hij minder pijn kreeg. Ik heb, na het proefpakketje geprobeerd te hebben, een pot gekocht.
Beste Arie, Bedankt voor uw enthousiast Mobility | MJS productbeoordeling via Klantenvertellen. Wat fijn om te lezen dat uw kieskeurige kat het poeder, samen met zijn voeding, graag eet en de pijn vermindert! Met vriendelijke groet, Team TROVET
Ik vind de zakken droogvoer van 3 kg. die ik bij de dierenarts kan kopen te groot. Mijn kat vindt het na de helft al niet meer lekker en eet er steeds minder van. Online kan ik zakken van 500gr. kopen en dat doe ik dan ook. Deze zijn in verhouding veel duurder helaas.
Beste Kristien, Bedankt voor uw feedback via Klantenvertellen. Vervelend dat uw kat de inhoud van de 3 kg verpakking snel niet meer smakelijk vindt en u daarom genoodzaakt bent de, in verhouding, duurdere 500g verpakkingen te kopen. Wij zijn ons er van bewust dat in uw geval een tussenformaat van bijvoorbeeld 1,5 kg wenselijk is. Omdat wij hier helaas niet in kunnen voorzien, hopen we dat onderstaande adviezen bijdragen in het langer vers en smakelijk houden van het product bij aankoop van een grootverpakking. Na het openen van de verpakking komt zuurstof bij de voeding. De smaak, geur en nutritionele waarde van de voeding gaan hierdoor langzaam achteruit. De snelheid hiervan is afhankelijk van de bewaaromstandigheden. Wellicht een overbodig advies, maar probeer de verpakking na openen zo goed mogelijk luchtdicht af te sluiten en deze koel, droog en donker te bewaren. Om de voeding in de verpakking zo lang mogelijk vers te houden, kunt u misschien nog proberen om een hoeveelheid voer voor enkele dagen uit de verpakking te halen en in bijvoorbeeld een bewaarblik of -pot te doen. Op deze manier komt er niet te vaak nieuwe zuurstof bij de voeding. De droogvoeding aantrekkelijker maken door het te vermengen met natvoeding, wil voor sommige katten ook nog weleens werken. Met vriendelijke groet, Team TROVET
Kat vind het lekker en knapt er van op, geen jeuk meer en uitslag. Na proefverpakking heb ik het produkt aangeschaft.
Beste Hans, Hartelijk dank voor uw Hypoallergenic (Rabbit) | RRD productbeoordeling via Klantenvertellen. Wat fijn om te lezen dat uw kat de dieetvoeding graag eet en de klachten verdwijnen! Met vriendelijke groet, Team TROVET
De Vergert 4
6681LE Bemmel
TROVET staat voor hoogwaardige diervoeding met een uitgebalanceerde receptuur voor uw hond, kat, konijn of cavia. TROVET biedt voor elke levensfase voeding die het beste aansluit op de behoefte van uw huisdier. Het TROVET assortiment, dat exclusief via de dierenarts verkrijgbaar is, bestaat naast een aantal onderhouds- en gezondheidsvoeders, hoofdzakelijk uit dieetvoeding. Dit zijn volledige voeders voor honden en katten die een aandoening hebben. Ook biedt TROVET treats/beloningssnoepjes voor honden en katten, die in combinatie met dieetvoeding gegeven kunnen worden. Voor konijn en cavia zijn speciale gezondheidsvoeders verkrijgbaar. TROVET, betrouwbare en betaalbare dieetvoeding