DierenkliniekSantpoort heeft recent veel klachten over het merk TROVET.De kliniek heeft het hoofdkantoor gebeld,deze onderneemt geen enkele actie of onderzoek NIETS.Wel een nieuwe fabriek in Spanje????? Vorige week een nieuwe zak van 10 kg gekocht!KLACHTEN, braken,diarree,eten straat! Komt niet in de beurt van haar bak????Ebbie is een makkelijke hond die echt alles eet.Dus is er echt iets mis met dit product! Mocht TROVET alsnog geen onderzoek doen, dan onderneem ik actie! Televisieprogramma Radar,krant etc De arrogante houding van die bedrijf is niet acceptabel!
Naar aanleiding van deze reactie is contact opgenomen met deze mevrouw om de onvrede te bespreken en uitleg te geven.
eindelijk voer dat de poes lust
Beste J. Bedankt voor uw Renal & Oxalate | RID productbeoordeling via Klantenvertellen. Wat fijn dat uw poes onze droogvoeding smakelijk vindt. Van deze dieetvoeding is ook natvoeding verkrijgbaar. Paté in blikjes (kip en lam variant) en maaltijdzakjes met zachte brokjes in saus (variant kip). Wellicht dat uw poes dit ook kan waarderen. Hoewel uw beoordeling over het algemeen positief is, heeft het onderdeel ‘Verkrijgbaarheid’ een onvoldoende gekregen. De verkoop van TROVET producten loopt exclusief via de dierenarts. Op basis van zijn/haar deskundigheid kan de dierenarts de juiste (dieet)voeding voorschrijven. Op www.trovet.nl is onder het kopje ‘Verkooppunten’ een overzicht te vinden van praktijken die eerder hebben aangegeven als TROVET verkooppunt zichtbaar te willen zijn op onze website. Het kan echter nooit kwaad vooraf te informeren bij de praktijk of ze een specifiek product op voorraad hebben. Wanneer dit niet het geval is kunnen TROVET producten in principe door iedere dierenarts voor u worden besteld bij één van de TROVET leveranciers. Met vriendelijke groet, Team TROVET
In deze omgeving slecht verkrijgbaar.
Beste J. Bedank voor uw productbeoordeling via Klantenvertellen. Hoewel uw beoordeling over het algemeen erg positief is, hebben de onderdelen Prijs/kwaliteitverhouding’ en ‘Verkrijgbaarheid’ een onvoldoende gekregen. In vergelijking met andere dieetvoeders hebben TROVET producten een lagere prijs door eenvoud en minder marketing. TROVET verpakkingen hebben bijvoorbeeld geen sluitstrip omdat een dergelijke toevoeging aan de verpakking de kostprijs van het product verhoogt. Op dit moment is de droogvoeding van Hypoallergenic (Insect) | IPD helaas helemaal niet leverbaar. Het benodigde insectenmeel is schaars, doordat de vraag groter is dan het aanbod. Er wordt gewerkt aan een nieuwe productielocatie voor insecten om dit tekort op te lossen. De eerstvolgende productie van de droogvoeding voor de hond, zal waarschijnlijk rond week 26 weer te bestellen zijn via uw dierenarts. De natvoeding van het product is wel verkrijgbaar. Onze excuses voor dit ongemak. Mocht u advies willen voor een mogelijk alternatieve dieetvoeding, mag u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team TROVET
super
Te vaak niet leverbaar.Bij gevoelige honden kun je niet zomaar overstappen als 't niet leverbaar is!
Naar aanleiding van de beoordeling is contact opgenomen met deze mevrouw.
Goed geholpen nadat poes plots Trovet RID niet meer lustte.
In principe een goed idee om vast voer te maken van een eiwit van insect. Maar voor onze katten was het duidelijk een nee.
Beste Patrick, Bedankt voor uw productbeoordeling via Klantenvertellen. Jammer dat uw katten Hypoallergenic (Insect) | IRD niet konden waarderen. Katten kunnen kieskeurige eters zijn. Wellicht zijn er nog andere TROVET (dieet)voeders die aansluiten bij de behoeften van uw katten, die wel in de smaak vallen. Mocht u nog van een (of meerdere) product(en) de acceptatie willen testen, kunt u altijd via de dierenarts of de productpagina(‘s) van onze website een proefzakje aanvragen. Met vriendelijke groet, Team TROVET
Helaas heb ik pas eenmalig 10kg kunnen bestellen, daarna was dit voer helaas niet meer leverbaar. Hopelijk komt hier snel verandering in want onze hond reageert erg goed op de voeding
Beste Daphne, Hartelijk dank voor uw mooie productbeoordeling via Klantenvertellen. Fijn dat uw hond goed reageerde op TROVET dieetvoeding op basis van insecteneiwit. Begrijpelijk dat u het onderdeel 'Verkrijgbaarheid' een laag cijfer geeft. Wij vinden het ook erg vervelend voor u dat de droogvoeding van Hypoallergenic (Insect) op dit moment niet leverbaar is. Het benodigde insectenmeel is schaars, doordat de vraag groter is dan het aanbod. Er wordt gewerkt aan een nieuwe productielocatie voor insecten om dit tekort op te lossen. Vanaf eind juni verwachten wij dat de hoeveelheid grondstof voor Hypoallergenic (Insect) structureel aan de stijgende vraag kan voldoen. De eerstvolgende productie van de droogvoeding voor de hond, zal waarschijnlijk rond week 23 weer worden uitgeleverd aan TROVET distributeurs. Mocht u advies willen voor een mogelijk alternatieve dieetvoeding, mag u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze excuses voor dit ongemak. Met vriendelijke groet, Team TROVET
Prima voeding voor een goede prijs
Jammer dat het alleen via de dierenarts te bestellen is
Beste Hans, Bedankt voor uw mooie productbeoordeling via Klantenvertellen. U geeft aan dat u het jammer vindt dat het product alleen via de dierenarts te verkrijgen is. De verkoop van TROVET (dieet)voeding, supplementen en treats loopt inderdaad exclusief via de dierenarts. Op basis van zijn/haar deskundigheid kan de dierenarts het juiste product voorschrijven voor de specifieke situatie van het huisdier. Mocht u nog vragen hebben, horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Team TROVET
Hond deed het heel goed op de “ insect” maar ineens niet verkrijgbaar...zit je zonder brokken. Voormijndier heeft het voor me opgelost door heel snel trovet horse op te sturen.
Beste M., Bedankt voor uw beoordeling via Klantenvertellen. Fijn dat u inmiddels een alternatieve dieetvoeding heeft ontvangen voor uw hond, maar wij begrijpen dat het erg vervelend is dat u Hypoallergenic (Insect) | IPD niet geleverd kon krijgen. Het benodigde insectenmeel is schaars, doordat de vraag groter is dan het aanbod. Er wordt gewerkt aan een nieuwe productielocatie voor insecten om dit tekort op te lossen. Vanaf eind juni verwachten wij dat de hoeveelheid grondstof voor Hypoallergenic (Insect) structureel aan de stijgende vraag kan voldoen. De eerstvolgende productie van de droogvoeding voor de hond, zal waarschijnlijk rond week 23 weer worden uitgeleverd aan TROVET distributeurs. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Team TROVET
Onze kater heeft last van zn blaas. Het voer werkt vrijwel meteen. Hij gedraagt zich dan ook weer de oude
Beste Nicole, Hartelijk dank voor uw Urinary Struvite productbeoordeling via Klantenvertellen. Fijn dat uw kater met blaasproblemen weer klachtenvrij is. Hoewel uw beoordeling over het algemeen erg positief is, hebben de onderdelen ‘Verkrijgbaarheid’ en ‘Prijs/kwaliteitverhouding’ een onvoldoende gekregen. De verkoop van TROVET producten loopt exclusief via de dierenarts. Op basis van zijn/haar deskundigheid kan de dierenarts de juiste (dieet)voeding voorschrijven. Op www.trovet.nl is onder het kopje ‘Verkooppunten’ een overzicht te vinden van praktijken die eerder hebben aangegeven als TROVET verkooppunt zichtbaar te willen zijn op onze website. Het kan echter nooit kwaad vooraf te informeren bij de praktijk of ze een specifiek product op voorraad hebben. Wanneer dit niet het geval is kunnen TROVET producten in principe door iedere dierenarts worden besteld bij één van de TROVET leveranciers. Indien op voorraad, kunnen zij na bestelling bij de leverancier in veel gevallen onze producten de volgende dag al in huis hebben. In vergelijking met andere dieetvoeders hebben TROVET producten een lagere prijs door eenvoud en minder marketing. TROVET verpakkingen hebben bijvoorbeeld geen sluitstrip omdat een dergelijke toevoeging aan de verpakking de kostprijs van het product verhoogt. Met vriendelijke groet, Team TROVET
Een complete harde brok voor konijnen met gebitsproblemen
Mijn hond kan enkel en alleen insect eten vanwege zijn zware allergieën. Runds, kalfs, kip ect ect kan hij allemaal niet verdragen. Momenteel is voor de zoveelste maal Trovet insect weer niet verkrijgbaar, nergens noch in Nederland, noch in België. Hebben via dierenarts geprobeerd Trovet paard, maar hij heeft bijgevolg al 3 dagen niets gegeten. Overleeft nu enkel op Treats. Hoe is het mogelijk dat er om de zoveel maand gewoonweg de insect niet te verkrijgen is? Het kan toch ook niet gezond zijn dat je huisdier in afwachting van verkrijgbaarheid telkens enkele kg's vermagerd doordat hij totaal geen andere voeding mag / kan hebben. Ik koop steeds altijd 2 zakken op reserve, nu zit ik bij gevolg weet zonder. Mvg,
Beste Annick, Wij vinden het erg vervelend dat u al langere tijd problemen ervaart met de verkrijgbaarheid van Hypoallergenic (Insect) | IPD. Het benodigde insectenmeel is schaars, doordat de vraag groter is dan het aanbod. Er wordt gewerkt aan een nieuwe productielocatie voor insecten om dit tekort op te lossen. Vanaf eind juni verwachten wij dat de hoeveelheid grondstof voor Hypoallergenic (Insect) structureel aan de stijgende vraag kan voldoen. Tot onze spijt is hier nu niets aan te veranderen. De natvoeding van dit product is wel verkrijgbaar. Op dit moment is de verwachting dat de eerstvolgende productie van de droogvoeding voor de hond, rond week 23 weer wordt uitgeleverd aan TROVET distributeurs. Mocht u advies willen voor een mogelijk alternatieve dieetvoeding, mag u uiteraard altijd contact opnemen. Wellicht is de droogvoeding TROVET Regulator | OHD op basis van gehydroliseerd eiwit of TROVET Exclusion | NVD, op basis van enkel plantaardige grondstoffen, een optie voor uw hond. Nogmaals onze excuses voor dit ongemak. Met vriendelijke groet, Team TROVET
Mijn oudere poes zat op Z/D, nierfunctie ging achteruit. Trovet had een mix hierin, droogvoer is of 500 gram of 3 kilo!? Dat ie een verschil zeg!! Op site staan verkooppunten alleen verkopen zij geen Trovet, zij willen het voor mij bestellen,dat kan ik zelf ook. Natvoer vindt ze ok, droog voer vond ze niet lekker maar ze moet het ermee doen, ik ben wel blij met een mix zd en renal.
Beste Yvonne, Bedankt voor uw reactie via Klantenvertellen. U geeft aan dat de informatie op onze website wat betreft verkooppunten niet juist is. Vervelend dat u dit zo ervaren heeft. Praktijken die te vinden zijn op www.trovet.nl, hebben eerder aan ons doorgegeven als TROVET verkooppunt zichtbaar te willen zijn op onze website. Het kan zijn dat dit inmiddels is gewijzigd binnen de praktijk, maar dit (nog) niet is doorgegeven. Van onze droogvoeders voor de kat hebben wij inderdaad 500g en 3 kg verpakkingen. Op dit moment is de vraag uit de markt voor een tussenmaat dusdanig klein, dat het niet haalbaar is een andere verpakkingsmaat aan te bieden. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Het beste toegewenst voor uw kat! Met vriendelijke groet, Team TROVET
Goede uitgebalanceerde voeding. Ben heel er blij dat er een combi-dieet voeding te vinden is voor een nierpatientje met voedselintolerantie.
Beste Corina, Hartelijk dank voor uw Renal (Venison) productbeoordeling via Klantenvertellen. Fijn dat uw kat met nierproblemen en voedselovergevoeligheid onze dieetvoeding smakelijk vindt. Het onderdeel ‘Verkrijgbaarheid’ heeft een onvoldoende gekregen in uw beoordeling. De verkoop van TROVET producten loopt exclusief via de dierenarts. Op basis van zijn/haar deskundigheid kan de dierenarts de juiste (dieet)voeding voorschrijven. Op www.trovet.nl is onder het kopje ‘Verkooppunten’ een overzicht te vinden van praktijken die eerder hebben aangegeven als TROVET verkooppunt zichtbaar te willen zijn op onze website. Het kan echter nooit kwaad vooraf te informeren bij de praktijk of ze een specifiek product op voorraad hebben. Wanneer dit niet het geval is kunnen TROVET producten in principe door iedere dierenarts besteld worden bij één van de TROVET leveranciers. Indien op voorraad, kunnen zij na bestelling bij de leverancier in veel gevallen onze producten de volgende dag al in huis hebben. Met vriendelijke groet, Team TROVET
Voldoet tot op heden aan de eisen.
Beste Patrick, Bedankt voor uw productbeoordeling via Klantenvertellen. Hoewel uw reactie over het algemeen positief is, heeft het onderdeel ‘Verkrijgbaarheid’ een onvoldoende gekregen. Het TROVET assortiment is exclusief via de dierenarts verkrijgbaar. Op basis van zijn/haar deskundigheid kan de dierenarts de juiste (dieet)voeding voorschrijven. Op onze website is onder het kopje ‘Verkooppunten’ een overzicht te vinden van praktijken die eerder hebben aangegeven als TROVET verkooppunt zichtbaar te willen zijn op onze website. Het kan nooit kwaad vooraf te informeren bij de praktijk of ze het specifieke product op voorraad hebben. Wanneer dit niet het geval is kunnen TROVET producten in principe door iedere dierenarts besteld worden bij één van de TROVET leveranciers. Met vriendelijke groet, Team TROVET
Met ohd ging het redelijk Wel was de ontlasting niet geheel optimaal Omdat de hond allergieën heeft gekozen voor insects omdat dat al van het merk was De proef verpakking vind hij erg lekker. Dus een grote zak gekocht. Jammer genoeg had hij na een aantal keren eten een allergische reactie op het voer. Dus met alle gevolgen van dien. Nu op eliminatie voer overgegaan van een ander merk om toch te kunnen kijken of hij ook allergisch is voor voeding
Beste Kim, Bedankt voor uw productbeoordeling via Klantenvertellen. Wat vervelend dat uw hond dusdanig gevoelig is dat Hypoallergenic (Insect) | IPD niet het gewenste resultaat geeft. Wij hopen dat u een product vindt waar uw hond goed op blijft reageren. Mocht u nog willen overleggen over de specifieke situatie van uw hond, mag u altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team TROVET
Mijn teckel is heel wat beter
Trovet rrd aangeschaft omdat ook mijn mc kitten er van mag eten Mees de oudste vind de trovet heerlijk Im
Ons konijn heeft veel voordelen van Trovet Rabbit. Eet het smakelijk op. Jammer dan het niet overal makkelijk verkrijgbaar is.
Beste Michelle, Bedankt voor uw beoordeling via Klantenvertellen. Fijn dat uw konijn baat heeft bij ons product en er graag van eet. Hoewel uw reactie over het algemeen erg positief is, hebben de onderdelen ‘Verkrijgbaarheid’ en ‘Bereikbaarheid tel. en/of e-mail’ een onvoldoende gekregen. Het TROVET assortiment is exclusief via de dierenarts verkrijgbaar. Op basis van zijn/haar deskundigheid kan de dierenarts de juiste (dieet)voeding voorschrijven. Op www.trovet.nl is onder het kopje ‘Verkooppunten’ een overzicht te vinden van praktijken die eerder hebben aangegeven als TROVET verkooppunt zichtbaar te willen zijn op onze website. Het kan nooit kwaad vooraf te informeren bij de praktijk of ze het specifieke product op voorraad hebben. Wanneer dit niet het geval is kunnen TROVET producten in principe door iedere dierenarts besteld worden bij één van de TROVET leveranciers. In veel gevallen is het product dan de volgende dag al op de praktijk. Uit het opmerkingenveld is voor ons niet duidelijk waar het cijfer voor ‘Bereikbaarheid tel. en/of e-mail’ uit voortkomt. Mocht u ons dit nog willen laten weten, horen wij graag van u, zodat wij kunnen kijken waar mogelijke verbeterpunten liggen. Met vriendelijke groet, Team TROVET
De brokken vinden ze zeer smakelijk en hebben de geliefde driehoek vorm Vooral het vrouwtje heeft erg veel baat bij deze brok en is in 4 maanden tijd 1 kg afgevallen en heeft meer energie, het mannetje is 0,5 afgevallen en heeft ook wat meer energie
OPNIEUW zijn de brokken met insecten niet verkrijgbaar! Hoe is dit in godsnaam mogelijk!
Beste Cindy, Wij vinden het erg vervelend dat u al langere tijd problemen ervaart met de verkrijgbaarheid van Hypoallergenic (Insect) | IPD. Het benodigde insectenmeel is schaars, doordat de vraag groter is dan het aanbod. Er wordt gewerkt aan een nieuwe productielocatie voor insecten om dit tekort op te lossen. Vanaf juni verwachten wij dat de hoeveelheid grondstof voor Hypoallergenic (Insect) structureel aan de stijgende vraag kan voldoen. Helaas kunnen wij hier voor dit moment niets aan veranderen. De natvoeding van dit product is wel verkrijgbaar. De eerstvolgende productie van de droogvoeding voor de hond zal naar verwachting rond week 18 worden uitgeleverd aan TROVET distributeurs. Mocht u advies willen voor een mogelijk alternatieve dieetvoeding, mag u altijd contact opnemen. Nogmaals onze excuses voor dit ongemak. Met vriendelijke groet, Team TROVET
Prima product tegen een goede prijs. De katten vinden het heerlijk
Prima product no nonsens zeker voor nier met allergie
De Vergert 4
6681LE Bemmel
TROVET staat voor hoogwaardige diervoeding met een uitgebalanceerde receptuur voor uw hond, kat, konijn of cavia. TROVET biedt voor elke levensfase voeding die het beste aansluit op de behoefte van uw huisdier. Het TROVET assortiment, dat exclusief via de dierenarts verkrijgbaar is, bestaat naast een aantal onderhouds- en gezondheidsvoeders, hoofdzakelijk uit dieetvoeding. Dit zijn volledige voeders voor honden en katten die een aandoening hebben. Ook biedt TROVET treats/beloningssnoepjes voor honden en katten, die in combinatie met dieetvoeding gegeven kunnen worden. Voor konijn en cavia zijn speciale gezondheidsvoeders verkrijgbaar. TROVET, betrouwbare en betaalbare dieetvoeding