Uitstekende voeding voor mijn konijn
Diva geboren 3 juli 2015, Voorheen brokken van Royal Canin Shih Tzu Adult...werd mei 2018 heel ziek..bleek enorme struvite stenen in haar blaas te hebben..dezelfde dag volgende een spoed operatie.... Waarna er meteen met andere voeding gestart moest worden....dat werd Virbac urology struvite....na 4dgn nog geen brokje naar binnen kunnen krijgen..ook niet met heet water smakelijk maken...terug naar de dierenarts...over op Royal Canin Urinary s/o small dogs....deze gingen er meteen smakelijk in..!! Vervelend dat deze brokken alweer veel duurder zijn geworden..waar de dierenarts ook zeker niet over te spreken is...is zij in haar praktijk jullie merk Trovet aan het introduceren....met als test onze kieskeurig Diva.....en ze werd er helemaal wilt van..!!! Zelfs als beloning tussendoor is ze super enthousiast als ze een brokje ziet..!! En de prijs is zeker een fijne bijkomstigheid..!! Diva gaat zeer zeker over op jullie Trovet..!!! *enige kleine min pintje als ik ga zoeken..is dat er aan de verpakkingszak geen hersluitbare strip zit..zodat de brokken lekker vers blijven in de zak, omdat niet de hele zak in voorraadbus past.... *wat is het verschil tussen ASD & UAD als ik op jullie site kijk... Naast de brokken willen we zeker ook de (snoepjes) Treats uitproberen...(maar weet nog niet welke Diva evt wel/niet mag hebben) MVG, Zeer tevreden Diva.. Diana van der Heijden Johan Buziaustraat 10 6836 MG Arnhem
Beste Diana, Hartelijk dank voor uw uitgebreide en enthousiaste productbeoordeling via Klantenvertellen. Wat fijn dat onze Urinary Struvite | ASD dieetvoeding zo in de smaak valt bij uw hond. U geeft aan het een klein minpuntje te vinden dat de verpakking geen sluitstrip heeft. In vergelijking met andere dieetvoeders hebben TROVET producten een lagere prijs door eenvoud en minder marketing. Een toevoeging als een sluitstip zou de kostprijs van het product verhogen, vandaar dat de keuze gemaakt is een sluitstrip bij verpakkingen van meer dan 500g weg te laten. U vraagt naar het verschil tussen de ASD en de UAS. Urinary Struvite | ASD is onze dieetvoeding om struviet te voorkomen (verkrijgbaar in droog- en natvoeding). Anti Struvite | UAS is een voedingssupplement (in tabletvorm) dat ingezet wordt voor het oplossen van struvietstenen of het voorkomen ervan. Het supplement dient echter niet gecombineerd te worden met een struvietvoorkomend dieet. Beide producten naast elkaar gebruiken is dus niet de bedoeling. Wij hebben inderdaad treats in het assortiment die gegeven mogen worden aan honden die gevoelig zijn voor het ontwikkelen van struviet. Eén hiervan is de Multi Purpose Treat (Rabbit): https://www.trovet.nl/product/multi-purpose-treat-rabbit-hond/ Op de productpagina van deze treat is eveneens de TROVET Treatswijzer te vinden met een totaaloverzicht welke treats passend zijn bij welke aandoening. Het beste toegewenst met Diva! Met vriendelijke groet, Team TROVET
Heb een fretje met een maagbeschadiging (door een verkeerd medicijn), was daardoor heel veel gewicht kwijt geraakt. Met medicatie en bijvoeding ging het eerst goed, totdat de bijvoeding er weer uit kwam. Ben op internet gaan zoeken en zag ik de Recovery Liquid/CCL en ben dat als bijvoeding gaan geven, dat ging meteen goed, de rui van winter naar zomervacht ging daardoor ook redelijk en hij groeide weer en de rui van zomer naar wintervacht ging prima en hij is weer op gewicht
Beste Ellen, Bedankt voor deze mooie productbeoordeling. Fijn te lezen dat zelfs jouw fretje baat heeft gehad bij een van onze producten. Met vriendelijke groet, Team TROVET
Trovet heeft heerlijke gedroogde snacks van verschillende diersoorten. Handig bij een eliminatiedieet.
Mijn boxermeid Woem van bijna 8 jaar heeft 6 jaar lang heel veel gedokterd vanwege braken en niet willen eten. Het laatste jaar ook veel oorklachten en jeukende pootjes. Ten einde raad via via bij een andere dierenarts terecht gekomen die gelijk trovet insect adviseerde. Jeetje wat zijn wij blij met dit voer. Woem eet dit met smaak en bedelt zelfs voor meer (wat zij voorheen nooit deed). Ook zijn haar lichamelijke klachten van braken en oorklachten en jeuk bijna geheel verdwenen na 7 weken. Wij zijn zo blij! Chapeau Trovet!
Beste Marion, Wat een super beoordeling. Bedankt! Fijn dat Woem baat heeft bij Hypoallergenic (Insect) | IPD en dit met zoveel smaak eet. Het beste toegewenst! Met vriendelijke groet, Team TROVET
ivm voedselallergie kat proefzakjes per mail aangevraagd. Dag erna ontvangen! Geweldige service. Helaas lustte de kat het niet. Dan het natvoer geprobeerd. Dit bevalt goed. De Unique protein gaat prima. Helaas degene met rijst gaf reactie.
Elme keer als ik het zakje te voorschijn haal komt mijn konijntje meteen aangerend!
Beste Celine, Bedankt voor uw mooie productbeoordeling via Klantenvertellen. Leuk te lezen dat uw konijn onze gezondheidsvoeding zo kan waarderen. Alvast fijne feestdagen toegewenst! Vriendelijke groet, Team TROVET
mijn hond was behoorlijk ziek . en als een labrador niks wil eten dan zegd dat wat ze had last van haar nieren , na heel wat voer uit geprobeert te hebben ze zit nu op trovet en doet het weer goed en geniet van haar eten
Beste fam. v/d Laan, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling via Klantenvertellen. Wat fijn dat jullie labrador weer is opgeknapt en smakelijk van ons nierdieet eet. Het beste toegewenst voor uw hond en alvast fijne feestdagen! Met vriendelijke groet, Team TROVET
Voor mijn senior boomer waren de brokken helaas te groot. Hij leek ze wel lekker te vinden maar kan ze niet goed kauwen. Misschien een idee om ooit een keer mini brokjes te produceren?
Beste Marion, Hartelijk dank voor uw productbeoordeling via Klantenvertellen. Jammer dat de Intestinal | DPD brokken te groot zijn voor uw hond. Op dit moment is de vraag naar een kleiner formaat brok van deze dieetvoeding dusdanig klein, dat het helaas niet haalbaar is een extra brokgrootte op de markt te brengen. Mocht u echt voeding op basis van eend willen/moeten gebruiken, kunt u wellicht de brokken in wat warm water weken zodat ze makkelijker te kauwen zijn. We hebben ook natvoeding (400g blik) van deze dieetvoeding in ons assortiment. TROVET Hypoallergenic (Rabbit) | RRD, op basis van konijn en rijst heeft, binnen ons assortiment voor de hond, de kleinste brok (diameter ca. 10 mm). Mocht deze dieetvoeding ook een optie zijn voor de situatie van uw hond, kunt u altijd via de productpagina van onze website een proefzakje aanvragen om uit te proberen of deze brokjes met meer gemak worden gegeten. https://www.trovet.nl/product/hypoallergenic-rabbit-hond/ Mocht u nog vragen hebben, horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Team TROVET
Cooper heeft geruime tijd Trovet gehad op aanraden van de DA. Omdat de pakket koerier leverde niet af ook niet op post.nl kantoor dus alle weer retour... Cooper zonder eten dus ander merk gekocht want er moet wel gegeten worden. Hier kom ik ook op het enige min puntje is dat we het niet in de dieren speciaal zaak kunnen halen en de DA in ons dorp verkoopt het niet (niet op voorraad) ook al staat het wel zo op de site. Maar goed andere merk dus geprobeerd maar in 2 weken tijd viel zijn vacht uit en kreeg hij kale plekken... Snel weer besteld bij de DA (want dat was wel een optie) hopelijk voor het weekend weer aan de Trovet en zijn warme winter jas herstellen
Beste Margrete, Bedankt voor uw mooie productbeoordeling via Klantenvertellen. Vervelend dat u leveringsproblemen heeft ervaren met ons product. U geeft aan het jammer te vinden dat Hypoallergenic (Venison) | VPD niet via de dierenspeciaalzaak te koop is. De verkoop van TROVET producten loopt exclusief via de dierenarts. Op basis van zijn/haar deskundigheid kan de dierenarts de juiste (dieet)voeding voorschrijven. Op www.trovet.nl is onder het kopje ‘Verkooppunten’ een overzicht te vinden van praktijken die eerder hebben aangegeven als TROVET verkooppunt zichtbaar te willen zijn op onze website. Het kan echter nooit kwaad vooraf te informeren bij de praktijk of ze een specifiek product op voorraad hebben. Wanneer dit niet het geval is kunnen TROVET producten in principe door iedere dierenarts voor u worden besteld bij één van de TROVET leveranciers. Wij hopen dat Cooper inmiddels weer Hypoallergenic (Venison) eet en zijn vacht snel weer mooi terugkomt! Met vriendelijke groet, Team TROVET
Mijn Shih Tzu van ruim 13 jaar heeft op voorschrift van de dierenarts Trovet gekregen, omdat zij leed aan nierfalen. Ik liep er toen al tegen aan dat de hoeveelheid in het blikje veel te veel was. De eetlust van de hondjes verminderd vanwege de ziekte, dus met een heel blikje zou ik een aantal dagen doen. Gelukkig was daar haar zusje die vrolijk meeat. Helaas heeft haar zusje. U dezelfde aandoening en dus wordt er wederom Trovet dieetvoer voorgeschreven. Hieronder in de reacties schrijft u dat de vraag naar bijvoorbeeld kuipjes klein is en dat de reden is waarom er geen kleine hoeveelheden te verkrijgen zijn. Misschien trekt mijn opmerking over weinig eetlust bij nierfalen (daar is tenslotte dit dieetvoer voor ontwikkeld) bij kleine hondjes Trovet over de streep om toch de productie van kuipjes in te zetten. Dat scheelt een hoop geklieder met invriezen, zoals Trovet oppert. Hoe lang kan het voer in de koelkast bewaard worden? Uiteraard in een afgesloten plastic bakje.
Beste Jacqueline, Hartelijk dank voor uw beoordeling via Klantenvertellen. Wat vervelend dat nu uw beide hondjes last hebben van nierfalen. U geeft aan dat u graag een kleinere verpakkingsmaat van Renal & Oxalate | RID natvoeding zou aanschaffen, in plaats van de 400g blikken. Hoewel nierpatiëntjes, zoals u al aangeeft, vaak weinig eetlust hebben, is het voedingsadvies van deze natvoeding voor bijvoorbeeld hondjes van 5 kg ca. ¾ blik per dag. Na openen is de voeding in de koelkast nog 48 uur houdbaar. In veel gevallen is de inhoud van één blik dus binnen deze termijn op. Enkele varianten van ons puur vlees product Unique Protein, zijn vanwege het eiwit- en fosforgehalte ook geschikt voor honden met nierproblemen. Het gaat om de varianten met hert (Venison) en konijn (Rabbit). Unique Protein producten zijn onder andere verkrijgbaar in kuipjes van 100 gram. Unique Protein is echter geen complete voeding (bevat geen koolhydraatbron en geen toegevoegde vitaminen en mineralen) en zou u moeten afwisselen met complete voeding om tekorten te voorkomen. Het beste toegewenst met u hondjes! Mocht u nog vragen hebben, horen wij het graag. Met vriendelijke groet, Team TROVET
Al een aantal jaar haal ik Trovet insect. Lastig verkrijgbaar afgelopen jaar maar ook steeds verschillend van geur en uiterlijk. De brokken zijn een stuk donkerder van kleur en de geur is zeker al 3 keer anders geweest, een keer was de geur chemisch..omdat er steeds zoveel verandering is vraag ik mij af wat dat met de kwaliteit doet. Mijn beide honden eten de brokken al een tijdje probleemloos maar nu hebben ze toch regelmatig last van jeuk, een hond zo erg dat ik hem op andere brokken heb gezet ,na allerlei eliminatie testen van voer moet het de trovet insect zijn die jeuk veroorzaakt, de insecten zullen het niet zijn maar vermoed andere toevoegingen die er jaren geleden niet inzaten.
Naar aanleiding van de beoordeling is contact opgenomen met deze meneer om de productklacht te bespreken.
Ik bestel de brokken paard aardappel per 10 kilo, jammer genoeg zit er steeds verschil in de brokken, nu weer 10 kilo binnen en de hond eet ze niet, na lichte dwang heeft ze gegeten maar ook alles er weer uit gegooid. Zo jammer dat de brokken steeds anders zijn, dan weer groot dan weer klein, dan weer droog of juist heel vet. Dan lag het weer aan het einde van de productielijn waardoor de brokken anders zouden zijn. Beetje hopeloos nu....
Naar aanleiding van de beoordeling is contact opgenomen met deze mevrouw om de productklacht te bespreken.
Het trovet proefzakje luste de poes graag, daarop had ik een grote zak voer gekocht en haar over een week tijd over laten gaan op alleen deze brokjes. Helaas echter geen uitkomst voor mijn poes van zes jaar. Klachten leken in de eerste instantie even te verbeteren maar helaas was dit brokje ook niet het antwoord voor onze poes. Na veel producten geprobeerd te hebben en een aantal onderzoeken door de dierenarts er achter gekomen dat de poes een bepaald probleem met haar dunne darm heeft. Het lijkt er op dat dat ik ondertussen nu eindelijk wel een brokje gevonden heb waar ze het goed op doet. Het is hyper allergeen van samenstelling, zonder granen en de hoofdmoot bestaat uit een eiwit dat bewerkt is zodat het zeer klein is gemaakt. Verder bevat het alle essentiele aminzuren en het voelt wat vettig aan. Het product is dan ook niet goedkoop, maar daarintegen eet ze er ook geen grote hoeveelheden van en ze blijft toch mooi op gewicht. En het belangrijkste hierin dat het eindelijk goed met haar gaat. Zodra ze ook maar iets anders krijg gaat het mis, heel veel kattenbak bezoekjes, waterige ontlasting, ondragelijke stank, opgeblazen buikje, lusteloosheid en een hoop gemekker. Het snelst gaat het mis bij iets waar granen, kip of rund in verwerkt zit. Heel verhaal zo, geen idee of u er iets aan heeft gezien het specifieke probleem dat ik met de poes had ondervonden, maar evengoed bedankt voor het uitproberen.
Beste Ray, Bedankt voor uw productbeoordeling via Klantenvertellen. Jammer dat Hypoallergenic (Lamb) | LRD niet het gewenste effect had voor uw kat. Heel fijn dat u inmiddels een voeding gevonden heeft die er wel voor zorgt dat de klachten verleden tijd zijn. Voor katten met maagdarmproblemen hebben wij Intestinal | FRD in ons assortiment, maar aangezien uw kat het nu goed doet op het door u gevonden product, is het niet aan te raden iets anders uit te proberen. Het beste toegewenst met uw kat! Met vriendelijke groet, Team TROVET
Anti struviet brokjes worden redelijk goed gegeten. Struviet blijft weg.
onze mini chihuahua is de meest grote zeikerd kwa eten die er bestaat. al 2 jaar proberen wij alles maar te geven wat er op de markt is en op af en toe kvv na eet meneer gewoon dagen niet als het hem niet zint. we hebben nooit echt voer gevonden wat hij dagen at. en dan krijg je ook nog te horen dat je hondje een voedselallergie heeft en op hypoallergeen moet na alles geprobeerd te hebben en alles geweigerd kwam de dermatoloog op trovet en wonder boven wonder echt die draak eet het zowel de brokken de kuipjes de blikken en de treats variant paard we moeten de brokken en treats wel knippen want het is echt heel groot voor ons hondje van 1.5 kg en de mini treats zijn bikkelhard maar wat zijn wij blij dat hij eet. officieel moeten we over 6 weken gaan kijken of er een eiwitbron bij kan maar wij zijn van mening er is zoveel te krijgen in de paard variant dus waarom weer een reactie uitlokken. bedankt trovet wij zijn jullie eeuwig dankbaar mvg
Beste Petra, Bedankt voor deze prachtige beoordeling. Fijn dat uw hondje onze hypoallergene producten op basis van paard kan waarderen! Het allerbeste toegewenst. Met vriendelijke groet, Team TROVET
Mijn hond heeft een zware allergie voor alles. Na trovet vega weer problemen ,oplossing kan waarschijnlijk niet tegen hondenbrokken in het algemeen Moet nu hert vers proberen van dermatoloog Vroom . Belde Trovet voor advies ,omdat ik zo veel brokken al heb weggegeven. Ze stuurde mijn een dag erna ,3 blikjes hert om te kijken of mijn hondje daar wel tegen kan. Dit allemaal gratis DANKJEWEL
Trovet stuurde al snel de proefzakjes hypoallergeen brokken. Pech dat mijn kieskeurige kat ze helaas niet lust.
Honden vonden et lekker en waren voldaan
Konijn vond het heerlijk
Onze hond is overgevoelig voor elke verandering omtrent het voer. Als er ook maar iets anders is krijgt hij direct huidklachten ( Schilvers ) Dat was nu ook het geval en hebben dat samen met de dierenarts besproken en het resultaat wat er uit kwam dat de voeding de boosdoener was.Wij hebben contact opgenomen met Trovet en het is wat ons betreft op een geweldige wijze opgelost en we hebben weer een gezonde hond met een mooie vacht die weer glanst.Dank jullie wel voor het medeleven met ons huisdier en wij zullen jullie zeker aanbevelen bij andere dierenliefhebbers. Met vriendelijke groet Thea lammers en een poot van BOY
Beste Thea, Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling. Fijn dat Boy weer letterlijk én figuurlijk goed in zijn vel zit! Behalve dieetvoedingen biedt het TROVET assortiment ook verantwoorde beloningen. Deze sluiten aan bij de verschillende behoeften van dieren met dieetvoeding. Voor ons totale assortiment aan treats kunt u een kijkje nemen op de TROVET Treatswijzer. Deze is te vinden op onze website. Met vriendelijke groet, Team TROVET
Waar kan ik Trovet voor konijnen krijgen?
Beste Dagmar, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. De verkoop van TROVET producten verloopt exclusief via de dierenarts. Op onze website is onder het kopje ‘Verkooppunten’ een overzicht te vinden van praktijken die TROVET producten in hun assortiment hebben. Daarnaast is het zo dat TROVET producten in principe door iedere dierenarts besteld kunnen worden bij één van de TROVET leveranciers. Met vriendelijke groet, Team TROVET
Al 5 jaar Trovet rabbit brokken dit vermengt met Quail uit n kuipje. MAAR de Quail heeft de samenstelling gewijzigd ( stukjes wortel , het ruikt ook niet meer uitnodigend - hond vindt het vies en wil met moeite het gaan eten) ik geeft nu paard en hert kuipjes bij het droogvoer rabbit Trovet. Even aankijken waar ze goed op reageert. Beide vindt ze prima. Zodra ze aan pootjes gaat likken moet ik alert zijn: dat is het begin van tekenen allergie. Dank voor toezenden van de 4 kuipjes om uit te testen. Westie’s zijn snel voedsel-allergies.
De samenstelling van TROVET Unique Protein (Quail) | UPQ is ongewijzigd gebleven. Onze customer services heeft inmiddels contact gehad met de klant en pakt deze klacht op.
Mijn kat vond het 1x leuk, omdat het een nieuwe smaak is, maar nu eet hij het niet meer. En de brokjes heeft hij helemaal nooit willen eten.
Naar aanleiding van deze beoordeling is contact opgenomen met mevrouw.
De proefverpakking beviel goed bij de honden (mobility) en konijnen.
De Vergert 4
6681LE Bemmel
TROVET staat voor hoogwaardige diervoeding met een uitgebalanceerde receptuur voor uw hond, kat, konijn of cavia. TROVET biedt voor elke levensfase voeding die het beste aansluit op de behoefte van uw huisdier. Het TROVET assortiment, dat exclusief via de dierenarts verkrijgbaar is, bestaat naast een aantal onderhouds- en gezondheidsvoeders, hoofdzakelijk uit dieetvoeding. Dit zijn volledige voeders voor honden en katten die een aandoening hebben. Ook biedt TROVET treats/beloningssnoepjes voor honden en katten, die in combinatie met dieetvoeding gegeven kunnen worden. Voor konijn en cavia zijn speciale gezondheidsvoeders verkrijgbaar. TROVET, betrouwbare en betaalbare dieetvoeding