Via contact met Trovet kwamen wij erachter dat onze Bram al een poos het verkeerde voer kreeg. De mensen van Trovet gaven hele goede uitleg en raadde ons ander voer van hun merk aan. We hebben gevraagd om een proefzakje met voer, en een aantal dagen later ontvingen we deze. Onzettend fijn om op deze manier onze Bram te laten wennen aan zijn nieuwe voer. Het voer zelf vind onze Bram heerlijk!
Onze honden kregen al Trovet horse. Wilde de vegetarische brokken proberen. Maar het zijn de regulator brokken geworden. Ze vinden ze heerlijk en zie dat de huid van mijn langstok herder beter word en hij is ook weer actiever en daar gaat het om . Het is fijne om een blije hond te zien.
Lekkere brok voor de kat
Mijn kat die het hypoallergeen dieet moest volgen lust het helaas niet, andere lust het wel! Dus die krijgt het nu als snoepje voor de afwisseling.
Ik zocht voor mijn kattenbrokjes en wilde graag er een proberen. Mijn kat vond het super lekker en wilde gelijk alles opeten. Wat ben ik blij dat ik het probeer zakje thuis heb gevraagd. Binnen paar dagen heb ik het pakketje binnengekregen en met een informatie boekje.
Bij vragen en advies is de klantenservice van Trovet altijd bereikbaar en geeft goed advies
Al heel lang aan de trovet voeding. Bijna het enige voer wat mijn kieskeurig hondje wil eten. Begonnen met renal en oxalate ivm calciumoxalaat stenen. Vervolgens overgestapt naar hepatic ivm bijkomende lever problemen. Nu blijkt dat hij ook diabetes heeft over naar diabetici. Het enige wat hij niet lust is de brokjes van diabetici deze zijn vrij droog. Maar het natvoer en koekjes gaan er wel in!
Beste Cindy, Bedankt voor deze mooie beoordeling via Klantenvertellen. Vervelend dat uw hond zoveel problemen heeft gehad, maar wat fijn om te horen dat de natvoeding en de koekjes van de Weight & Diabetic | WRD in de smaak vallen. Met vriendelijke groet, Team TROVET
Het nat voer kalkoen, hert en konijn vind het super lekker . Beste verdraagt hij kalkoen . Helaas de brokjes van de proefzakjes lust hij niet
Onze hond is voor heel veel allergisch, waaronder kip, rund en zelfs rijst. In heel veel producten zit kip en of rijst. Nu hebben we via jullie brokken met alleen maar Hert en aardappelen. Hier doet hij het perfect op, soms gecombineerd met blikjes Unique proteïn UPV version. Dus wij zijn zeer tevreden ook de levering gaat perfekt.
De ene dag is ze er razend op de kat en de andere dag kijkt ze er nauwelijks naar om. Het voer is degelijk verpakt, ziet er goed uit.
Hypoallergeen van hills en royal canin vonden mijn katten absoluut niet lekker, waardoor ze steeds brokjes lieten staan. Daarnaast waren er vaak leveringsproblemen. Nu Trovet geprobeerd door een gratis sample aan te vragen op de website, en mijn katten en ik zijn om! Mijn katten hebben weer zin om te eten, en eten de hele portie op. En fijn voor mij: trovet is een stuk voordeliger in prijs! Heb gelijk een grote zak besteld. Daarnaast worden de trovet brokjes beter gekauwd door beide katten, (ipv door te slikken zonder kauwen.) En last but not least: met trovet heb ik géén last van leveringsproblemen waardoor het goed verkrijgbaar is!
Onze hond heeft regelmatig last van braken, het betreft een Weimaraner. Ik had al eens een 3kilo zak Trover meegenomen bij de dierenarts op aanraden. Voorheen gaf ik altijd Proplan. We zijn nu bijna klaar met de eerste 12,5 zak van Trovet Hepatic HLD en de resultaten zijn dat er nog sporadisch overgegeven wordt. Nu moet ik wel toegeven dat onze hond ook graag eet wat hij vind buiten. Het bijgaande gidsje bij het uitprobeerpakje was ook erg leerzaam. Nu kunnen we nog beter opletten en uitvogelen of we op de juiste weg zitten met dit voer, de arts gaf aan dat we dit wel een maand of 2,3 moeten aankijken
Naar aanleiding van deze beoordeling is in verband met de vragen die mevrouw heeft contact opgenomen met deze mevrouw.
Mijn kat Fleurtje vindt de brokjes heerlijk
Kat spuugt niet meer sinds ik trovet gebruik! Zou het wel fijn vinden als er meerdere kleinere verpakkingen zouden komen van droog en natvoeding. . Nu veel te lang zelfde smaak moeten gebruiken droogvoer. Blikjes natvoeding ook te groot waardoor telkens halve bakjes in koelkast etc. (Meer gedoe) voor de kat ook smakelijker als je niet eerst 3 kg droogvoer op moet maken met dezelfde smaak voor je weer een andere variatie aankoopt.
Beste Teunie, Bedankt voor uw mooie beoordeling via Klantenvertellen. Wat goed om te horen dat uw kat niet meer spuugt sinds u de Hypoallergenic (Insect) | IRD voert. Wist u dat wij van onze droogvoedingen verpakkingen hebben van 500 gram, zo kunt u sneller van smaak wisselen als dit uw voorkeur heeft. Daarnaast kunt u onze natvoedingen invriezen in een luchtdicht bakje. Dit kan niet in de verpakking waarin u het koopt. Op deze manier blijven er geen halve bakjes in de koelkast staan en kunt u ook meer variëren. Met vriendelijke groet, Team TROVET
mijn poes Snowe lust het niet de andere katten wel jammer dank jullie wel voor het proefzakje
Mijn hond vind het heerlijk, heb via dierenarts natvoer 400gr rabbit erbij, verkopen jullie ook natvoer? Rabbit? Snacks 100% konijn? Is voor eliminatiedieet.
Hij heeft de brokjes met smaak opgegeten. Allebei de soorten. Ik durf alleen geen grote bestelling te plaatsen, omdat het een moeilijke eter is, en bij de dierenarts willen ze het niet in hun assortiment opnemen, helaas.
Door een allergie gestart met Trovet. Zowel natvoer, brok en treats gaan er goed in en hij eet graag zijn bordje leeg.
Beste Cynthia, Bedankt voor uw mooie beoordeling via Klantenvertellen. Hoewel uw beoordeling over het algemeen positief is, heeft het onderdeel ‘Verkrijgbaarheid’ een 5 gekregen. De verkoop van TROVET producten loopt via de dierenarts en webshops die een dierenarts in dienst hebben. Op basis van zijn/haar deskundigheid kan de dierenarts de juiste (dieet)voeding voorschrijven. Op www.trovet.nl is onder het kopje ‘Verkooppunten’ een overzicht te vinden van praktijken die eerder hebben aangegeven als TROVET verkooppunt zichtbaar te willen zijn op onze website. Het kan echter nooit kwaad vooraf te informeren bij de praktijk of ze een specifiek product op voorraad hebben. Wanneer dit niet het geval is kunnen TROVET producten in principe door iedere dierenarts voor u worden besteld bij één van de TROVET leveranciers. Het gewenste resultaat geeft u ook een 5. Een nieuw dieet dient 6-8 weken gegeven te worden (zonder iets anders te voeren) om te kijken of het dieet aanslaat. Mocht u hier nog vragen over hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team TROVET
Goed, Tijger vindt het eerlijk
Hond eet dit zeer graag. Wegens erge intolerantie en op advies van de DA dus RRD (konijn) blikvoeding gaan gebruiken maar de verkrijgbaarheid is momenteel zeer slecht tot zelfs nihil, zelfs de DA kan het momenteel niet meer bestellen. Wat nu? MEDPETS, mijn bestelling van 5 JULI!: Hierbij informeren wij u over een wijziging in de verwachte verzenddatum van uw bestelling. Uw ordernummer: MP6427265 Nieuw te verwachten verzenddatum: 20 augustus 2021 De verwachte verzendatum is gewijzigd vanwege het volgende product: MP1226 : TROVET Hypoallergenic RRD (Rabbit) Hond - 6 x 400 gr blikken NEWPHARMA: heeft enkel nog RRD in zakken, geen blikvoeding meer te verkrijgen. PETGAMMA: heeft enkel nog LRD in blik, geen RRD in blik. Wat is hier gaande, is men gestopt met de productie?
Naar aanleiding van deze beoordeling is contact opgenomen met deze mevrouw.
Mijn kat heeft nierdieet nodig maar is helaas een slechte eter. Trovet via dierenarts geprobeerd renal vindt hij hellaas niet echt lekker Nu de andere variant aan het proberen helaas nog geen succes
We wilden checken of de Trovet-Venison in de smaak zou vallen. Nou, reken maar!
Ik had hypoallergeen paard brok gekocht voor mijn hond, maar helaas bleek mijn hond dat niet te lusten. De klantenservice heeft mij heel vriendelijk meerdere andere varianten brokken proefverpakkingen opgestuurd, zodat we konden kijken wat onze hond wel lust. Daarmee uitgekomen op konijnenbrok. Die at ze het best, maar eet ze helaas ook niet heel goed. Alleen wanneer gemengd met blik paard eet ze het redelijk goed. Dus wellicht is de smakelijkheid nog voor verbetering vatbaar. Maar het belangrijkste is dat ze nu veel gezonder is, daar zijn we heel blij mee!
Proef zakje besteld. Netjes en snel geleverd. Kat vindt het heerlijk!
De kat vond het heerlijk, alle drie de smaken. Helaas werd de allergie niet minder.
Beste Ardy, Bedankt voor uw beoordeling via Klantenvertellen. Vervelend te horen dat uw kat allergisch is voor de Hypoallergenic (Lamb) | LRD. Wist u dat wij een zeer uitgebreide hypoallergene lijn hebben met verschillende eiwitbronnen? Wellicht dat er een eiwitbron tussen zit waar uw kat niet allergisch voor is. Mocht u een voedingsadvies willen voor uw kat, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team TROVET
De Vergert 4
6681LE Bemmel
TROVET staat voor hoogwaardige diervoeding met een uitgebalanceerde receptuur voor uw hond, kat, konijn of cavia. TROVET biedt voor elke levensfase voeding die het beste aansluit op de behoefte van uw huisdier. Het TROVET assortiment, dat exclusief via de dierenarts verkrijgbaar is, bestaat naast een aantal onderhouds- en gezondheidsvoeders, hoofdzakelijk uit dieetvoeding. Dit zijn volledige voeders voor honden en katten die een aandoening hebben. Ook biedt TROVET treats/beloningssnoepjes voor honden en katten, die in combinatie met dieetvoeding gegeven kunnen worden. Voor konijn en cavia zijn speciale gezondheidsvoeders verkrijgbaar. TROVET, betrouwbare en betaalbare dieetvoeding