Onze herplaatser van 6 jaar is nogal kieskeurig. De proefverpakkingen van Trovet waren dus een uitkomst!
Omdat mijn hond haar voer niet meer wou eten contact gezocht met Trovet. Snelle en prettige hulp, goed meedenken Nu weer met volle tevredenheid verder op Trovet
Onze pup at zonder aarzelen het Trovet voer.
Snelle levering en mijn hond doet het erg goed op het voer. Meestal laat mijn hond nieuwe brokken direct staan. Vanwege voedselallergie zijn we op deze brokken gekomen en het gaat na een week al erg goed met haar.
Dit is de eerste keer dat ik deze brokken aan mijn konijnen heb gevoerd. Omdat mijn konijnen niet zo goed deden eten kwamen we op trovet uit de dierenarts had aangegeven om deze te mengen met het oude voer. Meteen zijn de brokken in de smaak gevallen en eten de konijnen ze super graag. Ook zijn de goed voor de tanden i.v.m haakjes aan de kiezen. Een super fijn en goed product dus!!
Onze hond vindt de snacks van Trovet heerlijk. Voor ons konijn was de zoektocht naar dieetvoeding wat lastiger, zij lust niet alles. Maar de Trovet brok eet zij met smaak.
Nog geen 2 weken in gebruik. Lam. Diarreeklachten weg.
Moest brokjes hebben voor een kat met gevoelige maag/ darmen. Deze brokjes zijn goed en mijn kat vind ze lekker .
Onze Sina lust het hypoallergenic horse graag, zowel brok als blik . En dat terwijl ze altijd een kieskeurige eter is geweest.
Onze hond moest even wennen, maar nu vindt ze het heerlijk. Geen last meer van diarree. Glanzende vacht. Kortom een tevreden hond
Ik geef mijn katten al jaren voer van trovet. Nadat we wat problemen hadden dat ze niet wilde eten ben ik fijn geholpen en is het weer opgelost.
Omdat mijn katten allebei ander voer moeten heb ik een proefzakje aangevraagd bij Trovet. Deze kreeg ik snel opgestuurd zodat mij kat het voer kon testen. Fijne service.
Prima droogvoer, perfect voor een kat met gevoelige reacties (huid: jeuk) MAAR de kat eet het niet graag en laat eten staan. Ze vraagt wel om meer eten maar is niet blij als ze dit voer aangeboden krijgt. Smaken verschillen. Bij een kat die overgevoelig isvoor voer, zou ik deze wel proberen!
Trovet voer doet aan alle verwachtingen na het kleine proefpakket ben ik toch voer gaan bestellen
Mijn mini doodle van 1,5 jaar at maar slecht, liet vaak eten staan of at een hele dag niets. Ook zat ze veel aan haar pootjes te bijten. De brokjes van Trovet ( hypoallergeen kan) at ze met smaak op. Na het proefzakje dus maar meteen 12,5 kilo gekocht. Na een paar dagen ook betere ontlasting en geen jeuk meer! Voor onze hond alleen nog maar Trovet!
Eindelijk een brok die hij gelijk eet. Voor onze kleine jack russel pup is het formaat van de brokjes wat aan de grote kant maar hij smult er van. En het is echt een kieskeurige eter
Het was te weinig om er nog iets van te merken maar het maakt me wel nieuwsgierig. Heb gelijk overlegd met de dierenarts en ik ga overstappen naar Trovet. Konijntje vond het in ieder geval meteen lekker.
Beste Sanne, Bedankt voor uw beoordeling via Klantenvertellen. U geeft aan dat het te weinig is om resultaat te zien. Een nieuw dieet dient langer gevoerd te worden om te kijken of het dieet aanslaat. Een proefzakje is er alleen om te kijken of uw konijn de brokken smakelijk vind. Hoewel uw beoordeling over het algemeen positief is, heeft het onderdeel ‘Verkrijgbaarheid’ een onvoldoende gekregen. De verkoop van TROVET producten loopt exclusief via de dierenarts. Op basis van zijn/haar deskundigheid kan de dierenarts de juiste (dieet)voeding voorschrijven. Op www.trovet.nl is onder het kopje ‘Verkooppunten’ een overzicht te vinden van praktijken die eerder hebben aangegeven als TROVET verkooppunt zichtbaar te willen zijn op onze website. Het kan echter nooit kwaad vooraf te informeren bij de praktijk of ze een specifiek product op voorraad hebben. Wanneer dit niet het geval is kunnen TROVET producten in principe door iedere dierenarts voor u worden besteld bij één van de TROVET leveranciers. Mocht u hier nog vragen over hebben of meer willen weten over de voeding voor uw konijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Groetjes, Team TROVET
Na diverse producten voor voedselallergie te hebben geprobeerd werden wij gewezen op Trovet. Onze hond trok overal zijn neus vanaf en at zeer slecht. Sinds wij hert en konijn ivm balance VMS geven eet hij (bijna altijd) zijn bakje helemaal leeg.
De hond vind de brokken lekker
gebruik trovet mgd mobility & geriatrics, voor mijn hond die is nu 12 jaar en doet het er goed op . Trovet ASD Kat Urinary gebruik ik voor mijn kat werkt prima
Mijn kat is door de dierenarts behandelt omdat hij blaasgruis had. Hiervan is hij erg ziek geweest. Hij wilde niet meer eten en wat hij at spuugde hij later weer uit. Van het droogvoer die hij anders at, moest hij overstappen op anti-blaasgruis-voeding. Ik heb naast natvoer diverse merken droogvoer gericht op anti-blaasgruis-voeding aangeboden maar hij wilde van niets eten. Toen hoorde ik over Trovet. Ik kon gratis twee proefzakjes met verschillende smaken bestellen om uit te proberen en ik zag dat mijn kat, beginnend met een paar brokjes maar later steeds meer, begon te eten en hij hield het binnen. Dit maakt dat ik nu een grotere hoeveelheid ga bestellen want ik enorm blij dat mijn kat weer droogvoer eet en ik hem de voeding kan aanbieden die goed voor hem is.
Beste Mandy, Bedankt voor deze mooie beoordeling via Klantenvertellen. Fijn om te lezen dat de Urinary Calm | UCD goed in de smaak valt en dat uw kat niet meer overgeeft. Groetjes, Team TROVET
Tot nu toe is dit het enige wat ze goed eet aan Renal brokjes. Er zit veel vet in, wat mooi is want er mag zeker een paar honderd gram bij.
Sample was makkelijk aan te vragen en snel geleverd. Jammer genoeg lust mijn kat het niet, maar hiermee wel voorkomen dat ik met een gekochte zak voer blijf zitten.
Mooi om te zien dat hij het eten zo heerlijk vond
Had een proefzakje insect besteld ivm verdenking voedselallergie. Brokjes worden met smaak gegeten. Het is nog te vroeg om te zeggen of het werkt. of niet.
De Vergert 4
6681LE Bemmel
TROVET staat voor hoogwaardige diervoeding met een uitgebalanceerde receptuur voor uw hond, kat, konijn of cavia. TROVET biedt voor elke levensfase voeding die het beste aansluit op de behoefte van uw huisdier. Het TROVET assortiment, dat exclusief via de dierenarts verkrijgbaar is, bestaat naast een aantal onderhouds- en gezondheidsvoeders, hoofdzakelijk uit dieetvoeding. Dit zijn volledige voeders voor honden en katten die een aandoening hebben. Ook biedt TROVET treats/beloningssnoepjes voor honden en katten, die in combinatie met dieetvoeding gegeven kunnen worden. Voor konijn en cavia zijn speciale gezondheidsvoeders verkrijgbaar. TROVET, betrouwbare en betaalbare dieetvoeding