Goede informatie, goede aanbevelingen, goede installatie, goed onderhoud!

de informatie, goede aanbevelingen, goede installatie, goed onderhoud!

Snelle en adequaat geholpen

Warmland benaderd voor het plaatsen van een warmtepomp. Ze reageren snel en het maken van een afspraak ging ook lekker vlot. Warmtepomp was binnen anderhalve week na eerste contact geplaatst! Wellicht is het buiten de zomer periode minder snel, maar dit was top!

Uitstekende service! Zowel vooraf als tijdens installatie.

Ik kreeg overal goede uitleg over, over zowel de CV ketel zelf en de thermostaat met app. Raoul en Luuk zijn echte toppers en hebben alles keurig netjes en schoon achter gelaten. Echt een aanrader!

Monteur van Warmland levert precies hetgeen je als klant verwacht. Goed communicatie, op tijd, aardig, onderhoud heeft zorgvuldig en netjes plaats. Geen verrassingen.

Alles OK

De monteur was keurig op tijd en was snel klaar. Hij was professioneel en vriendelijk.

Ik ben zeer tevreden over service, installatie, materiaal en onderhoud van mijn CV

In 2017 heeft Warmland een remeha cv geplaatst waarbij er een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding was. Ze komen het onderhoudscontract goed na. Nog geen enkel probleem gehad. De medewerkers zijn kundig, efficiënt, respectvol en heel vriendelijk. Een aanrader!

Probleem opgelost

Na een nare ervaring bij een service beurt, heeft het bedrijf adequaat en klantgericht gehandeld. Waarvoor complimenten! Lunchroom Grannies Amsterdam

Prima Service weer.

Service beurt was keurig ingepland. Monteur was vroeger op de dag dan verwacht (;. Vriendelijke man. Er moest nog een deel van een kastje gedemonteerd maar dat was geen probleem. Ik ga er van uit dat service beurt goed is uitgevoerd, dat kan ik niet beoordelen. Druk is in ieder geval weer ok. Alles is netjes achtergelaten.

Goed bedrokf

Komen mooi op tijd voor afspraak. Houden de beurten van de ketel goed in de gaten

Keurige en betrouwbare service van Warmland BV

Ik heb recentelijk contact opgenomen met Warmland BV omdat mijn ketel geen water meer wilde vullen. Telefonisch werd ik vriendelijk te woord gestaan door Rick, met wie ik direct een duidelijke afspraak kon maken. Op de afgesproken tijd kwam de monteur keurig langs. Hij heeft zijn werk professioneel uitgevoerd en mij helder uitgelegd wat hij heeft gedaan (en wat niet nodig was). De service was efficiënt en netjes afgehandeld. Tot nu toe heb ik nog nooit spijt gehad van mijn keuze voor Warmland BV. Het zijn betrouwbare mensen die kwaliteit leveren en goed communiceren. Een aanrader voor wie op zoek is naar een keurige en vakbekwame installateur!

Mijn ervaring is Prima, zou het zeker aanbevelen.

Deskundige en vriendelijke onderhoudsmonteur!!!

Een bedrijf wat deskundigheid en prettige communicatie hoog in het vaandel heeft. Een onderhoudsabbonement voor mijn CV-ketel wat absoluut z'n waarde heeft!

Zij doen meer dan wij vragen, denkt actief mee, komt haar afspraken naDoet meer dan dat wij willen,

Beste team van Warmland, Hartelijk dank voor de behandeling en installatie van de nieuwe cv-ketel. Ik heb de samenwerking als bijzonder prettig ervaren. Jullie dachten constructief mee en voerden waar mogelijk verbeteringen direct door — dat stel ik zeer op prijs. In het bijzonder wil ik de installateur bedanken voor zijn inzet en heldere adviezen. Zijn vriendelijke en deskundige aanpak maakte echt het verschil. Ik hoop in de toekomst opnieuw op een even fijne samenwerking te mogen rekenen. Met vriendelijke groet, Hans

Goed bedrijf dat zijn belofte waarmaakt

Airco werd snel en vakkundig geplaatst Rick en zijn collega.

Hele Fijne Monteur, die uitleg gaf op mijn vragen, goed werk leverde en alles netjes achterliet. TOPPER

Wij hebben een positieve ervaring met Warmland, zowel het bezoek van tevoren als de installatie

Het team dat de warmtepomp en cv-ketel kwam installeren, bestond uit Boy en Wijn. Prettige jonge mannen, zeer kundig en communicatief.

Werk is gewoon uitgevoerd

Onderhoud weer snel en kundig, prettig en fatsoenlijk contact met monteur.

Monteur ging zelfstandig te werk, was vlot klaar.

Betrouwbaar en goed!

Afgelopen vrijdag heeft de firma Warmland mijn cv ketel van een onderhoudsbeurt voorzien. Ze zouden tussen 8 en 12:00 komen. Ruim voor 12 uur kreeg ik van kantoor een telefoontje dat de afspraak voor mij, was uitgelopen. Ze zouden er alles aan doen om het onderhoud alsnog op de afgesproken dag te laten plaatsvinden. Ze zouden me daarvan op de hoogte houden! En dat lukte - een uurtje later dan gepland was de monteur alsnog aanwezig wel! Hij voltooide het onderhoud in minder dan 30 min. Hij was vriendelijk en vakkundig. Zeer aan te raden. Ook de heren op kantoor zijn vriendelijk en professioneel!

erg goed

de monteur wist heel goed wat hij deed en op me vragen kreeg ik goede informatie ben erg blij met de mensen van warmland

Altijd fijne service, klantvriendelijk en deskundig en dat voor een betaalbare prijs! Heel tevreden, echt een aanrader

Kundige en vriendelijke monteurs. Er wordt netjes gewerkt.

Professional, fast and friendly installation. Would recommend Warmland to anyone.

Managed to install combi heat pump in a very difficult to reach place. Exelent staff.

Snelle, nette service.

Keurige monteur die snel en netjes werkte.

Goed service, monteurs met ervaring, werk wordt netjes gedaan

Keienbergweg 39

1101 EX Amsterdam