Meedenkend, snel, vriendelijk, vakkundig én met communicatie waar je zelf warm van wordt.

En dan wil je als alleenstaande vrouw (net weduwe geworden) gewoon fijn in je eigen huis blijven wonen — en vooral verlost zijn van het koor aan buren en familie die roepen dat het “warm stoken van zo’n groot huis tegenwoordig een fortuin kost.” Ik kan inmiddels zeggen: onzin, want ik heb de magische formule ontdekt: Warmland. Ze denken geweldig mee: van welke warmtepomp bij mijn huis past tot hoe de leidingen lopen zonder dat je hele woning verandert in een bouwplaats. (En eerlijk: ik zag ertegenop, maar het viel uiteindelijk héél erg mee.) De mannen die kwamen installeren waren vriendelijk, kundig en verrassend gezellig gezelschap. En tussen het kiezen van het systeem en de daadwerkelijke installatie zaten… twee weken. Twee! Dat is in warmtepompland ongeveer lichtsnelheid. Ik ben enorm blij — en vooral heerlijk warm — in mijn misschien iets te grote huis, maar wél mijn thuis. Dankzij Warmland blijft dat voorlopig ook zo.

Goede service door zeer vriendelijke monteur.

dit soort vragen snap ik ondervind ik toch wel als overbodig. temeer als niet wordt gereageerd en nog een poging wordt gedaan. de periodieke controle was gewoon OK. voorzover ik kon vaststellen werden alle aspecten bezien.

Een betrouwbaar en eerlijk adres Vriendelijk en deskundig personeel

Prima installatie en snelle service

Tijdige installatie, vriendelijke medewerkers

Netjes onderhoud verricht

Nette monteur kwam volgens afspraak op het genoemde tijdstip. Onderhoud is naar mijn idee goed verricht. Hij heeft wel 2 schoonmaakdoeken vergeten.

Toppers

Goede sevice,installatie werkt drie jaar probleemloos,

Prima geholpen

Prima geholpen met kennis van zaken . Zeer hulpvaardig en vriendelijk.

Top service

Aardige monteur, snel, duidelijke uitleg en vroeg zelfs na afloop of hij alles weer moest opruimen / schoonmaken. Kortom dik tevreden.

Prima service. Makkelijk afspraak maken of verzetten. Vriendelijke en professionele monteurs

top

Snel en accuraat.

Komen afspraken na. Kundig en vriendelijk personeel.

Super onderhoudsmonteur

Een prima monteur die proactief onderhoud heeft gepleegd en deskundig.

Super, vriendelijk, beleefd en werkt netjes. Heeft alles goed uitgelegd

Zeer goed geholpen altijd.

Zou niet weten wat er beter kan. Correct, op tijd, goede hulpvaardige jongens en vakbekwaam.

Nieuwe ketel netjes en vakkundig geïnstalleerd

Zeer vriendelijke en enthousiaste monteur. Alle oude spullen meegenomen en netjes alles opgeruimd. Zeer tevreden

Heel tevreden!

Op 22 september is Mike van warmland geweest om de oude ketel en de situatie te checken. Op 9 oktober is de nieuwe ketel geïnstalleerd, Omar de installateur is een fijne man. Het enige verbeter ountje was, in mijn mail stond tussen 8.30 en 10 uur. Ik had gebeld en werd verzekerd dat hij kwam, kreeg om 10.30 een sms bericht dat hij er aan kwam. Begreep van Omar dat hij al naar 2 klanten was geweest en je natuurlijk niet kan inschatten hoe lang dit duurt, als ik storing heb wil ik ook snel geholpen worden dus begrip van deze kant. Er werd heel netjes gewerkt. Dank, ben heel blij. Vrgr iris booter

Netjes gewerkt en afspraken zijn nagekomen .

De monteur was optijd . Hij werkte alleen en hij heeft zijn best gedaan om de klus af te krijgen . Toen dat niet lukte kwam hij de volgende werkdag terug om het af te maken .ik kreeg uitleg over het apparaat. En ik was zeer tevreden .

Goede service.

Heel kundige jongens, die weten wat ze doen. Bovendien zijn ze allemaal ook nog eens erg aardig.

Jarenlang al een zorgeloos tevreden!

Prima bedrijf met net, vriendelijk en goed opgeleid personeel. Levert voor een aantrekkelijke prijs de diverse apparatuur. Zeer tevreden .

Prima werk voor een goede prijs.

Warmland heeft prima werk verricht: een nieuwe cv en warmtepomp voor een goede prijs, alles geplaatst in één dag. Aardige jongens, die tevoren alles netjes afdekten en na afloop alles weer keurig opruimden. Prettig was dat de offerte niet alleen online te regelen was, maar dat er fysiek iemand kwam kijken naar de situatie in ons huis. De klus kon bovendien op afzienbare termijn geklaard worden.

Afspraak is goed verlopen monteurs met kennis Prettig geholpen.

Keurig personeel en secuur bezig met het onderhoud van de ketel.

Dit bedrijf is een aanrader.

Uitstekende ervaring met zowel de installatie, als de service en het service contract. We hadden een storing in de thermostaat en dit is weer uitstekend opgelost. Inmiddels al 5 keer vrienden en familieleden dit bedrijf aangeraden die ook een installatie hebben afgenomen, en ook van hun hoor ik dat ze tevreden zijn.

Ik ben tevreden met Warmland. Het personeel is vriendelijk en kundig.

Keienbergweg 39

1101 EX Amsterdam