Laden reviews...
71 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reacties benadrukken consequent de vriendelijke en professionele medewerkers. Installaties en onderhoud verlopen punctueel en grondig, met duidelijke uitleg. Klanten waarderen de betrouwbare service en de prijs-kwaliteitsverhouding. Enkele planningsproblemen komen voor, maar over het algemeen is de tevredenheid hoog en de klantenservice positief.
Have done plumbing and heat pump initially through warmland, Have not faced any issues. They provided good service and responded every-time I called. So this year also installed Airco through them. I would definitely recommend them.
11 June 2026
Ram
Amsterdam
Professionele aanpak en vriendelijke afwikkeling. Prijs kwaliteit verhouding is top. Schouw was persoonlijk en kregen daarbij goed advies. De offerte hadden we snel in de mail. Geen opdringerigheid om de offerte te accorderen. Afspraak voor plaatsing was snel gemaakt en de plaatsing was professioneel. Men dacht mee met de mogelijkheden. Helaas werd wel de electricien weg geroepen maar gelukkig hadden we al een extra groep.
11 June 2026
Edmay
Amstelveen
Een professioneel bedrijf en monteurs!!
Habib
Amstelveen
De service monteur was zeer bekwaam en kwam correct over. Wij zijn erg tevreden.
Bernardus
Amsterdam
Snel, correct, vriendelijk en deskundig
Klaas
Amsterdam
Vriendelijk personeel en verstand van zaken
Arean wouters
Zwaanshoek
Na kort overleg en offerte werd er binnen afzienbare tijd een hybrideCV aangelegd. De installatie van de hybride CV werd keurig en schoon uitgevoerd. Bekwame eigen medewerkers.
Michiel
Bergen
keurige meneer netjes en beleeft. heb wel anders gehad.
4 June 2026
m
weten julli hd
Ze denken heel fijn mee en ik merkte aan alles dat ze kwaliteit willen bieden. Ook verliep de communicatie heel prettig. Ik ben heel tevreden, mijn CV werkt en het ziet er allemaal netjes uit.
3 June 2026
Christine
Amstelveen
Warmland is een flexibel bedrijf, reageert en werkt vlot. De medewerkers werken adequaat en netjes en nemen de moeite om de juiste uitleg te geven. Een aanrader!
Karin
Badhoevedorp
A company that is always available, fast, safe, and provides high-quality service. With their solution-oriented approach, they completed our new combi boiler process in a short time, from the quotation stage through to installation.
Gokhan
Kar
Perfecte installatie van een nieuwe CV-ketel met allerlei verbeteringen tov de oude situatie. Zeer ervaren, gemotiveerde, perfectionistische en prettige monteur.
Fred
Ouderkerk aan de Amstel
Our old boiler broke 2 days before we our family were arriving for Christmas. I called Warmland on Monday morning and they arranged for the engineer to come fit the new boiler on the 23rd December. They were super friendly and professional on the phone, and the engineer that came was exactly the same. Thanks for helping to save our Christmas!!
30 December 2025
Jacob Charles Parker-Whitehead
Amsterdam
Diverse keren afspraak gemaakt voor schouw, maar elke keer een andere smoes om niet langs te kunnen komen. Ze komen helemaal niet en je moet bellen waar je ze blijven of ze bellen vlak voor tijdstip op dat het niet doorgaat. Dit is meerdere keren gebeurd. Het is een Waar-De-Loos bedrijf. Of het nu Rick, Mike of iemand anders is. Ik kan er een heel lang verhaal over schrijven maar het is gewoon TRIEST!!!!
29 December 2025
Roland Dorst
Velserbroek
En dan wil je als alleenstaande vrouw (net weduwe geworden) gewoon fijn in je eigen huis blijven wonen — en vooral verlost zijn van het koor aan buren en familie die roepen dat het “warm stoken van zo’n groot huis tegenwoordig een fortuin kost.” Ik kan inmiddels zeggen: onzin, want ik heb de magische formule ontdekt: Warmland. Ze denken geweldig mee: van welke warmtepomp bij mijn huis past tot hoe de leidingen lopen zonder dat je hele woning verandert in een bouwplaats. (En eerlijk: ik zag ertegenop, maar het viel uiteindelijk héél erg mee.) De mannen die kwamen installeren waren vriendelijk, kundig en verrassend gezellig gezelschap. En tussen het kiezen van het systeem en de daadwerkelijke installatie zaten… twee weken. Twee! Dat is in warmtepompland ongeveer lichtsnelheid. Ik ben enorm blij — en vooral heerlijk warm — in mijn misschien iets te grote huis, maar wél mijn thuis. Dankzij Warmland blijft dat voorlopig ook zo.
7 December 2025
Yvonne Peereboom-Marcus
Noord-Scharwoude
Goede service door zeer vriendelijke monteur.
24 November 2025
Ronald
Hoofddorp
dit soort vragen snap ik ondervind ik toch wel als overbodig. temeer als niet wordt gereageerd en nog een poging wordt gedaan. de periodieke controle was gewoon OK. voorzover ik kon vaststellen werden alle aspecten bezien.
Cees Balvers
Amsterdam
Een betrouwbaar en eerlijk adres Vriendelijk en deskundig personeel
H
Hoofddorp
Tijdige installatie, vriendelijke medewerkers
Marc
Bussum
Nette monteur kwam volgens afspraak op het genoemde tijdstip. Onderhoud is naar mijn idee goed verricht. Hij heeft wel 2 schoonmaakdoeken vergeten.
Hanneke
NIEUWER TER AA
Goede sevice,installatie werkt drie jaar probleemloos,
Rob
Amsterdam
Prima geholpen met kennis van zaken . Zeer hulpvaardig en vriendelijk.
8 November 2025
Hennie van der Nolk van Gogh
Den Haag
Aardige monteur, snel, duidelijke uitleg en vroeg zelfs na afloop of hij alles weer moest opruimen / schoonmaken. Kortom dik tevreden.
7 November 2025
Pascal Weberink
Amsterdam
Prima service. Makkelijk afspraak maken of verzetten. Vriendelijke en professionele monteurs
7 November 2025
Eric Kieboom