Kwaliteit is beneden verwachting, service wel heel netjes
Perfect hoeft het niet te zijn, maar nadat de heren geweest zijn en in 3 dagen de woning (beneden en grote hal) gedaan hebben, bleek dat er in de kitranden en op de muren craquelé ontstond, er zat verf op vrijwel elk nieuw kunststof kozijn en de afzuiginstallatie, de verf zat niet overal op de muur (om de ramen soms niet goed geverfd), her en der waren de behangranden te zien, er zaten veel onregelmatigheden onder het behang en een deel van de hal had blijkbaar geen goede ondergrond dus daar zie je de ondergrond doorheen (wat dus erg goed te zien is in een lichte hal). En dat terwijl ze bij aanname van de opdracht aan hebben gegeven dat zij zouden meedelen als de ondergrond niet goed was, zodat zij of onze aannemer dat aan kon passen.
Heel goed contact met de klantenservice, die waren absoluut meewerkend. (Maar ja, ik had ook nog niet betaald.) De 2e keer dat ze teruggekomen zijn, is er met een rollertje wat aangepast, wat vervolgens ook weer te zien was. Uiteindelijk is iemand anders van het bedrijf nog 2 keer langs geweest om zeker de helft van de muren overnieuw te doen en het resultaat is nu ok. Die heeft heel wat netter gewerkt, maar ja ... ondertussen wel zoveel week en irritatie verder.
En nog steeds niet de beloofde stucwerk-kwaliteit: er zijn nog steeds craquelé kitranden en de muur in de hal krijg je niet meer goed nu het er eenmaal op zit. Gelukkig is de rest nu wel ok.
Het was een opdracht in het noorden van het land, dus misschien daarom het haastwerk, of zou het de toen hoge temperaturen geweest zijn? Ze hebben in ieder geval niet de beloofde kwaliteit geleverd en ook geen tegemoetkoming of i.d. voor alle ellende. Wel aardige medewerkers, ook degenen die het uitvoeren, en een hele nette communicatie. Maar ik betaal liever voor een mooi resultaat zonder gedoe dan aardige medewerkers.