Vanaf eerste contact een duidelijk en fijn bedrijf in de samenwerking. Kwaliteit en vakmanschap.
Alles goed verlopen maar als particulier zijn de vierkante meters moeilijk in te schatten, kan dan voor verassingen komen te staan. Advies vooraf door vakman van uw bedrijf laten schatten.
Super tevreden en goede service / communicatie, aanrader.
Zeer mooi afgewerkte muren, flexibel in de opdracht voor eventuele aanvullende kleine opdrachten. Aardig en vrolijk personeel
Klantvriendelijke en nette service. Bedrijf reageert spoedig op e-mails. Bedrijf komt professioneel over. Vaklui!
Topwerk afgeleverd,super service!
Mooi eindresultaat, zeer behulpzaam in het meedenken voor moeilijke plekken op de wand.
Boven en benedenverdieping behangen en gesausd. Ziet er netjes uit. Gingen niet weg tot we tevreden waren.
Super tevreden met onze wanden. Verschillende woningen / afwerkingen in onze straat gezien waardoor wij toch erg blij zijn dat we voor dit bedrijf hebben gekozen, aanrader!
snel geleverd en gelegd. zit er netjes in.
Zeer prettig ervaren en fijn persoonlijk contact!
Vriendelijk personeel moet goed advies en goed bereikbaar. Muren zien er super strak uit. Bedankt voor het goeie werk.
Zeer tevreden over de wanden en vloer , we zijn bij dit bedrijf terecht gekomen via vrienden van ons waar ze ook hadden behangen, aanrader!
De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd door vakkundig en servicesgericht personeel.
Uitstekende communicatie en vakwerk. Heel tevreden over het resultaat!
Wij hebben dit bedrijf via het internet gevonden. We zijn in de showroom geweest en daarnaast nog bij een klus wezen kijken als referentie. Wij zijn super tevreden met onze strakke wanden en mooie pvc vloer! Wij zijn over het algemeen best kritisch dus mijn complimenten voor dit professionele bedrijf!
Alles correct afgehandeld
Fijne medewerkers, mooi resultaat
Recent zijn de wanden van onze nieuwbouwwoning behangen en gesausd en ook meteen maar de plafonds en zolderkap mee laten sauzen. Door de uitstekende recensies waren de verwachtingen vooraf hooggespannen, maar zijn compleet waargemaakt. De behangen wanden zijn niet van gestucte wanden te onderscheiden. Uwnieuwbouwwoning.nl kan ik dan ook van harte aanbevelen!
Wij zijn erg blij met het eindresultaat. We hebben strakke wanden met zo goed als geen oneffenheden! Echt een goede vervanger van bijv. een stucadoor!
Super tevreden over het geleverde werk, wij zijn blij dat we voor dit bedrijf hebben gekozen! ( hebben ook andere resultaten bij ons in de straat gezien )
Onze woning laten afwerken met vliesbehang en daarna laten sausen. Eerst zijn we bij ze in de showroom geweest en zo een duidelijk beeld gekregen over de manier van werken, daarna zijn we bij een uitgevoerde klus wezen kijken. We zijn zeer tevreden over het resultaat, alles netjes volgens afspraak. Aanrader!
Muren in huis laten behangen en sauzen. Eerste instantie positief tot de behanger er daadwerkelijk was. In de offerte staat dat er wordt afgeplakt, dit blijken we zelf te moeten doen. De ingehuurde behanger is kundig en werkt goed. De afgesproken verf van Sigma wordt zomaar vervangen door SPS. Er blijkt een stukje te missen langs een kast. Deze hadden we zelf moeten plakken en zou onze schuld zijn. Communicatie hierover met uwglasvezelbehanger, Johan, was ronduit schandalig. Alles ligt aan de klant, Johan gaat flink tekeer door de telefoon. Uiteindelijk komt de behanger het toch oplossen en komt het goed. Na enkele weken is er een scheur ontstaan. Dit gemeld ivm de garantie. Telefonisch weer door Johan benaderd, uiteraard ligt het niet aan hun werk. Het huis is slecht door de aannemer gebouwd hierdoor is dit gebeurt. Tuurlijk kan het worden opgelost maar uiteraard geen garantie. Zeer slechte service van een bedrijf dat alleen maar geld wilt verdienen. Klanten worden niet als klant behandeld. Garantie tot aan de deur en verder moet je maar betalen. Communicatie is ronduit schandalig, ieder gesprek is 1 richting verkeer, het ligt aan alles behalve uwglasvezelbehanger. Bij mij komen ze niet meer binnen. Bedenk dat kwaliteit geld kost en je daarvoor niet bij dit bedrijf moet zijn.
Op zeer korte termijn mijn klus kunnen laten uitvoeren. Ben er heel blij mee, klus 2 komt er binnenkort ook aan!
Teugseweg 18
7418 AM Deventer
Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van uw (nieuwbouw)woning. Door onze verschillende diensten en een vast team van adviseurs hoeft u zich geen zorgen te maken over de planning, communicatie en uitvoering van de afbouw van uw woning. Bekijk hier onze reviews of laat eenvoudig een review achter. We staan altijd open voor feedback om onze dienstverlening te verbeteren.