Totale woning snel en keurig afgewerkt, goede vakmanschap en goede bereikbaarheid
Zeer plezierig personeel en denken goed mee. Aanrader
Mooi werk afgeleverd. Voortraject prima begeleid. Goede telefonisch contact met Mitchel die meteen weet met welk project hij contact heeft. Top personeel op de werkvloer. Netjes in omgang en in werkzaamheden.
Denken goed mee, informeren goed vooraf over maximaal haalbare resultaat, snel contact en betrouwbaar.
-Helder offerte met de specificatie van alle materialen ( met goede kwaliteit). -Duidelijk communicatie vooraf en ook tijdens de uitvoering. Afspraak is afspraak. - Vol tevredenheid met het resultaat.
We zochten een bedrijf dat ons kon helpen met glasvliesbehang en kwamen hier uit. Uiteindelijk hebben de drie mannen die zijn geweest nauwkeurig en netjes werk geleverd. De communicatie vooraf, tijdens en na de klus verliep uitermate goed!
Er moet natuurlijk altijd wat te verbeteren zijn vandaar de 9 als score, dat houdt jullie scherp ;-) Maar ik moet zeggen dat ik super tevreden ben met het resultaat. Zowel de muren als het plafond zijn superstrak behangen met de renovlies waardoor het één strak geheel is geworden in mijn gehele woning. Kortom geen spijt van en hopen dat het de komende jaren zo blijft. Dank voor de adviezen en expertise die jullie bij meerdere woningen in ons appartementencomplex hebben uitgevoerd.
Snel en netjes afgewerkt. Heel tevreden met hoe er gewerkt is en het resultaat.
Tevreden. Makkelijk communiceren en behulpzaam.
Zeer goede ervaring met zowel het uitvoerend- als kantoorpersoneel; pro-actief, betrokken, accuraat en vakkundig. Ik ben erg tevreden met het eindresultaat! Een goede prijs-/kwaliteit verhouding.
Top firma, correct, snel, vriendelijk en vakmanschap. Harde werkers, niets maar dan ook niets op aan te merken. Geweldige ervaring.
Zeer kundig bedrijf en erg goede communicatie, wij zijn dik tevreden!
Ja echt helemaal top! Zowel Mitchell vanuit het kantoor als de vakmensen. Allemaal top werk geleverd. In 2 dagen mijn hele appartement schitterend behangen en gesausd. Echte vakmensen!
Dag na oplevering hele woning laten behangen en sauzen. Zelfde dag nog klaar afgezien van keuken, deze is volgende ochtend perfect opgeleverd. Zeer tevreden over de kwaliteit. Zou het zeker aanraden om door uwglasvezelbehanger.nl de woning te laten behangen en verven. Top!
Zeer vakkundig en mooi vakwerk, petje af!
Topbedrijf en dus een aanrader. Bedrijf en personeel komen afspraken correct na. TOP!!
Wij zijn erg blij met het resultaat en het prettige contact vanaf het begin tot en met de afronding.
Wij zijn super tevreden. Vakwerk, zeker aan te raden
Buitenmenselijk snel gewerkt. Zeer mooi resultaat.
Hele goede service, super vriendelijk. Snelle reactie en advies van Mitchell zowel telefonisch als mail Behangers en schilders vakmannen en goede communicatie tijdens en voor de klus
Emil en zijn team hebben de muren van onze nieuwbouwwoning behangen met glasvezel en gesausd. Het is zo ontzettend mooi geworden. Geen naadje te zien! Zelfs van de vreselijke bruine dakplaten van onze zolder heeft hij een plaatje gemaakt. Wij zijn heel erg blij en super tevreden!! COMPLIMENTEN. Echt een aanrader! Oh ja... en Mitchel ook jij super bedankt voor al je adviezen!
Snel kunnen komen. Vriendelijk personeel die goed werk leveren. Werken hard en tot laat.
Aardig, betrouwbaar, keurig werk geleverd
Communicatie zeer goed. Afspraken worden netjes nagekomen.
Bij mij is glasvliesbehang aangebracht op plafond en wanden. Het was een nieuw product voor mij en was erg benieuwd wat het resultaat zou worden. En het is super! Ziet eruit als stuc, ik zie amper naden en het is spiegelglad. De ploeg olv Marvin was erg fijn om mee te werken, dachten goed mee en hebben zeer zorgvuldig gewerkt. Absolute aanrader dus!!
Teugseweg 18
7418 AM Deventer
Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van uw (nieuwbouw)woning. Door onze verschillende diensten en een vast team van adviseurs hoeft u zich geen zorgen te maken over de planning, communicatie en uitvoering van de afbouw van uw woning. Bekijk hier onze reviews of laat eenvoudig een review achter. We staan altijd open voor feedback om onze dienstverlening te verbeteren.