Positieve ervaring showroomafspraak met René Mansvelt
Recent hadden wij een showroomafspraak met René Mansvelt en wij kijken hier zeer positief op terug. René nam ruim de tijd om naar onze wensen te luisteren en gaf deskundig en eerlijk advies. Dankzij zijn uitgebreide kennis kon hij verschillende mogelijkheden duidelijk uitleggen, waardoor wij een goed beeld kregen van de beschikbare opties. Wat ons vooral aansprak, was zijn prettige en klantgerichte benadering. Er werd absoluut geen druk uitgeoefend om een keuze te maken; in plaats daarvan kregen wij de ruimte om rustig alles te bekijken en vragen te stellen. René dacht actief mee en kwam met praktische suggesties die goed aansloten bij onze situatie. Wij hebben de afspraak als professioneel, informatief en zeer aangenaam ervaren. Dankzij René gingen wij met vertrouwen en een goed gevoel naar huis. Wij kunnen een showroombezoek met René Mansvelt van harte aanbevelen.
Beveelt aan
8 July 2026
Danny Arens
Almere
Reactie van Uwnieuwbouwwoning.nl Deventer | Afbouwbedrijf voor nieuwbouwwoningen
Goedemiddag Danny,
Wat een fijn bericht om te lezen en zullen dit uiteraard ook onze adviseur René doorgeven. Doen elke dag ons best om klanten zo goed als mogelijk te informeren in dit stadium en houden uiteraard in de tussentijd zorgvuldig contact met elkaar.
We gaan er alles aan doen om jullie vertrouwen om te zetten in het gewenste eindresultaat. Tot volgend jaar =)