Fijn gesprek gehad en de mogelijkheden besproken wat kan en wat niet kan. Nu even afwachten op de offerte maar alle signalen staan op groen qua vertrouwen
Goedemorgen Willem, Wat een fijn bericht om te lezen en goed dat alles naar wens is gegaan daarmee in de showroom. Houden we uiteraard contact met elkaar in deze fase en mochten er vragen zijn, of komen, weet ons te vinden en bel of mail gerust!
It was engaging. I liked it.
Hi Victor, Good to read that you like the way Chris spoke to you in the showroom and hope to hear soon from you how we can help you out in the future for the new house. if there are any questions, please let us know!
Goede service en kwaliteit. Afspraken worden nagekomen
Goedemorgen Thijs, Dank voor de mooie review en fijn om te lezen dat alles volgens plan is verlopen. Geniet van de prachtige, nieuwe woning en dank nogmaals voor het vertrouwen in onze afwerking!
Manon heeft ons onwijs goed geadviseerd. Meerdere offertes gemaakt omdat wij nog twijfelden, goed meegedacht over alle opties en ons pro-actief laten zien met welke bezwaren we rekening moeten houden.
Goedemorgen Leonie, Wat goed om te lezen dat Manon jullie van goed advies heeft kunnen voorzien en ook in een aantal scenario's. Hopelijk genoeg input om de komende tijd mee aan de slag te gaan en vergeet vooral niet om ons op de hoogte te houden van wat jullie in de bouw tegenkomen om mee te kunnen blijven denken. Succes met het maken van alle keuzes en we horen het graag als wij verder kunnen helpen =)
Prettig ontvangen. Adviseur bracht goed structuur aan in afspraak, wat fijn is want mijn hoofd springt altijd van de hak op de tak. In showroom werden verschillende mogelijkheden goed duidelijk omdat alles als voorbeeld aanwezig was. Goede indruk gekregen en adviseur was totaal niet aan t pushen. Benieuwd naar de offerte
Goedemorgen Ingrid, Wat fijn om te lezen dat je goed bent geholpen in Hoofddorp en dat de structuur ook als prettig is ervaren. Kan me ook goed voorstellen dat er veel vragen spelen rondom de nieuwbouw, want is niet iets wat je dagelijks doet natuurlijk. We houden daarin uiteraard contact en als er vragen zijn, weet je ons te vinden!
Heel erg flexibel en binnen een week een strak gestuct plafond. De communicatie ging perfect
Goedemorgen Nienke, Fijn om te lezen dat de werkzaamheden voor de plafondafwerking naar wens zijn gegaan en goed dat je bij ons aanklopte met deze wens op korte termijn. Succes met de verdere verbouwing en je weet ons te vinden als er vragen zijn of ergens anders mee kunnen helpen!
Van begin tot eind aan de afspraken gehouden. Binnen paar dagen hele huis klaar. Heren van uw nieuwbouw woning met name Dennis veel dank voor de service.
Goedemorgen Joseph, Dank voor de mooie review en fijn om te lezen dat de werkzaamheden naar wens zijn verlopen. Zullen de complimenten ook zeker doorgeven aan Dennis en fijn dat hij het allemaal goed heeft kunnen coördineren op locatie met onze teams. Succes met de verhuizing en heel veel woonplezier gewenst!
Ben zeer prettig geholpen door uwnieuwbouwwoning.nl De communicatie liep zeer vlot en duidelijk en het werk is keurig op korte termijn naar wens uitgevoerd. Het grote voordeel is dat ze zelf efficient de verschillende werkzaamheden op elkaar af kunnen stemmen voor een goede doorloop.
Dag Thomas, Fijn om te lezen dat je blij bent met hoe de afstemming op de werkzaamheden is verlopen. Geniet van de woning nu alles naar wens is en dank ook voor het vertrouwen in onze afwerking =)
In de showroom ontvangen door Manon zeer vriendelijk en professioneel advies ze heeft zeer goed geluisterd naar onze wensen.
Goedemorgen meneer en mevrouw De Vries, Fijn om te lezen dat Manon jullie heeft voorzien van goed advies over de mogelijkheden in de afbouwfase. Hopelijk genoeg informatie voor nu en houden we uiteraard nauw contact zodra er updates zijn te melden. Bij vragen gewoon even bellen of stuur een mailtje en komen we daar ook weer snel op terug bij jullie!
Rustig kundig
Dag Ted, Fijn om te lezen dat het een prettig gesprek is geweest. Wensen we u veel succes met het maken van de keuzes en horen daarbij ook graag als wij ergens verder mee kunnen assisteren in deze fase.
Het gesprek dat mijn man en ik van vanmiddag hebben gehad was bijzonder informatief en op een aantal pinten was er ook sprake van een echte eyeopener. Zo werden we goed geïnformeerd over een aantal punten waarbij we tijdens de bouw van ons nieuwe appartement heel goed op moesten letten en dat we deze bij eventuele op- of aanmerkingen met de aannemer moesten bespreken om mogelijke problemen bij de afwerking te voorkomen. Al met al zijn we van mening dat we bij een goede organisatie op gesprek zijn geweest!
Goedemorgen Anbeke, Dank voor de mooie review en fijn om te lezen dat jullie er veel aan hebben gehad om langs te komen voor inwinnen advies. Doen daarin natuurlijk elke dag weer ons best om onze klanten zo goed mogelijk te voorzien van informatie die voor velen nieuw is. Daarmee verder succes ook gewenst de komende periode en houd ons op de hoogte van de ontwikkelingen in deze fase. Bij vragen, weten jullie ons te vinden!
Fijne ontvangst. Zeer professioneel geholpen met onze wensen. Veel informatie gekregen waarop te letten bij de oplevering van ons appartement en veel informatie gekregen over de mogelijkheden voor de afwerking ervan. Dank daarvoor.
Goedmorgen Johan, Fijn om te lezen dat je goed bent geholpen in de showroom en daarmee goed beslagen ten ijs kan komen op de bouwplaats. Houd ons op de hoogte van wat er speelt en kijken en denken dan met je mee om tot een zo mooi mogelijk eindresultaat te komen voor de afbouwfase. Succes in deze fase en bij vragen weet je ons te vinden!
Blij met het stucwerk dat uwnieuwbouwwoning voor ons heeft gerealiseerd!
Dag Juliette, Fijn om te lezen dat het stucwerk naar wens is verlopen. Is nu lekker aan het drogen/ uitharden en komen we snel terug voor de vervolgwerkzaamheden. Wordt het stukje bij beetje steeds meer jullie (t)huis.
Wij ervaren het als heel plezierig om de finishing touch van ons appartement door een bedrijf te laten uitvoeren! Een aanspreekpunt en geen gedoe met de planning!
Goedemorgen Ina, Dank voor de mooie woorden en fijn om te lezen dat jullie vertrouwen hebben in onze manier van afbouwen van nieuwbouwwoningen. We gaan zeker contact houden in deze fase van de bouw en houd ons vooral op de hoogte van wat je tegenkomt in het nieuwe appartement. Bij vragen, bel gerust met een van onze medewerkers en helpen je dan graag verder!
Goede kwaliteit, snelle reactietijd en heldere communicatie!
Goedemorgen Bo, Dank voor de mooie review en fijn om te lezen dat het werk naar wens is verlopen is in deze eerste fase. Succes nog even met de voorbereidingen op fase 2 en gaan we de rest van de woning ook gelijk voor jullie aanpakken in maart.
Bedankt voor de voorinspectie. Het was duidelijk uitgelegd wat nodig was en konde we goed voorbereiden. Vriendelijke en behulpzam inspecteur.
Goedemorgen Cindy, Wat fijn om te lezen dat de voorinspectie met de projectleider naar wens is verlopen en daarmee de aftrap van de afbouwfase mee begonnen is. Gaan er de komende week hard mee bezig om er een lekker huis van te maken en houden contact ook via de gemaakte groepsapp.
Professionele benadering van de klant. Ze luisteren aandachtig naar uw wensen. Een gedetailleerde uitleg van het proces. Betaalbare prijzen. En natuurlijk heerlijke koffie tijdens het gesprek.
Goedemorgen Nadia, Dank voor de mooie review en fijn om te lezen dat de afspraak naar wens is verlopen. Ook heel goed om te horen dat de koffie ook smaakte natuurlijk! Houden contact over de uitvoering voor de wand- en vloerafwerking en horen graag wanneer er meer bekend is vanuit de aannemer.
Goed en uitgebreid advies. Uitleg met fysieke voorbeelden van (schuine) wanden. Snel een duidelijke offerte. Bij een kleine aanpassing van mijn kant weer zeer snel een aangepaste offerte. Uiteraard zijn we benieuwd naar de uitvoering in de praktijk van de glasvliesbehang op alle wanden in ons nieuwe huis. Een 10 weten we over een paar maanden!
Goedemorgen Fred, Dank voor de mooie review en goed om te lezen dat er een goed beeld is verkregen tijdens het showroombezoek. We houden daarin altijd contact tijdens het bouwproces en goed om onze tips en tricks mee te nemen tijdens de momenten dat je op de bouw mag zijn. Houd ons op de hoogte van deze ontwikkelingen en wij komen uiteraard t.z.t. nog met onze eigen inspectie voordat we echt gaan en kunnen starten met onze werkzaamheden. Gaan dan uiteraard samen ervoor om de 10 te realiseren =)
Een perfect totaalplaatje om de afbouw van je huis te realiseren.
Goedemorgen Julian, Fijn om te lezen dat jullie een goede ervaring hebben gehad in een van onze showrooms. Hopelijk genoeg ideeën kunnen bespreken en helderheid kunnen krijgen over de mogelijkheden die wij in elk geval kunnen bieden! Horen het uiteraard graag van je als er hulp gewenst is =)
Lastig om te plakken voor een leek maar deze behanger heeft het vakkundig en snel geplakt. Super blij met het resultaat!!
Goedemorgen Anita, Fijn om te lezen dat je blij bent met het resultaat van het aangebrachte printbehang. Kan de skyline van Deventer mooi gaan stralen in de keuken bij jullie! Dank ook weer voor het vertrouwen!
Zeer prettige ontvangst. Goede uitleg. Komen zeer betrouwbaar over.
Goedemiddag Linda, Fijn om te lezen dat je goed bent geholpen in de showroom afgelopen zaterdag door mijn collega's. Hopelijk genoeg inzichten gekregen voor nu om verder te kunnen met het hele afbouwproces. Mochten er vragen zijn, of komen, weet ons te vinden en zullen dan waar mogelijk altijd helpen.
Er wordt de tijd genomen om alles goed te bespreken en doorgevraagd wat de wensen zijn. We zijn vriendelijk te woord gestaan.
Goede voorlichting en ruim assortiment
Goedemiddag Jac, Fijn om te lezen dat Tom goed advies heeft kunnen geven in de showroom. Hopelijk komt u hiermee verder met alle keuzes die gemaakt moeten worden. Mochten er vragen zijn, horen we dat uiteraard graag en bel dan gerust even in en helpen we u graag verder!
Prima geadviseerd door Luke bij vestiging Oisterwijk over de wanden en vloer voor onze nieuwbouwwoning. Dezelfde dag nog hadden we een gespecificeerde offerte binnen. Bedankt voor de snelle service. Voor nu zijn het 4 sterren maar misschien worden het er meer als het eenmaal uitgevoerd is.
Dag Emiel, Dank voor je mooie review en fijn om te lezen dat je van goede informatie bent voorzien door Luke. Mochten er vragen zijn, of komen, weet je ons te vinden en helpen we graag verder om het proces zo soepel als mogelijk te laten verlopen =)
Wij hebben een goede ervaring met uwnieuwbouwwoning.nl. Goed ontzorgt met het vinden en coordineren van de verschillende specialisten. Erg blij met het eindresultaat. Opstart van de werkzaamheden verliep wat stroef, maar toen de trein van werkzaamheden eenmaal op gang kwam ging het super. Stuk voor stuk vakmensen over de vloer gekregen. En de vloer is op 1e en 2e kerstdag gelegd!
Goedemiddag Rob, Dank voor de mooie review en fijn om te horen dat alles, na de ietwat onrustige opstart, allemaal naar wens is verlopen. Fijn ook dat we de sleutelkluis konden en mochten ophangen waardoor we flexibel in de geplande periode de werkzaamheden konden uitvoeren en daarmee ook alles goed konden sturen. Geniet van de nieuwe woning en dank ook uiteraard voor het vertrouwen voor de gehele afbouw =)
Teugseweg 18
7418 AM Deventer
Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van uw (nieuwbouw)woning. Door onze verschillende diensten en een vast team van adviseurs hoeft u zich geen zorgen te maken over de planning, communicatie en uitvoering van de afbouw van uw woning. Bekijk hier onze reviews of laat eenvoudig een review achter. We staan altijd open voor feedback om onze dienstverlening te verbeteren.