Goedemiddag Jan, Dank voor de mooie review en fijn om te horen dat u het gehele proces als prettig heeft ervaren. Geniet van de nieuwe woning zodra deze helemaal gereed is en dank voor de mooie opdracht die wij hebben mogen uitvoeren =)
Dag Nancy, Bedankt voor je review en ook zeker fijn dat je even meldt dat het opstarten niet zo soepel verlopen is. Dit zullen wij maandag ook met de wekelijkse evaluatie bespreken. Fijn dat alles wel naar wens is uitgevoerd en dat het eindresultaat ook is zoals jullie ook verwacht hadden van ons. Succes met de laatste loodjes en alvast veel woonplezier gewenst!
Goedemorgen Rick, Bedankt voor de mooie review en fijn dat jullie zeer tevreden zijn met de werkzaamheden van de heren. Hopelijk snel gereed voor de verhuizing en tijd om te genieten van de nieuwe woning! Dank nogmaals voor de mooie opdracht die wij mochten uitvoeren!
Dag Machlon, Dat is nog eens lekker wakker worden en deze review lezen. Dank voor de mooie woorden en heel fijn om te horen dat alles zo prettig is verlopen! Wensen wij jullie heel veel woonplezier toe als alles helemaal zover is!
Goedemorgen George, Dank voor de mooie review en ook leuk dat jullie bij ons terug zijn gekomen na een eerdere opdracht een paar jaar terug. Fijn om te zien dat het opnieuw naar wens is gegaan. Veel plezier met deze nieuwe woning en wellicht weer tot de volgende keer =)
Dag Wim, Dank voor deze feedback en dit gaan wij intern zeker oppakken met onze wekelijkse meeting op de maandagochtend. Verder zijn wij wel erg blij dat alle werkzaamheden inmiddels helemaal naar wens zijn, maar dit had uiteraard in de eerste planning al goed gemoeten. Daar zijn wij ons van bewust. Fijn ook dat er een 'bonusweek' was ingepland en dat wij hier gebruik van konden maken, zonder dat u daar zelf veel last van ondervond. Qua afwerking van deze onderdelen, zeker met het aflakken van de plinten, vinden wij echter wel cruciaal voor een mooie afwerking. Dit ziet u hopelijk nu ook in waarbij alle kieren en naden tussen de plintdelen in helemaal weg zijn dankzij deze afwerking. Voorgelakte plinten zijn gewoonweg niet zo strak te maken als deze optie. Wensen wij u uiteraard het beste toe en heel veel woonplezier toe met de nieuwe woning namens ons allen!
Hi Tess, Fijn om te horen dat Baha en zijn jongens goed werk hebben geleverd en alles ook mooi in 1 dag konden realiseren. Fijn ook dat de begeleiding vanuit kantoor als prettig is ervaren en hoop ik dat je snel verder kan met de verdere afwerking. Succes ook met de verhuizing en tot de volgende keer =)
Hi Adrienne, Fijn om te horen dat je het hele proces als prettig hebt ervaren en niet geheel onbelangrijk, het eindresultaat ook mooi vindt! Fijne samenwerking ook met Mies en wensen wij jullie uiteraard veel woonplezier toe =)
Goedemiddag Jan, Fijn om te horen dat de vloer uiteindelijk naar wens is. Was inderdaad even een verrassing dat de verkeerde vloer in de woning lag, maar gelukkig met onze partners snel kunne schakelen om dit tijdig op te leveren. Succes met de verhuizing en dank voor de review!
Dag Vera, Fijn om te horen dat de wand- en vloerafwerking helemaal naar wens is verlopen. Kan de keuken er nu mooi in en tijd om zorgeloos te gaan genieten van de nieuwe woning! Tijd voor de verhuizing =)
Hi Yvette, Wat fijn om te horen dat de wand- en vloerafwerking naar wens is verlopen. Ook goed dat jullie continu met ons in contact zijn gebleven met twijfels en daar kunnen wij altijd snel mee schakelen. Succes met de verhuizing en uiteraard heel veel woonplezier gewenst!
Dag Ellen, Fijn om te horen dat het snelle schakelen goed is bevallen en daar doen wij ook elke keer ons best voor. Succes met de laatste loodjes van de verbouwing en nogmaals dank voor het vertrouwen in onze dienstverlening!
Dag Paul, Fijn dat de heren de plafonds binnen een dag konden realiseren en goed om te horen dat alles ook netjes is achtergelaten door de heren. Kan het geheel nu lekker gaan drogen en komen wij in de week van 18 maart weer terug voor het behang- en sauswerk =)
Hi Victor, Thank you for the positive words and good to hear you are happy with the result. Good luck with the final preparations for the moving day!
Dag Peter, Bedankt voor de mooie review en fijn om te horen dat de werkzaamheden allemaal naar wens is gegaan. Wensen wij jullie veel plezier met de vernieuwde woning =)
Goedemorgen Jeroen, Fijn om te horen dat de heren het werk netjes hebben uitgevoerd en ook netjes hebben achtergelaten. Kan het geheel nu lekker gaan drogen en uitharden en komen de heren voor het behang- en sauswerk nog om het geheel af te maken!
Goedemorgen Corry, Bedankt voor de mooie review en fijn dat de heren mooi werk hebben achtergelaten. Succes met de laatste loodjes en vast veel woonplezier gewenst!
Dag Roy, Bedankt voor de review en fijn om te horen dat de heren er wat moois van gemaakt hebben en netjes hebben gewerkt. Wensen wij jullie veel succes met de verhuizing en alvast veel woonplezier =)
Hi Elise, Fijn dat wij jullie hele woning mochten afwerken en ook leuk dat jullie ons ook met een aantal buren in contact hebben gebracht. Wij hopen uiteraard dat jullie lekker gaan genieten van de nieuwe woning en nogmaals dank voor het vertrouwen in de gehele afwerking hiervan =)
Dag Tom, Fijn dat de heren een mooie afwerking hebben achtergelaten binnen de afgesproken tijd. Succes nog even met de laatste loodjes en alvast heel veel woonplezier gewenst!
Dag Yolanda, Fijn om te horen dat alles naar wens gaat en spannend laatste weekje nog voor de boeg! Onze mannen zullen uiteraard ook het laatste deel strak opleveren en kan je zaterdag aanstaande lekker bezig gaan met de verhuizing!
H Denise, Fijn om te lezen dat de werkzaamheden allemaal naar wens zijn verlopen. De afstemming was met jou ook erg fijn om te mogen doen en doet ons deugd om te zien dat ook de mannen op de werkvloer daaraan hebben bijgedragen. Succes met de laatste loodjes en vast heel veel woonplezier gewenst!
Dag Carola, Het was inderdaad even een beetje puzzelen zo vlak voor de hectische weken van de feestdagen. Gelukkig, mede dankzij jouw flexibiliteit, alles op kunnen en mogen lossen en fijn ook om te zien dat dit ook naar wens is qua uitstaling =)
Dag Leo, Fijn om te horen dat u ons aanbeveelt bij andere voor de wand- en vloerafwerking. Ook dank nogmaals dat u ons goed op de hoogte heeft gehouden tijdens de bouw en konden wij ook de planning goed, samen met u, rondmaken direct na oplevering! Veel woonplezier gewenst!
Dag Susanne, Fijn dat de mannen van Baha het plafond netjes hebben gemaakt en gaan onze mannen na het drogen verder met de rest van de afwerking. Nog even geduld en dan kunnen jullie de nieuwe woning betrekken!
Teugseweg 18
7418 AM Deventer
Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van uw (nieuwbouw)woning. Door onze verschillende diensten en een vast team van adviseurs hoeft u zich geen zorgen te maken over de planning, communicatie en uitvoering van de afbouw van uw woning. Bekijk hier onze reviews of laat eenvoudig een review achter. We staan altijd open voor feedback om onze dienstverlening te verbeteren.