wanneer ik na een zware dag last heb van rugpijn,sta ik de volgende ochtend op en is de rug zo goed als pijnloos,en een veel beter gevoel. Dorso zeker aan te bevelen
Beste Guido, dankjewel voor je positieve feedback. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Beste Gino, hartelijk bedankt voor je positieve beoordeling. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
De energie die ik uit mijn slaap proces haal is sterkt toegenomen sinds de aanschaf van het Dorsoo bed.
Beste Marc, super te lezen dat je de verhoging van het recuperatieniveau zo sterk aanvoelt. Dit is inderdaad één van de vele voordelen die je uit het slapen op een Dorsoo kan halen, maar blijft voor iedereen zeer persoonlijk om dit te ondervinden en in welke mate. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Beste Thierry, hartelijk bedankt voor de positieve reactie. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
De toelichting ivm keuze van het juiste matras is niet optimaal.
Beste Thierry, fijn te lezen dat je beter slaapt en minder pijn ervaart. Wat de toelichting van de matras betreft, mag je ons altijd mailen via [email protected] met jouw eventuele opmerkingen. Hier kunnen we altijd uit leren. Alvast bedankt, de Dorsoo-klantendienst.
Beste Alain, hartelijk bedankt voor de positieve feedback. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Beste Marc, hartelijk dank voor je zeer positieve beoordeling. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Op een Dorsoo slaapsysteem voel je werkelijk hoe je rug ondersteund wordt
Beste Marc, fijn te lezen dat je zo tevreden bent. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Ik raad diverse mensen uit mijn kennisenkring aan zo een bed te kopen. Veel beter dan eender welk slaapsysteem. Ik kan het weten want we hebben er een paar gehad. Ik moest het wel 20 jaar eerder geweten hebben. Had mij veel dokters- en kinesistbezoeken bespaard. Kosten baten zijn perfekt
Beste Paul, hartelijk bedankt voor jouw fijne beoordeling. Super dat je ons zo aanprijst bij de mensen uit jouw omgeving. Dat vinden we uiteraard zeer leuk. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Rug en matras voelen als een eenheid aan .
Beste Jos en Ingrid, hartelijk dank voor deze zeer positieve feedback. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Beste Wim, zeer postieve beoordeling, waarvoor hartelijk bedankt. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Beste, hartelijk bedankt voor de fijne beoordeling. Super te lezen dat je beter slaapt en minder pijn ervaart. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Beste Nicole, hartelijk bedankt voor je positieve beoordeling. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Te duur en geen verbetering voor mij
Beste Magda, hartelijk bedankt voor jouw feedback. Wij vernemen graag wat jouw bevindingen zijn nu je al wat langer op jouw Dorsoo slaapt. We leren namelijk heel veel uit de ervaringen van onze klanten. Je mag hiervoor steeds een mail sturen via [email protected]. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Super goed kwaliteit van bed, ook kussen is ideaal. Binnenkort vertrekken we op vakantie hopelijk kunnen we daar ook goed slapen, we zullen ons bed missen. Voordien hadden we een Tempur matras, op aanraden van een ostheopate, we kenden Dorsoo niet. Wij zijn algemeen niet tevreden van tempur. Misschien nog wat meer bekendheid maken? Groetjes van héél tevreden slapers, Chantal
Beste Chantal, hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
We zijn heel tevreden klanten. We zijn altijd bereikbaar om uitleg te geven aan mensen die nog een duwtje in de rug nodig hebben om tot de aankoop over te gaan op het nummer 0496/617632. Onze verontschuldigingen voor de late reactie. Met vriendelijke groeten, Lucrèse.
Beste Marc, super dat jullie zo tevreden zijn EN jullie telefoonnummer doorgeven om jullie ervaringen te delen! Heel hartelijk bedankt hiervoor. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Een must voor iedere patiënt met rug- en nekklachten, de pijn/stijfheid zijn drastisch afgenomen. Ook slaap ik dieper en beter zonder dat ik "stijf" op sta in de ochtend.
Beste Michelle, hartelijk dank voor jouw positieve reactie. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Beste Wim, heel fijn te lezen dat je geen rugpijn meer hebt. Dankjewel voor jouw positieve feedback. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Ik zou mijn dorsoo absoluut niet meer kunnen missen.Sinds ik die heb slaap ik zonder of met veel minder pijn.Ik heb fibromyalgie.Jammer dat er zo weinig hotels bestaan waar ze een dorsoobed hebben,ik kijk er tegenaan om meerdere dagen elders te slapen. Ik raad echt iedereen aan die fibromyalgie heeft om dit systeem aan te kopen.Mij heeft het echt geholpen.
Beste Ann, heel erg bedankt voor jouw positieve reactie. Lotgenoten met fibromyalgie die dit lezen staan zeker al een stukje dichter bij Dorsoo. Het doet ons plezier dat het dergelijk verschil voor jou heeft kunnen betekenen. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Beste Rita, dankjewel voor je positieve beoordeling. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Mijn ervaring met Dorsoo raad ik iedereen aan. De score is gegeven door mijn vrouw, die heel veel last aan de rug en nek heeft. Ze kan eindelijk beter slapen en opstaan zonder rug- en nekklachten. Ze is inderdaad ook meer uitgerust.
Beste Remy, top beoordeling waarvoor dank uiteraard. Fijn dit te lezen. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Een van de beste aankopen die ik heb gedaan. Heb er wel spijt van dat ik niet meteen de hele kader heb gekocht voor 2 personen want nu staan er 2 aparte bedden naast elkaar in een losse kader en de matrassen schuiven de hele tijd uit elkaar... Maar van het dorsoo systeem zelf en ik SUPER tevreden. Dankzij het kussen en de matras slaap ik nu als op een wolk!
Beste Filleke, dankjewel voor je positieve feedback. Indien het probleem van de matrassen zich nog steeds stelt, mag je ons altijd contacteren. Dat kunnen we zeker en vast oplossen! Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Beste Erwin, het is leuk te lezen dat je verschil voelt in je slaapkwaliteit. Aarzel zeker niet om ons te contacteren indien we nog met iets kunnen verder helpen. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
De rugpijn van mijn man worden snel beter na een nacht slapen. Ikzelf heb - na een extra aanpassing door het hoofdeind te verlagen - veel minder last van nekpijn en tintelingen in de armen bij het slapen gaan.
Beste Marc, dankjewel voor de fijne beoordeling. Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
echt een superverandering in slaapgedrag. ik word nu veel beter wakker en voel me veel beter. 1 ding spijtig, te laat ontdekt.
Beste Peter, super dat je zo tevreden bent. En beter laat dan nooit, nietwaar :-). Groetjes, de Dorsoo-klantendienst.
Ten Beukeboom 13
9400 Ninove
Bij Dorsoo gaat het om uw nachtrust, én om uw rug. Daarom hechten we veel belang aan het resultaat van onze producten en aan uw tevredenheid. Vandaar deze onafhankelijke enquête. Hartelijk dank alvast om deze voor ons in te vullen. Paul Van Raemdonck - Zaakvoerder